25+ bästa Android-fotoredigeringsappar från 2016

Att prata om smartphones kan inte skiljas från att ta bilder. För det måste du också ha en tredjepartsapplikation så att du kan försköna dina foton. Läs den här artikeln som referens.

Om du har en Android-smartphone är kameran naturligtvis din huvudfaktor, vilket är ganska viktigt. Inte få användare köper en smartphone på grund av den kvalificerade kamerakvaliteten. Med detta kan man dra slutsatsen att Android-baserade smarttelefontillverkare tävlar om att förnya sig för att skapa mobiltelefoner med de bästa kamerorna.

Å andra sidan vill utvecklare av Android-applikationer från tredje part inte heller vika. Utvecklare har också innoverat för att skapa olika applikationer dedikerade till Android-baserade smartphones för att göra dina foton vackrare, attraktivare och unika.

  • Så här redigerar du ditt ansiktsfoto med Artist's Body på Android
  • Ett kraftfullt sätt att öka bildupplösningen utan att splittras, 100% fungerar!
  • Enkla sätt att göra 3D-foton utan Photoshop

25+ bästa Android-fotoredigeringsprogram i maj 2016

En mängd av de bästa fotoredigeringsapplikationerna finns i Google Play Butik. Naturligtvis kan du hitta massor av Android-appar för fotoredigering. Dessa applikationer kan göra dina foton mer perfekta utan att behöva bry sig om att redigera dem på en PC eller bärbar dator.

1. Instagram

Denna applikation är verkligen bättre känd som en av de sociala medierna för foto- och videodelning, som ofta används över hela världen. Denna applikation kan dock också användas som det bästa fotoredigeringsverktyget. Eftersom, Instagram i sig har en mängd intressanta filter och funktioner.

Foto & bildbehandling Instagram-appar LADDA NER

2. Pixlr Express

Det näst bästa fotoredigeringsprogrammet är Pixlr Express. Denna applikation har utvecklats av utvecklare Autodesk. Varför ingår denna applikation i listan över de bästa fotoredigerarna? Eftersom den här applikationen är mycket lätt att använda. Då är funktionerna många och också sofistikerade. Dina fotoredigeringar kommer definitivt att se vackrare ut killar.

Appar Video och ljud Autodesk Inc. LADDA NER

3. Camera360 Ultimate

Som Android-användare vet du säkert att det bästa fotoredigeringsprogrammet är Camera360 Ultimate. I grund och botten är denna applikation en kameraprogram med en mängd olika filter som presenteras. Du kan få ditt något medelmåttiga ansikte att se snyggare ut. Denna applikation kan också användas för att redigera foton genom att lägga till effekter och filter. Bortsett från det finns det många andra intressanta funktioner som du bör prova.

PINGUO Inc Foto- och bildappar LADDA NER

4. PicsArt - Fotostudio

En annan utmärkt fotoredigeringsapplikation som också är mycket populär i världen är PicsArt - Fotostudio. Här kan du skapa ett collage, rita direkt på det foto du redigerar, eller så kan du också lägga till olika effekter och filter med ett stort urval. Så, redo att prova det?

PicsArt foto- och bildappar LADDA NER

5. Adobe Photoshop Express

Om du hör om foto- eller bildredigering kommer du genast att tänka på Photoshop. Adobe Photoshop är verkligen mycket populärt bland fotoredigerare. Du behöver inte tveka längre för att prova dina färdigheter Adobe Photoshop Express som den bästa Android-applikationen för fotoredigering. Även om detta är gjort för version mobil, men det är inte mindre sofistikerat som PC-versionen.

Adobe Systems Inc. Foto- och bildappar LADDA NER

6. Adobe Photoshop Lightroom

Älskar du fotografering? Naturligtvis är du bekant, inte med programvara som heter Adobe Photoshop Lightroom. programvara det är mycket enklare att använda. Även, programvara det kan också justera färger, tona, liksom bildkomposition för att göra den vackrare på ett snabbt och praktiskt sätt. För version mobilDu kan också använda Adobe Photoshop Lightroom på Android-enheter. Så lycka till.

Appar Photo & Imaging Funkata Pte. Ltd. LADDA NER

7. Cymera - Camera & Photo Editor

Aldrig hört talas om en ansökan Cymera - Camera & Photo Editor inte före? Om du inte gör det är du nördig Hehehe. Japp, den här applikationen är en fotoredigeringsapplikation som också är populär på Android. Vad som skiljer denna applikation från andra, du kan lägga till effekter, filter och roliga klistermärken till dina foton. Detta är perfekt för dig som gillarselfie glad och gillar att prata med vänner.

