7 Android-applikationer för att påskynda den senaste internetanslutningen

Ju tidigare, desto bättre är vi med att göra något i cyberspace.

I denna ögonblickliga tid behövs internet i alla aspekter. Det hänvisar också till internethastighet som vi använder. Ju tidigare, desto bättre är vi med att göra något i cyberspace.

Att diskutera internethastighet är ofta en plåga bland allmänheten Indonesien. Eftersom den genomsnittliga internethastigheten i Indonesien är relativt långsam. Därför kommer den här gången att dela ApkVenue 7 Android-applikationer påskyndar internetanslutningen. Följande är recensionen.

  • Internethastigheter i Amerika och Indonesien är olika? Detta är orsaken
  • FRI! Så här ökar internethastigheten upp till 500 Mbps
  • 100% PERFEKT! Så här ökar du internethastigheten på din gadget

7 Android-applikationer påskyndar internetanslutningen

1. Internet Booster & Optimizer

Den här applikationen är avsedd att förbättra användarnas internetupplevelse. Denna app kommer att göra en serie kommandon och optimeringar vilket prioriterar surfaktivitet i Android-systemet och säkerställer att resultaten får snabbare internetanslutning och enhetsresurser för en smidig surfupplevelse.

Några av funktionerna inkluderar pausa sekundära processer, rengöra RAM-minne, rent cacheminne och förbättra kvaliteten ping.

Appar Verktyg BoostingTools LADDA NER

2. Internet snabbare 2X

Fast fortfarande med sin internethastighet långsam verkligen? Prova appen Internet snabbare 2X. Denna applikation använder anpassat manus för att öka internethastigheten på smarttelefonen.

Bortsett från detta förbättrar denna applikation också signalmottagningen. Denna applikation kan också användas på mobiltelefoner som inte redan är på rot, men för maximala resultat rekommenderas att du använder en mobiltelefon som redan har en rättigheter rot.

Marvin Apps Software LADDA NER Apps

3. Gratis Internet Speed ​​Booster

Gratis Internet Speed ​​Booster är en ganska bra app för att påskynda internetanslutningar på Android. Om du har låga internethastigheter över ett mobil- eller WiFi-nätverk är den här appen perfekt att använda.

Internethastigheten med denna applikation kommer att öka med 40%-80% beroende på vilken enhet som används. Andra funktioner kan också vara rena DNS-cache och öka latens.

Apps Utilities Mandy Apps NEDLADDNING

4. Internet Speed ​​Booster 3G / 4G

Fastnat i ett område som bara får en signal Kant? Använda sig av Internet Speed ​​Booster 3G / 4G, en applikation som kommer att öka ditt internet med motsvarande hög hastighet 3G eller 4G.

Runt omkring 30%-40% du får en snabbare internetupplevelse. Andra funktioner har förbättrats hastighet ström och surfa på webbplatser snabbt. Detta kan också stabilisera signalen vi får.

Ladda ner Krrish Utilities Apps

5. Internet Speed ​​Booster

Den här är speciellt för de som sitter fast med mycket långa WiFi-hastigheter. Ansökan Internet Speed ​​Booster kan hjälpa dig att lösa detta problem.

Dess funktion är ganska enkel, det kommer att bli av med alla applikationer som körs i bakgrunden och förhindra process andra använder anslutningen medan vi är på bläddring. Som ett resultat kan det påskynda internetanslutningen.

Miikapps Apps Utilities DOWNLOAD

6. Speedify

För den här är en bro hur vi kan kombinera andra internethastigheten från mobil- och WiFi-anslutning.

Speedify reglerar anslutningsanvändningen genom att sortera efter deras kvalitet. Om WiFi-kvaliteten är dålig, byter Speedify omedelbart anslutningen till mobilnätet och håller dig alltid kapabel uppkopplad.

Apps Networking Connectify Inc. LADDA NER

7. Nätverkshastighetsförstärkare

Den sista är ansökan Nätverkshastighetsförstärkare. Denna applikation kommer att påskynda din internetanslutning från 25% till 50%.

Helt enkelt kommer den här appen att skanna alla bakgrundsappar som använder internet, då kommer den att inaktivera dem alla.

TNSoft DOWNLOAD Apps Utilities

Det är 7 Android-applikationer påskyndar internetanslutningen. Förhoppningsvis är detta användbart och glöm inte att skriva din åsikt i kommentarfältet nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found