hur man döljer "klibbiga" foton på Instagram utan att ta bort dem

Har du någonsin lagt upp foton på Instagram? Till och med klibbiga bilder publicerades och fick många likes. Så, låt oss dölja dina klibbiga foton på Instagram utan att radera dem!

Med utgångspunkt från media för att dela foton är nu Instagram-funktionerna mer kompletta. Från och med början av videopostningsfunktionen, skicka meddelanden, Instagram-berättelser, och även Levande berättelser. Spännande, eller hur?

Har du någonsin lagt upp foton på Instagram? Till och med klibbiga bilder publicerades och fick mycket tycka om. Skäms men det är synd att ta bort det Så, låt oss dölja dina klibbiga foton på Instagram utan att radera dem!

  • Så här tar du snabbt bort alla Instagram-inlägg på en gång
  • Så här laddar du ner alla Instagram-foton på Android med ett klick
  • 2 enkla sätt att ladda upp Instagram-videofoton från en dator

Hur man döljer foton på Instagram

Förutom att kunna minska pinsamheten genom att dölja foton som inte är viktiga på Instagram blir ditt Instagram-flöde snyggare och bekvämare att titta på. Sätten att dölja foton på Instagram är:

  • Du måste uppdatering Instagram-applikationen på din smartphone till den senaste versionen. Problemet är att funktionen för döljande av foton precis har dykt upp i den senaste versionen av Instagram.
Foto & bildbehandling Instagram-appar LADDA NER
  • Öppna Instagram och gå sedan till flikProfil du.
  • Välj de foton du vill dölja och tryck sedan på menyn Alternativ (tre svarta prickar) och välj Arkivera.
  • Voila, försvinner automatiskt de foton eller videor som du arkiverar från utfodra din Instagram-profil.
  • För att returnera den kan du trycka på knappen Arkivera. Välj sedan fotot, tryck på Alternativ och välj Visa på profil.

Hur lätt är det att dölja foton på Instagram? På så sätt behöver du inte ta bort klibbiga och onödiga foton som har mycket tycka om på Instagram. När allt kommer omkring, om du när som helst behöver visa den igen.

Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found