hur man surfar utan internetanslutning (offline) i alla webbläsare

Nu kan du lugna ner lite nu ApkVenue kommer att dela hemliga knep så att du kan surfa på webbplatser utan en internetanslutning, aka hur man surfar offline. Vem gillar inte hur man surfar utan internetanslutning?

I denna tid använder många människor internet för att surfa på en webbplats. Därför finns många typer av unika och intressanta webbplatser. Eftersom utforskning av webbplatser kräver internetåtkomst är priset på internetpaket naturligtvis ganska känsligt, även många försöker hitta sätt att surfa på off-line.

Många klagar över långsam internetåtkomst på grund av ojämna 4G-anslutningar. Vad händer dock om ditt internetnätverk är långsamt eller till och med förlorat? Nu kan du lugna ner lite nu ApkVenue kommer att dela hemliga knep så att du kan surfa på webbplatser utan internetanslutning, aka hur man surfar off-line. Vem gillar inte hur man surfar utan internetanslutning?

  • Så här surfar du på Google Chrome Android utan internetanslutning (offline)
  • Så här använder du Google Maps utan internetanslutning (offline)
  • Hur man använder Google Translate offline Inget behov av att använda kvoter!

Hur man surfar utan internetanslutning (offline) i alla webbläsare

1. Använda HTTrack

Det går väldigt enkelt att ladda ner någon webbplats, tack programvara vilket namn är HTTracks. programvara det är också lätt att använda. Följande är stegen för att använda HTTracks för att försöka surfa utan internetanslutning.

  • Först och främst ladda ner och installera programvaraHTTracks på din dator.
  • Nu uppmanas du att skapa en mapp och namnge den så att du kan ladda ner de webbplatser du gillar.
  • Ange information och klicka Nästa. I textrutan fyller du webbadressoch klicka sedan på Nästa.
  • Nu börjar nedladdningsprocessen och det kan ta lite tid beroende på internethastigheten och storleken på webbplatsen du laddar ner. När nedladdningen är klar öppnar du bara mappen du skapade tidigare.

2. Använda GetLeft

Getleft är programvara ladda ner en välkänd webbplats, processen att använda den är också väldigt lätt så låt oss se stegen för att använda GetLeft:

  • ladda ner och installera GetLeft på din dator, öppna sedan och tryck på CTRL + U för att komma in URL och Katalog.
  • Nu kommer du att bli ombedd att välja den fil som du vill ladda ner tidigare.
  • Därefter väntar du några minuter tills filen har laddats ned

Tja, där är det mjukvaror för att kunna surfa på webbplatser utan internetanslutning, även om det är ett sätt att surfa på off-line. Om det finns svårigheter, glöm inte att skriva dina kommentarer!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found