det enklaste sättet att blockera inkommande samtal på wa

Hur man blockerar WA-samtal kan göras via flera metoder. Kolla in hur du inaktiverar WA-samtal utan en applikation och med en applikation här!

Hur man blockerar WA (WhatsApp) samtal är en av de mest effektiva lösningarna för att undvika inkommande samtal från personer du inte vill ha.

Speciellt om kontakten är någon som inte är för nära och du bara vill kommunicera via chatt. Istället för att direkt blockera kontakter kan du välja det här alternativet, gäng.

Tyvärr finns det fortfarande många användare av chattapplikationer som inte vet hur man gör detta. Du är också en av dem?

I så fall är det bättre att se ApkVenues diskussion om hur du blockerar WA-samtal helt nedan.

Hur blockerar du inkommande samtal i WhatsApp-applikationen

WhatsApp är verkligen en av chattapplikationerna som erbjuder kompletta funktioner. Inte bara för text- och emoji-baserade chattar, nu kan du ringa röst- eller videosamtal för fyra av dem samtidigt.

Ändå, hur man blockerar WA-samtal under vissa omständigheter många vet inte vilka steg att göra.

För de av er som vill veta hur man blockerar eller inaktiverar inkommande samtal från WhatsApp-kontakter kommer ApkVenue denna gång att diskutera de fullständiga metoderna med exempel och bilder.

Så här blockerar du WhatsApp-samtal för alla kontakter

Det första sättet att blockera WA-samtal som ApkVenue kommer att dela är hur man blockerar WhatsApp-samtal av alla kontakter som du har.

Även om du blockerar telefonsamtal kan du ändå fritt komma åt internet och andra WhatsApp-funktioner, särskilt funktioner chatt.

Är du nyfiken på hur? Här är stegen som du måste följa för att blockera WA-samtal på din Android-telefon.

Steg 1 - Ladda ner GBWhatsApp

  • Först måste du ha en ansökan GBWhatsApp som du kan ladda ner på länken nedan.
GBWhatsapp Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

Se till att du harsäkerhetskopiering och avinstallera den vanliga WhatsApp-applikationen och gör stegen Återställ på GBWhatsApp som du kan läsa här: Så här säkerhetskopierar du WhatsApp-chattar och enkla steg för att återställa dem.

Steg 2 - Ange GB-inställningar

När alla steg är klara, stanna kvar knacka ikonen för tre punkter i det övre högra hörnet, sedan väljer du menyn GB Inställningar.

Steg 3 - Välj "Andra MODS"

  • Bläddra ner tills du hittar alternativet Andra MODS och här väljer du bara inställningar Inaktivera röstsamtal för att inaktivera samtal på alla dina WhatsApp-kontakter killar.

Genom att använda den här funktionen blockerar du automatiskt alla WhatsApp-samtal som kommer in i din Android-telefon.

Denna metod för att blockera WhatsApp-samtal är lämplig för dig att använda om du verkligen vill vara ensam eller vill fokusera på arbete eller studier, så att du är fri från onödiga distraktioner.

Så här blockerar du WhatsApp-samtal för specifika kontakter

Förutom att du kan blockera WA-samtal från alla kontakter du har, tillåter GBWhatsApp dig också att blockera endast samtal från vissa kontakter.

Du kan använda den här funktionen när du vill undvika besittande exer och andra irriterande människor.

Hur man använder det är ganska enkelt, gäng. Här är några steg du kan följa på en rad sätt att blockera WA-samtal från vissa kontakter.

Steg 1 - Öppna chatten du vill blockera samtal från

  • Gå till chatsidan på den WhatsApp-kontakt som du vill blockera samtal från. Här stanna knacka på kontaktens profilfoto för att komma till menyn.

Steg 2 - Välj anpassade aviseringar

  • Då stannar du knacka urval Anpassade meddelanden tills du flyttar till nästa sida.

Steg 3 - Aktivera inaktivera röstsamtal

  • Aktivera menyn Använd anpassade aviseringar tills inställningarna nedan öppnas. Här kan du bara aktivera Inaktivera röstsamtal som föregående steg. Det är lätt?

På så sätt behöver du inte oroa dig för att terroriseras igen av människor i dina WhatsApp-kontakter. Deras samtal blockeras automatiskt utan att de vet.

Denna intressanta funktion i WhatsApp Mod GBWhatsApp är faktiskt bara en av de många andra avancerade funktionerna som erbjuds av denna applikation.

Du kan också ändra senast sedd, ändra teman, för att skicka schemalagda meddelanden via denna kraftfulla applikation.

Hur man använder GBWhatsApp är också ganska enkelt eftersom applikationsgränssnittet görs liknande det ursprungliga programmet.

