De 7 bästa 4k-spelen som du bör spela i början av 2018

Närvaron av 4K-teknik gör grafikutvecklingen i spelindustrin ännu bättre. Med en upplösning 4 gånger bättre än den vanliga 1080p kommer spelarna naturligtvis att vara nöjda med den fantastiska Ultra HD-spelskärmen.

Närvaron av 4K-teknik gör grafikutvecklingen i spelindustrin ännu bättre. Med en upplösning 4 gånger bättre än den vanliga 1080p kommer spelarna naturligtvis att vara nöjda med den fantastiska Ultra HD-spelskärmen. Den fantastiska grafiska skärmen gör spelupplevelsen ännu roligare.

För närvarande finns det många spel som har 4K-grafik som kan spelas på PC. Naturligtvis, med stöd av ett starkt grafikkort kan du njuta av häftiga spel med fantastisk grafik. Tja, från och med 2018 är det inget fel med att du försöker spela Dessa 7 coola 4K-spel. Den extra sofistikerade grafiken gör din start på året ännu roligare.

  • 7 Den här billiga 4 GB RAM-smarttelefonen kan du köpa en månad med besparingskapital
  • 6 billiga smartphones med 4 GB RAM-pris på 1 miljon
  • De 5 mest misslyckade Android-smartphones 2017

7 bästa 4K-spel du borde spela i början av 2018

1. Witcher 3

The Witcher 3 är en fortsättning på serien The Witcher 2 centrerad på karaktären Geralt och de konflikter han upplevde. En intressant story och fängslande visualisering gör det här spelet så populärt. Du får en RPG-spelupplevelse som är otroligt spännande och spännande med fantastisk 4K-grafikkvalitet.

2. Döende ljus

Dying Light ger känslan av att spela skräckspel med fantastisk grafikkvalitet. Bära läskig och sadistisk historia Med Zombies som spelarens främsta fiende kommer Dying Light att få någon att känna sig som om de är direkt med i spelet. Uppdragen som erbjuds är tillräckliga för att göra spelare beroende och kan inte sluta spela, särskilt med 4K-grafik som garanterat kommer att förvåna spelare med varje detalj som visas.

3. Dishonored

Dishonored, som är ett av de bästa spelen från Bethesda, erbjuder en 4K-spelupplevelse som inte bara är spännande utan också full av utmanande uppdrag. Ett actionspel som berättar om hämnd huvudpersonen visas med en elegant visualisering och stark karaktärisering. Du kommer garanterat att bli förvånad över den grafiska skärmen som är så detaljerad att det verkar som om du verkligen befinner dig i Dishonored-världen.

4. Bioshock Infinite

Bioshock Infinite, som äger rum i Coulombia, berättar en historia om en detektiv som letade efter ett mål för att få honom säkert hem. Uppdraget som kommer att genomföras är naturligtvis inte något lätt, för huvudpersonen måste möta olika hinder som är så spännande och utmanande. Inte bara en intressant berättelse, Bioshock Infinite visas också med 4K-grafik som är så fantastisk och förstör ögat.

5. Tomb Raider

Lara Croft äventyr fullt av spännande uppdrag och hinder visas i en mycket realistisk visualisering. Du kommer garanterat inte att bli uttråkad av skildringar av karaktärer, platser och till och med föremål i spelet action-äventyrsgenre den här. Den charmiga och mycket detaljerade grafiska designen är Tomb Raiders huvudattraktion förutom den intressanta historien och gameplayen.

6. Star Wars: Battlefront

Som ett skjutspel har Star Wars: Battlefront många spännande spellägen att spela. Själva spelet är relativt enkelt men garanterat beroendeframkallande och minnesvärd. Speciellt med stöd för 4K-grafik, vilket gör varje scen i spelet så verklig. Varje objekt och karaktär i Star Wars: Battlefront ser precis ut så livlig och realistisk.

7. Call of Duty: Advanced Warfare

Förutom att ha en intressant gameplay och story, är Call of Duty: Advanced Warfare FPS-spel som tar dig att utforska en virtuell värld som är så levande och verklig. Den lovande grafiska designen gör detta spel till en av de bästa Call of Duty-serien som ger en beroendeframkallande och iögonfallande FPS-upplevelse.

Det är 7 av de bästa 4K-spelen som du borde spela i början av 2018. Förhoppningsvis kommer detta att starta ett lyckligt år, Gangs! Glöm inte att dela din åsikt om andra 4K-spel i kommentarfältet, OK!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found