hur man gör billiga Android lika sofistikerade som Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 är utrustad med många avancerade funktioner. Vill du uppleva sofistikeringen av Samsung Galaxy S7-funktioner på din Android utan att behöva köpa den? Här är hur!

Charm Samsung Galaxy S7 det där har en elegant design och utrustad med många av de senaste funktionerna är framgången en obestridlig försäljningsargument. Tyvärr är priset högt, vilket gör den nyaste smarttelefonen från Samsung det blir svårt att ha.

Du vill känna sig sofistikerad ny Samsung Galaxy S7-teknik, men har inte pengar än att köpa den? Så det finns ett sätt att göra billiga Android lika sofistikerade som Samsung Galaxy S7.

[gadget] 1654 [/ gadget] [gadget] 1655 [/ gadget]

  • 7 skäl till varför du MÅSTE KÖPA Samsung Galaxy S7
  • Detta är en sofistikerad kameraapplikation för Android som kan ändra kameran på din smartphone!
  • Kraftfulla sätt att göra din Android snabb som ny

Sofistikerad Alltid på skärmen Samsung Galaxy S7

Förutom charmen med sin metalldesign och böjda skärm är Samsung Galaxy S7 också utrustad med den senaste kameratekniken, vattentäta funktioner, en fingeravtryckssensor och Alltid på skärmen. En av höjdpunkterna är alltid på skärmen. Med den här funktionen behöver du inte bry dig om att trycka på strömbrytaren för att slå på skärmen när du kontrollerar klockan eller nya meddelanden. Effekten, förutom kommer spara batteri, du behöver inte heller oroa dig för att fånga dig när du håller på din mobiltelefon när du är på möte.

Försöker alltid på skärmen på alla Android

Vill du prova hur kul det är att använda skärmtekniken Always On Samsung Galaxy S7? Istället för att behöva köpa Samsung Galaxy S7 som är prissatt till ett högt pris, kan du bättre använda en applikation Visas alltid.

Appar Produktivitet RttiLink NEDLADDNING
  • Efter APK alltid på skärmen framgångsrikt installerad öppna din applikation på din Android. Ge sedan åtkomst till Underrättelse så att alla meddelanden senare kan visas på din Alltid på Android-skärm.
  • Nästa steg kan du ställa in vilken typ av skärmdisplay som du alltid vill ha. Du kan också ställa in displaymodellen kalendern.
  • Glöm inte, det kan du också ställa in meddelandevisningen vilket också visas. När den är klar kan du förhandsgranska den genom att trycka på knappen Förhandsvisning.
  • Glöm inte att aktivera knappen Gör det möjligt på ovansidan av den här appen. Du kan göra det Inaktivera om du vill inaktivera funktionen Alltid på från din Android.
  • För att inte glömma, du kan slå på skärmen med bara ett tryck genom att aktivera funktionen Slå. Sofistikerad, eller hur?

Gjort. Hur lätt är det att göra din Android så sofistikerad som Samsung Galaxy S7? Utan att behöva köpa Samsung Galaxy S7, du också kan känna sig sofistikerad från Always On Samsung Galaxy S7-skärmen.

Lycka till!

Läs också artiklar om Samsung eller artiklar från Epi Kusnara Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found