nattmarknaden, rätt lösning för att hitta applikationer som inte finns i play store

JalanTikus vill ge rekommendationer för platser för nedladdning av applikationer som du inte nödvändigtvis hittar i Google Play Butik. Du kan ladda ner Pasar Malam-applikationen, en speciell plats för nedladdning av applikationer som inte finns i Play Store.

Har du problem med att skaffa en app eftersom den inte finns i Play Store? Naturligtvis vet du redan hur du installerar APK direkt på din Android. Denna metod används ofta av Android-användare för att installera applikationer som laddas ner från Play Store direkt till deras Android.

Men framför allt behöver användare en plats för att ladda ner en betrodd APK. Den här gången vill JalanTikus ge rekommendationer för platser att ladda ner applikationer som du inte nödvändigtvis hittar i Google Play Butik. Du kan ladda ner applikationen Nattmarknad, en speciell plats för nedladdning av applikationer som inte finns i Play Store.

  • Dessa 5 betalda applikationer du kan få GRATIS! Vilja?
  • 10 bästa GRATIS Android-appar april 2016
  • 15 unika Android-applikationer du måste prova 2018

Night Market, rätt lösning för att hitta applikationer som inte finns i Play Store

Pasar Malam tillhandahåller många applikationer, särskilt applikationer som inte kan hittas i Google Play Butik, t.ex. Xmodgames till exempel. Du kan även ladda ner betalda appar eller spel gratis. Är du nyfiken på fördelarna med att använda nattmarknaden?

1. Ladda ner och installera önskad applikation

Hitta alla appar som inte är tillgängliga i Play Store, eftersom Night Market inte bara innehåller populära appar utan appar som inte finns i Play Store av skäl rot eller apps butik andra som har problem med reglerna för Google Play Butik, till exempel Xmodgames.

2. Det är inte svårt att hitta via webbplatsen

Genom nattmarknaden behöver du inte längre använda Google för att kontrollera webbplatser som tillhandahåller de applikationer eller spel du letar efter. Använd bara nattmarknaden så kan du hitta de appar och spel du letar efter.

3. Få betalda ansökningar gratis

Den här gillar det definitivt, eller hur? Vem gillar inte freebies. På nattmarknaden kan du hitta många betalda applikationer som du kan ladda ner gratis. Ladda bara ned och installera som vanligt så kan du omedelbart få den betalda applikation du vill ha.

4. Installera den senaste versionen snabbare

Jämfört med att du måste kämpa för att hitta uppdatering från applikationen som du laddade ner och inte i Play Store är det naturligtvis lättare att använda Night Market för uppdatering din ansökan. Och du behöver inte logga in valfritt konto för att ladda ner och installera det program du vill ha.

5. Återställningsversion

Den nya versionen av appen du använder visar sig vara mer batterieffektiv eller kan inte ens användas på din Android? Enkelt, använd bara funktionerna Rulla tillbaka och gå tillbaka till att använda den gamla versionen. Det är enkelt, eller hur?

För de av er som vill få uppdatering eller få den senaste applikationen kan du prenumerera Nattmarknad. Ladda ner och installera nattmarknaden på JalanTikus.com.

Produktivitetsappar för mörk marknad LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found