De 7 bästa avslappnande spänningsavlastande spelen på Android och iOS

Så att du blir mer produktiv än tidigare. Och här är en lista över de bästa avslappnande spänningsavlastande spelen på Android och iOS!

För dig som känner att ditt liv är deprimerat nyligen? Faktum är att det ibland får ditt huvud att kännas som att det håller på att gå sönder. Här presenterar ApkVenue 10 avkopplande spel eller koppla av bäst för Android och iOS (iPhone), för att bli av med stress.

Ignorera det inte, påfrestning kan närma sig vem som helst. Från det osynliga kan stress attackera ditt hjärta, lever och långsamt äta bort din kropp.

Ta dig därför lite tid 15-30 minuter för att spela det spel du gillar. Att spela detta avkopplande stressavlastande spel kommer att göra dig fräschare och din kreativa sida kommer att förbättras. Så att du blir mer produktiv än tidigare. Och här är en lista över de bästa avslappnande spelen på Android och iOS!

  • 5 irriterande saker i mobilspel, men faktiskt användbara
  • Undersökningar: Vilka är dina favoritspel? Berätta för Jaka Ja!

Bästa Stress Reliever Casual Game på Android och iOS

Men var försiktig, spela inte spel som är för svåra, för det kan göra dig ännu mer stressad. Du kan spela de bästa avkopplande spelen på Android och iOS så att du kan undvika stressigt språk.

1. Monument Valley

Monument Valley är ett ovanligt spel, för vackert för att sätta ord på det. Detta pusseläventyrspel berättar äventyren till Ida, en prinsessa i jakten på sin identitet.

Monument Valley är inte ett spel som betonar historiens element, men grafikens skönhet och typer av pussel är de starkaste elementen i detta spel. Mycket bra för att bli av med trötta tankar.

Ladda ner Monument Valley i Play Store och App Store.

2. Little Inferno

Little Inferno är inte ett spel som du brukar spela, det här spelet är ganska unikt. Du ombeds att bränna olika saker som robotar, batterier, foton och många andra. Åh ja, kanske du också kan bränna din stress. :)

Här kommer du att fyllas med frågorna vad gör du verkligen. För att svara på den här frågan finns det tillfällen när du måste göra kombinationer genom att bränna flera objekt direkt samtidigt.

Ladda ner Little Inferno från Play Store och App Store.

3. Beskär

Prune är ett experimentellt spel med temat för tillväxten av ett träd som utvecklas närmare solen. Här ombeds du att hjälpa till med trädets tillväxt innan du når efter ljusa och slutligen blommande blommor.

Med minimal men imponerande silhuettgrafik och ljud. På grund av den avslappnade musikföreställningen kommer Prune att ge en lugn nyans så att den kan göra dig fräschare.

Ladda ner Prune på Android och iOS.

VISA ARTIKLAR

4. Lyne

Med ett vackert men enkelt gränssnitt kommer Lyne att uppdatera din hjärna. Här måste du länka identiska bilder. Låter enkelt, eller hur? Men när nivåerna ökar blir det svårt.

Inte bara visuellt, magi ligger också på ljudsidan så att det får dig att fokusera. Så lindra din stress.

Ladda ner Lyne på Android och iPhone.

5. Thomas var ensam

Thomas Was Alone är förmodligen ett av spelen med ett pussel som får dig att tänka men inte stör dig så att du frustrerar dig. Detta spel har ett fantastiskt soundtrack och berättare, så att du kan uppdatera din hjärna tillsammans med bekväma ljud.

Historien i sig är faktiskt ganska standard, men det som gör detta spel speciellt är karaktärerna i det. Du flyttar flera program representerade i form av olika typer av lådor i olika färger. Intressant är att varje låda har sitt eget namn, egenskaper och speciella förmågor.

Ladda ner Thomas var ensam i Google Play Store och Apple App Store.

6. World of Goo

World of Goo är en port för PC-spelet och NIntendo Wii med samma namn, detta spel har fått mycket beröm och utmärkelser.

Den här mobila versionen ger allt det roliga med att skapa olika byggnader ur slem och slutföra utmaningarna på varje nivå. Varje nivå har ett unikt tema och musik som kommer att underhålla dig.

Ladda ner World of Goo i Play Store och App Store.

7. Neko Atsume: Kitty Collector

Neko Atsume: Kitty Collector, du kan samla katter som stannar förbi och spelar i spelet. Det visar sig vara väldigt underhållande att se olika katter leka med olika föremål på ett roligt sätt.

Visualisering och animering av katterna är också väldigt söta så att de kan lindra din stress. Katterna i Neko Atsume behöver inte extra uppmärksamhet, så du kan göra andra saker utan att oroa dig för din huskatt i det hungriga spelet.

Ladda ner Neko Atsume: Kitty Collector i Play Store och App Store.

Det här är de bästa avslappnande spelen som kan lindras på Android och iOS. De flesta spellistor är betalda, men det är värt vad du får senare. När allt kommer omkring är prisklassen fortfarande relativt billig och det betyder att du också stöder utvecklarna.

Förutom att kunna lindra stress och många tankar, visar olika studier att människor som spelar spel kan bli mer självsäkra människor i verkligheten. Dela din åsikt!

Läs också artiklar om Spel eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found