10 mest spännande stealth-spel för PC som är orena om du missar

10 roliga stealth-spel för PC som du inte får missa

Stealth är en spelgenre som är mycket utmanande och kräver taktik och försiktighet. Denna genre finns vanligtvis i spel Action äventyr som Assassin's Creed även om det inte är huvudgenren. Game Stealth kräver att spelare slutför uppdrag mycket noggrant utan att det alls upptäcks av fienden.

Förutom Assassin's Creed finns det många andra häftiga spel med Stealth-genren. Tja, här har ApkVenue 10 inte mindre spännande Stealth-spel som du kan spela på PC. Det är synd om du saknar det. Låt oss se!

  • Inte en emulator! Här är fyra PS2-spel du kan spela på Android
  • De 5 mest förväntade spelen 2018
  • Svårt att sova garanterat! Här är de 4 läskigaste PC-spelen 2017

10 mest spännande stealth-spel för PC som du inte bör missa

1. Dishonored

Vanärad är en av många franchise spel från kända utvecklare Bethesda. Spel som ger spelare möjlighet att utforska världen steampunk Denna exotiska har framgångsrikt stulit världens uppmärksamhet sedan den först släpptes. Som ett spel med en tjock Stealth-genre smyger spelarna inte bara för att slutföra ett uppdrag utan är också utrustade med speciella förmågor som gör striderna ännu mer imponerande.

2. Alien: Isolering

Alien: Isolation är ett överlevnadsskräcktspel med nyanser av Alien-filmen från 1979. Baserat på genren kräver detta spel att spelare gömmer sig och rör sig tyst utan att fångas av de hårda utomjordingarna och monströsa monster. Unikt, i det här spelet kommer spelarna inte att få vapen för att bekämpa monster. Så om du vill överleva är det enda sättet att springa iväg och gömma sig.

3. Splinter Cell: Chaos Theory

Fortsätter den föregående serien, Splinter Cell: Chaos Theory kommer som ett spel med Stealth-genren som är tjock i varje scen som visas. Berättar historien om den hemliga agentens äventyr Sam Fisher genom att genomföra alla uppdrag mycket skickligt och noggrant. Spelet, som spelas i framtiden och har realistisk grafik, är ännu mer intressant eftersom röstskådespelaren till huvudpersonen, Sam Fisher, är en berömd skådespelare, Michael Ironside.

4. Invisible, Inc

Invisible Inc. är ett Stealth-spel som är rikt på coola och spännande handlingar i varje scen som visas. Här kommer spelaren inte att agera som en hemlig agent utan istället bli agent eller operatör för agenten. Även om den erbjudna grafiken inte är så speciell är Invisible Inc fortfarande intressant att spela tack vare gameplay och en spännande historia.

5. Mark of the Ninja

Klei Entertainment som tidigare hade framgång med populära spel som Don t Starve och Shank återvände för att presentera ett coolt spel med titeln Mark of the Ninja. Detta Stealth-spel placerar spelare som ninjor som skickas för att slutföra vissa uppdrag. Som en ninja kommer spelarna att uppleva hur man behärskar och kontrollerar smygtekniker och immobiliserar fiender i hemlighet mycket effektivt.

6. Hitman: blodpengar

Bästsäljande spel Hitman från IO Interactive gör att utvecklaren släpper olika uppföljare. En av dem är Hitman: Blood Money Stealth-actiongenren. Här kommer spelaren att fungera som en mördare som ansvarar för att fullfölja morduppdrag. Trots att det har ganska svåra kontroller lyckas detta spel locka spelarnas uppmärksamhet tack vare historien som drar en överraskande slutplott.

7. Deus Ex: Mankind Divided

Deus Ex: Mankind Divided är en uppföljare till Mänsklig revolution som släpptes 2011. Det är inte en överdrift att säga att detta spel har fantastisk grafik och kvaliteten på ljuseffekter är mycket futuristisk. Detta spel som äger rum i staden Prag har en serie huvuduppdrag och sidouppdrag som gör att spelarna verkligen känner det svala att vara en hemlig agent.

8. Thief II: Metal Age

Som nästa serie av Thief-spel, Thief II: The Metal Age kunna ge sin egen tillfredsställelse för spelare som älskar Stealth-genren. Erfarenheten av att slutföra hemliga uppdrag med åtgärder som utförs hemligt och noggrant gör att detta spel förtjänar att kallas ett av de bästa Stealth-actionspel.

9. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Resa Big Boss tillbaka för att fortsätta med serien Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Ödet för Big Boss, som drabbades av en enorm explosion i föregående serie, kommer att visas i denna 5: e serie. Med en alltmer spännande och intressant berättelse kommer spelarna att känna sig nöjda med att spela det här spelet. Många nya saker kommer att hända liksom överraskningar som gör spelare nyfikna och inte vill sluta spela.

10. Commandos 2: Men of Courage

Det är inte komplett när man diskuterar Stealth-spel utan den här Commandos-serien. Ja, Commandos 2: Men of Courage är ett urval av Stealth-actionspel med en snygg design och full av strategi. Att slutföra farliga uppdrag är spelarens jobb. De fiender som måste ställas inför är ganska svåra att slå ut. Men med sin roliga gameplay och övertygande grafik kan ingen motstå charmen med Commandos 2: Men of Courage.

Så det är de 10 mest spännande Stealth-spelen för PC som du inte bör missa. För de av er som vill känna det svala att utföra farliga uppdrag och döda i hemlighet som en hemlig agent, låt oss spela spelet nu!