SK Communications foto- och bildappar LADDA NER

8. Adobe Photoshop Mix

Bortsett från att utfärda versioner mobil för Adobe Photoshop Express och Adobe Photoshop Lightroom baserat på Android utvecklar Adobe också andra bästa fotoredigeringsprogram. Ringde av Adobe Photoshop Mix. De presenterade funktionerna är också mycket kompletta. Det är också mycket lättare att använda killar, för de av er som inte gillar att vara komplicerade i fotoredigering.

Adobe Systems Inc. Foto- och bildappar LADDA NER

9. VSCO Cam

Har sett hashtags #VSCOCam? Ja, hashtags Detta används ofta av användare av sociala medier för att dela sina foton och får också många positiva svar. VSCO Cam i sig är också en av de mest populära Android-baserade fotoredigeringsapplikationerna. Massor av filter bylte presenteras, som kan användas av dig när du redigerar foton. Resultatet kommer naturligtvis att se mer charmigt ut.

Appar Photo & Imaging VSCO DOWNLOAD

10. Snapsade

Ofta tar du bilder på olika platser och föremål, då matchar resultaten inte förväntningarna. Ta det lugnt med närvaron av applikationen Snapsadekan du redigera som en professionell fotoredigerare med tillgång till en mängd unika funktioner och filter. Den här applikationen gör dina foton mer livliga och dramatiska. Bra!

Google LLC Foto- och bildappar LADDA NER

11. BeautyPlus - Magisk kamera

Vem är en kvinna som inte alltid vill se vacker ut? Det verkade som att kvinnor som det var nästan obefintliga. Likaså män. De vill också se alltid stiliga ut trots att fotot är galen med vänner. För att göra foton ännu vackrare och stiligare behöver du inte bry dig om att installera för många applikationer på din Android-enhet. Installera bara BeautyPlus - Magisk kamera, då kommer du utan tvekan att känna dig mycket mer självsäker än tidigare.

Appar Video & Audio Commsource Network DOWNLOAD

12. PicSay - Fotoredigerare

Ansökan heter PicSay - Fotoredigerare, är ett av de bästa fotoredigeringsprogrammen med en filstorlek som inte tar för mycket RAM eller internt minne. Denna applikation är mycket lätt att använda. På tal om funktioner är presentationen av dess funktioner enkel. Men med sådana funktioner kan du börja rita direkt, korrigera färgen och lägga till skrift snabbt och praktiskt.

Shinycore foto- och bildappar LADDA NER

13. B612 - Selfie med hjärtat

LINE, är en applikation chatt såväl som mycket populära sociala medier. Tydligen har LINE också utvecklat olika applikationer för att öka spänningen, varav en är B612 - Selfie med hjärtat. Denna fotoredigeringsapplikation för Android-smartphones har tagit ett namn som är ganska populärt och också efterfrågas av smartphone-användare runt om i världen. Du kan använda olika coola effekter och unika filter som kan göra att dina bilder ser mycket mer attraktiva ut.

LINE Corporation webbläsarappar LADDA NER

14. Fotoredigerare av Aviary

En annan bästa fotoredigeringsapp kommer med namn Fotoredigerare av Aviary. Med den här applikationen får du göra dina foton snygga med intressanta filter, effekter och ramar. För att förfina ditt ansikte eller göra ett foto mjukare finns det faktiskt funktioner som kan användas med bara ett klick killar.

Foto- och bildappar Aviary, Inc LADDA NER

15. PicMix för Android

Bara att höra och se namnet är det säkert att vi vet att det i denna fotoredigeringsapplikation finns många avancerade funktioner. Men du kommer säkert inte att tänka, om PicMix för Android detta är en lokalt tillverkad applikation. Japp, denna ansökan gjordes av Inovidea Magna Global som ligger i huvudstaden Indonesien, Jakarta. Denna applikation var en gång den mest populära lokala applikationen i Google Play Store. Låt oss fortsätta att stödja skapandet av nationens barn killar.

Blacx Knights Foto- och bildappar LADDA NER

16. Perfect365: Bästa ansiktsmakeup

Du kan använda det här programmet för att göra foton selfie du är ännu mer fantastisk. Perfect365: Bästa ansiktsmakeup låter dig också lägga till olika typer utgöra, så att du kan polera ditt ansikte så att det blir ditt favoritfoto. Dessutom kan du göra mindre förändringar i ansiktsformen, som att förstora dina ögon eller vässa näsan som plastikkirurgi. Hehehe.

ArcSoft, Inc. Video- och ljudappar LADDA NER

17. Pho.to Lab

Om du vill förvandla dina foton till något helt nytt och annorlunda än tidigare, tveka inte att använda den bästa Android-fotoredigeringsappen Pho.to Lab. Med mycket unika funktioner och ett attraktivt gränssnitt är det väldigt enkelt att använda för dig som gillar att ha kul.

