garanterat att vara en match, dessa 8 viktiga tips när du använder Tinder

Vill du få en match från Tinder och gifta dig direkt efter 7 dagar som Rey Utami? För er singlar är det bättre att läsa tips eller hur man hittar en partner i Tinder-applikationen.

Är du singel? Eller har du varit singel länge? Hur som helst, singeln är inte bra. Installera därför en online dating-applikation Tinder. Du vill inte vara så Rey Utami kan en rik kille matcha på Tinder? Tänk dig att veta från Tinder 7 dagar att han gifte sig direkt! Gör dig avundsjuk, eller hur?

Förekomsten av Tinder som en dejtingsapplikation uppkopplad på en smartphone förtjänar tummen upp. Anledningen är att den här applikationen gör dig singel för att få en partner. För att få en partner på Tinder snabbare är JalanTikus ett sätt att få en match på Tinder.

  • 5 indonesiska vuxna online dating ansökningar
  • 4 Android-applikationer för att göra det lättare för singlar att hitta en partner

Tips för att använda Tinder för att snabbt para ihop

Tinder görs så enkelt som möjligt med hjälp av smarttelefonanvändare att hitta en partner Match att öka kemi mellan användare. Om ni båda matchar eller gillar varandra kan ni ansluta genom varandra Inkorg försedd. Om du inte har matchat kommer du inte att kunna chatt med alla. Så, låt oss organisera din Tinder ännu bättre så att du snabbt kan få en partner!

1. Ställ in avstånd och ålder

Smartphone-användare kommer oftast från stora städer, inklusive Tinder används mer i storstäder. Om du befinner dig i en förort eller avlägsna områden är ett sätt att hitta en matchning på Tinder att ställa in avståndet för att din sökning ska vara långt borta så att dina chanser att träffa din partner på Tinder blir ännu större. Och glöm inte, var alltid öppen för alla partners eventuella åldrar.

Genom att justera avståndet och åldern där du letar efter en partner visas fler val för människor så att möjligheten att träffa människor som är lika kompatibla blir ännu större. Men kom ihåg, ju längre avståndet desto längre måste du komma till din partner om du en dag vill träffas.

2. Gilla populära saker på Facebook

Integrerad med Facebook baseras all information som visas på Tinder på vad som finns på din Facebook-profil. Unikt använder Tinder en algoritm matchning baserat på de saker du gillar på Facebook. Så, som många populära saker på Facebook. Ju fler saker du gillar, desto större chans kommer du att träffa människor som har saker som du båda gillar.

3. Beskriv dig själv tydligt

Till skillnad från Twitter, som bara har 140 tecken för att göra ett inlägg, har du 500 tecken för att beskriva dig själv på Tinder. Beskriv vad du är och vad du vill ha på Tinder. Var inte alltför uppenbar när du letar efter en partner, men beskriv intressanta saker om dig som får människor intresserade av att säga hej när det är en match.

4. Ge massor av likes

Det bra med att använda Tinder är systemet hårt slag eller svep för att hitta en partner. När du gillar någon på Tinder, hårt slag till höger. När det inte passar bra, hårt slag till vänster. För att hitta en partner på Tinder, prova massor av det hårt slag rätt alias ger LIKE till människor du verkligen gillar. Du behöver inte vara prestigefylld, folk vet inte hur många LIKAR du gav. Detta är mycket användbart för att öppna upp möjligheter för dig att träffa människor som är lika kompatibla.

5. Hitta dina bästa foton

Till skillnad från de flesta chattapplikationer, dejtingsapplikationer uppkopplad bästa Tinder kan inte användas för att skicka foton. Därför kommer människor att lita på din profilbild för att bedöma ditt utseende.

De saker du bör vara uppmärksam på när du publicerar foton på Tinder är:

  • Leta efter ett tydligt och attraktivt profilfoto. Lägg inte upp foton med ID-fotoställningar eller tillbaka till kameran på Tinder eftersom det garanteras att människor inte är intresserade. Bilder som visar en atletisk sida älskas av både tjejer och pojkar på Tinder.
  • Lägg upp minst fyra foton. Tinder låter dig skicka upp till 6 foton. Välj intressanta bilder!
  • Lägg inte upp trånga bilder. Att sätta upp bilder som är trånga kommer att göra människor förvirrade över vilken du är. Senare kommer du att utvärderas introvert.

6. Använd foton som speglar din personlighet

För att göra din Tinder-profil ännu mer attraktiv, försök att tillämpa konceptet med ett profilfoto som passar din personlighet. Tricket, från 6 slots tillgängliga foton, försök att ge ett foto som får dig att se modernt ut, ett foto som ser atletiskt ut, ett som ser sofistikerat ut och ett foto när du är på semester någonstans. Detta kommer att bidra till att locka värde från din profil.

7. Match, Stalk och Talk

Efter att ha hittat en matchning som är lika kompatibel, bli inte inbjuden direkt chatt. Stjälk först profilera honom för att veta vilken typ av person. Metoden är väldigt enkel, sök bara efter hans namn på Facebook, det måste finnas ett. Eftersom Tinder listar med Facebook. Efter stjälk honom, gå direkt till dig chatt honom med den information du fick tidigare.

8. Glöm inte att byta fartyg

"Fartyget" som JalanTikus betyder är en applikation. Om de båda är kompatibla på Tinder, flytta direkt till applikationen chatt andra, som WhatsApp, BBM eller LINE. Förutom att ha mer kompletta funktioner, genom att flytta till applikationen chatt annars ser du seriös ut när du lämnar Tinder eftersom du känner dig bekväm med honom. Om du fortfarande är på Tinder kan din hand eller hans hand klia och leta efter en annan match, eller hur?

BlackBerry Sociala & meddelandeprogram LADDA NER Naver Social & Messaging Apps LADDA NER Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER

Så här är 8 tips för att använda Tinder så att du snabbt kan hitta en partner. Är du uttråkad att vara singel? Så låt oss installera Tinder och springa vägen för att hitta en matchning på Tinder som JalanTikus tillhandahåller.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found