Hur man blockerar okända WA-samtal

Har du någonsin fått ett WA-samtal från ett nummer som du inte känner till? Irriterad och vill veta hur man avbryter WhatsApp-samtal automatiskt?

Tyst! Hur man bara hackar WhatsApp har ApkVenue, särskilt små problem som detta. Tja, om du är nyfiken på att veta hur, är det bättre att omedelbart se stegen nedan.

Steg 1 - Öppna WA-chatten från ett okänt nummer

  • Öppna först WA-chatten från det nummer du inte känner till.

Steg 2 - Blockera kontakt

  • Därefter trycker du på punktikonen i det övre högra hörnet och väljer meny 'Mer'. Sedan väljer du ett alternativ 'Blockera'.

Det är över! I det här skedet kommer du inte längre att störas av inkommande samtal eller chattar från dessa okända nummer.

Om du en dag vill öppna blocket igen är det väldigt enkelt, gäng. Du kan läsa ApkVenues artikel nedan för att ta reda på de fullständiga stegen.

VISA ARTIKLAR

Hur man blockerar WA-samtal på iPhone

Inte bara på Android, WhatsApp iPhone låter dig också blockera inkommande samtal från vissa kontakter som du vill, gäng.

Men på iOS tvingas du blockera personens kontakt istället för bara WA-telefonsamtalet. Med andra ord kommer du inte att kunna chatta, videosamtal eller se den personens WA-status.

Om du fortfarande inte vet hur, här ger ApkVenue dig de fullständiga stegen för att blockera WA-samtal på iPhone.

Steg 1 - Öppna chatten för kontakten du vill blockera

  • Öppna först chatten från WA-kontaktnumret där du vill blockera telefonsamtalet.

  • Tryck sedan på den del av personens namn.

Fotokälla: igeeksblog

Steg 2 - Blockera samtal från WA samt kontakter

  • Du skrolla ner till botten och välj ett alternativ 'Blockera kontakt'. Tryck på knappen igen 'Blockera' för att slutföra stegen för hur du blockerar WA-samtal samt deras kontakter.
Fotokälla: igeeksblog

Hur blockerar du WA-samtal genom att inaktivera aviseringar

Letar du fortfarande efter ett alternativ till att inaktivera WA-samtal utan applikation? Du kan prova den här metoden, gäng.

Det här tricket tillåter faktiskt inte att du blockerar inkommande WA-samtal, men tar bara bort meddelandet varje gång ett WA-telefonsamtal kommer in.

Därför bör du först överväga det innan du gör det eftersom du senare inte ens får samtalsmeddelanden från andra WhatsApp-kontakter på din mobiltelefon.

Men om det inte spelar någon roll kan du se stegen nedan.

Steg 1 - Öppna HP-inställningar

  • Öppna inställningssidan på HP och välj sedan menyn 'Meddelanden'.

  • Hitta och välj sedan WhatsApp-applikationen.

Steg 2 - Ställ in samtalsmeddelande

  • En gång på inställningssidan för WA-meddelanden är du det skrolla ner till botten och välj menyn 'Samtalsaviseringar'.

Steg 3 - Stäng av aviseringar

  • Slutligen stänger du bara av den skjutreglage Meddelanden om WhatsApp-samtal.

Hur man blockerar WA-samtal med "Stör ej"

Förutom de olika metoderna ovan kan du också använda funktioner "Stör inte" för ett alternativt sätt att blockera inkommande WhatsApp-samtal som är okända eller tvärtom.

Denna funktion finns vanligtvis på iPhone-telefoner, som du kan aktivera via inställningssidan. Om du inte förstår kan du vara uppmärksam på stegen nedan.

Steg 1 - Öppna menyn 'Stör ej'

  • Öppna applikationen 'Inställningar' på iPhone och välj sedan meny 'Stör inte'.

  • Aktivera alternativet 'Stör ej' genom att svepa skjutreglage-hans.

Fotokälla: Apple Support

Steg 2 - Aktivera det via Control Center

  • Förutom att gå igenom Inställningar kan du också aktivera Stör ej genom att svepa skärmen från botten uppåt tills Kontrollcenter-fönstret visas.

  • Tryck sedan på den månformade ikonen.

Foto med tillstånd av: Business Insider

Så det är ett enkelt sätt att blockera och inaktivera inkommande samtal på WhatsApp. Enkelt, eller hur? På så sätt behöver du inte oroa dig för att bli störd längre!

Denna metod kan också vara avgiftning effektiva sociala medier som du kan göra. Känn då och då fördelarna med att befria dig från sociala mediers grepp med den här typen av saker.

Har du andra WhatsApp-tips och tricks som ApkVenue borde diskutera? Kom igen dela med sig i kommentarfältet nedan. Du behöver inte vara blyg.

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found