VicMan LLC Foto- och bildappar LADDA NER

18. FotoRus - Photo Editor Pro

Det näst bästa fotoredigeringsprogrammet är FotoRus - Photo Editor Pro. Genom att använda denna applikation kan du redigera dina foton så att de ser lyxiga och eleganta ut. Många intressanta och kreativa funktioner som du bör prova presenteras här. Du kan använda effekter utgöra som kan ändra ditt tråkiga ansikte så att det ser extraordinärt ut, Hehehe.

Foto & bildbehandling Fotoable Apps, Inc. LADDA NER

19. PicLab - Fotoredigerare

När du är uttråkad av samma fotoredigeringsprogram kan du använda PicLab - Fotoredigerare du, som kan varaladda ner förstås gratis. Genom denna applikation kan du lägga till text med olika samlingar teckensnitt tillgängliga, och du kan också lägga till klistermärken som du vill. Var inte bara nyfiken, prova det direkt killar.

Foto- och bildappar Roberto Nickson LADDA NER

20. Square InstaPic

Square InstaPic-applikationen är ett sofistikerat fotoredigeringsverktyg och är väldigt lätt att använda. Du kan skapa foton av högsta kvalitet och forma dem i en samling tillgängliga ramar, klistermärken, text och bakgrunder. Resultatet, prova bara själv så att du inte är nyfiken killar.

Appar Photo & Imaging Studio 8 Appar LADDA NER

21. Spegelbild

Du kommer att tycka om det selfie ja? Kom igen, erkänn det. Tja, med Android-applikationen Spegelbild, Foto selfie du kommer att se vackrare och också charmig ut. Senare kommer du att kunna skapa en spegeleffekt på varje foto selfie du. Inte bara vänster-höger, du kan också ändra det upp och ner. Dessutom är andra effekter intressanta, särskilt fotokollage som presenteras med en mängd unika rammodeller. Du måste försöka!

Lyrebird Studios foto- och bildappar LADDA NER

22. MomentCam

Kommer du fortfarande ihåg applikationen MomentCam? Denna applikation har varit mycket populär under en tid. För med sin egen unikhet kan MomentCam förvandla dina foton till söta och söta karikatyrskisser. Slutligen använder många människor denna fotoredigeringsapplikation för olika profilbild på sociala medier och andra meddelandeprogram.

Eureka Studios video- och ljudappar LADDA NER

23. Zombify - Var en zombie

Om du vill redigera dina foton så att de ser mer eleganta, charmiga, fantastiska, stiliga eller vackra ut, ska du aldrig använda programmet. Zombify - Var en zombie. Eftersom den här applikationen redigerar resultatet av fotot selfie du kommer att se väldigt läskig ut, precis som zombierna i filmerna. Denna fotoredigeringsapplikation är perfekt för dig som är nyfiken att skicka konstiga bilder till dina vänner, Hehehe.

Apps Photo & Imaging Apptly LLC DOWNLOAD

24. Photo Warp

Ja, kanske den här applikationen för redigering av foton har varit känd under lång tid. Denna applikation fungerar dock för att underhålla och agera rolig. Efter redigering med den här applikationen kommer du att skratta högt för att ditt ansikte har blivit mycket konstigare och unikt som en utomjording, hahaha.

Appar Foto och bildbehandling TONUZABA UNDERHÅLLNING LADDA NER

25. Otaku-kamera

Är du en beundrare av japansk kultur? Om så är fallet är du väldigt, mycket skyldig att försöka redigera dina foton med den här applikationen. Otaku-kamera kan ändra ditt foto så att det har en unik och intressant karaktär. Naturligtvis med olika egenskaper hos Otaku.

Appar Foto & bildbehandling Tokyo Otaku Mode Inc. LADDA NER

26. Hijab Montage Photo Editor

Om du vill ha en hijab och fortfarande är förvirrad över vilken modell som passar dig, kan du använda ett program som heter Hijab Montage Photo Editor. Här finns olika hijab-modeller tillgängliga, som du kan prova en efter en. Så senare när det är dags att börja hijab är du inte längre förvirrad över vilken stil du vill använda. Är det inte intressant?

Foto- och bildappar Insa Softtech Studio LADDA NER

Japp, det är en mängd av de bästa fotoredigeringsapplikationerna för Android-enheter idag. Du kan välja en, eller till och med prova dem alla så att du inte blir nyfiken. Om du har rekommendationer för andra Android-baserade fotoredigeringsprogram, var inte blyg för att skriva din åsikt i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found