3 sätt att ta bort Kinemaster vattenstämplar gratis och enkelt

Hatar du att se Kinemaster skriva på din video? Koppla av, du kan ta bort det genom att ta bort följande Kinemaster vattenstämpel, gäng.

Hobby att göra videor på mobiltelefoner, gäng? I så fall måste du känna till namnet Kinemaster. Denna applikation är mycket populär idag.

Kinemaster är det bästa videoredigeringsprogrammet på mobiltelefoner som är lätt att använda och erbjuder en mängd intressanta funktioner för att producera fantastiska videor.

Tyvärr kommer bra videoresultat att se mindre attraktiva ut på grund av vattenstämpeln eller vattenstämpeln som kommer från Kinemaster-applikationen själv.

Då är det där hur man tar bort Kinemaster vattenstämpel? Självklart! Du kan ta bort vattenstämpeln Kinemaster på följande sätt, gäng!

Hur man tar bort Kinemaster vattenstämpel

Kinemaster-skrivning som är smal i videon gör att videon ser mindre attraktiv ut. Som ett resultat vill många användare ta bort vattenstämpeln.

Sedan, hur hur man kan bli av med Kinemaster-skrivning på video? Så att du inte är nyfiken, ta en titt på följande förklaring, gäng.

1. Hur man tar bort Kinemaster Watermark via prenumeration

Det första sättet att ta bort vattenstämplar på Kinemaster är att prenumerera. Du kommer också att kunna njuta av de premiumfunktioner som tillhandahålls.

- Steg 1: Öppna Kinemaster-applikationen på din Android-telefon eller iPhone. Klicka sedan på logotypen krona.

- Steg 2: Välj prenumerationsperiod Kinemaster Premium, antingen per månad eller under ett år.

- Steg 3: Du kommer omedelbart att skickas till betalningssidan. Välj den betalningsmetod du vill ha. Klicka sedan Kund.

- Steg 4: Följ betalningsstegen tills den är klar och få bekräftelse.

- Steg 5: Gjort. Du kan börja skapa videor utan att distraheras av Kinemaster-logotypen igen.

Det var så att bli av med Kinemaster-skrivning med uppgradera till Kinemaster Premium. Du kan också njuta av andra funktioner som inte finns i gratisversionen.

2. Hur man tar bort Kinemaster Watermark med Kinemaster Pro

Om det finns gratis, varför måste du välja betalda? Vanligtvis tar många bort Kinemaster vattenstämpel med Lucky Patcher. Men metoden är ganska komplicerad.

Av denna anledning kommer ApkVenue att förklara hur man tar bort Kinemaster vattenstämpel utan Lucky Patcher genom att använda en namngiven MOD Kinemaster Pro, gäng.

- Steg 1: Ladda ner Kinemaster Pro här först.

- Steg 2: När nedladdningen är klar hittar du filen på lagringsmediet på mobiltelefonen. Klicka på filen och klicka sedan på Installera den.

- Steg 3: Vänta tills den är klar. Om du har, Öppen ansökan.

- Steg 4: Skapa en ny video så hittar du inte Kinemaster-logotypen på videon du skapar.

Snabbt och enkelt, eller hur? Förutom att ta bort Kinemaster vattenstämpel, kan du också njuta av en mängd andra funktioner som finns tillgängliga i detta Kinemaster Pro, gäng.

3. Hur man tar bort Kinemaster vattenstämpel med Kinemaster Diamond

Hur man kan bli av med Kinemaster vattenstämpel utan att betala kan också installeras Kinemaster Diamond. Detta MOD låter dig skapa Kinemaster-videor utan vattenstämpel.

Kinemaster Diamond är ett sydkoreanskt tillverkat MOD som kan användas på Android eller iPhone. Denna MOD kan också laddas ner och användas gratis, gäng.

- Steg 1: Ladda ner Kinemaster Diamond här.

- Steg 2: När du har laddat ner letar du efter Kinemaster Diamond-filen på lagringsmediet. Klicka på och tryck sedan på knappen Installera den för att installera applikationen på mobiltelefonen.

- Steg 3: Vänta tills installationen är klar. Om du har, Öppen Kinemaster Diamond-applikation.

- Steg 4: Kinemaster Diamond kommer att be om tillstånd för åtkomst till video, foton och ljud. Klick Tillåta.

- Steg 5: Skapa en ny video så finns det ingen Kinemaster vattenstämpel på videon du skapade i applikationen.

Hur man kan bli av med vattenstämplar på Kinemaster gratis via MOd är verkligen väldigt enkelt. Installera bara på din mobiltelefon så kan du omedelbart skapa en video utan vattenstämpel.

Även efter att du har tagit bort Kinemaster vattenstämpel kan du skapa din egen vattenstämpel och lägga till den i videon så att andra vet att videon är din.

Kinemaster Pro MOD APK-samling utan vattenstämpel

Förutom Kinemaster Pro och Kinemaster Diamond finns det många andra Kinemaster MODs som också ger videoredigeringsfunktioner utan vattenstämplar.

Inte bara en funktion utan vattenstämpel, Kinemaster MOD-samling det erbjuder också andra funktioner som också är gratis. Videon som du gör blir mycket mer intressant.

För att ta reda på vad Kinemaster MOD kan användas, tillsammans med en beskrivning av dess funktioner och nedladdningslänkar, klicka bara här, gäng!

Andra videoredigeringsprogram förutom Kinemaster

Förutom Kinemaster finns det fortfarande många videoredigeringsapplikationer på mobiltelefoner och datorer som du måste prova. Funktionerna som erbjuds är också mycket kompletta och attraktiva.

Denna videoredigeringsapplikation används också ofta av välkända YouTubers för att skapa intressant och kreativt videoinnehåll, gäng.

Vill du veta vad som helst YouTuber videoredigeringsprogram vilket är lätt att använda och lämpligt för nybörjare? Ta bara en titt på recensionerna i följande artikel.

VISA ARTIKLAR

Det var 3 hur man tar bort Kinemaster vattenstämpel som du kan prova. Utan Kinemaster skriver kommer den resulterande videon att se mer attraktiv ut.

Förutom att det är enkelt och snabbt finns det också ett sätt att bli av med Kinemaster som skriver på videor gratis med hjälp av ett MOD som kan laddas ner och användas gratis.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found