5 legendariska gimbotspel som du nu kan spela på Android

Kom fortfarande ihåg på 90-talet att spelen som verkligen gillade barn vid den tiden var mest gamewatch-spel (Gimbot). Nu kan du spela det gamla skolspelet på Android.

Kom ihåg fortfarande på 90-talet att spelen som verkligen gillade barn vid den tiden var mest gamewatch-spel (gimbot). I den här artikeln vill ApkVenue presentera 5 Gamewatch-spel som du nu kan spela på Android. Namnge bara några av de berömda spelnamnen Western Bar, Tetris, Sub Marine Battle, Heli Battle och andra.

Vad får oss att missa dessa spel? Speciellt för er som föddes på 80- och 90-talet? Först formerna av spelkaraktärerna, som vid den tiden var riktigt bra. Andra, bakgrundsmusik Spelet är riktigt bra att höra när du spelar spelet och gör dig upphetsad att spela. För det tredje visar det sig att utan att inse det stöder speluret eller så kallad gimbot rörlighet eftersom det kan bäras var som helst.

  • 4 Clash Royale-kopieringsspel som är mer spännande än originalet
  • 16 bästa MOBA-spel 2020 på Android och PC, gratis och beroendeframkallande!

5 legendariska Gimbot-spel som du nu kan spela på Android

1. Western Bar

Spel Western Bar känd på 80- och 90-talet. Små barn vid den tiden måste ha känt och gillat att leka med det. Från namnet vet vi definitivt att detta är ett skjutspel i baren. När vi spelar detta spel är vårt jobb att skjuta flaskorna, glasen som kastas av bartender. Men var försiktig, skjut inte bara bomben eller för att du skjuter fel, skjuter du på matgästerna som äter. Om så är fallet kommer de att attackera dig. Om du drabbas av deras kast kan din karaktär dö. Du har bara tre chanser. Poängen beräknas utifrån antalet objekt du lyckats skjuta.

Ladda ner Western Bar-spelet

Originalform konsolspelklocka Western Bar:

2. Heli Battle

Din uppgift är att besegra andra helikoptrar som attackerar dig. Se också upp för luftfartygspistoler från bunkra fiende. Du har två typer av vapen att använda. Först missil brukade skjuta ner fiendens helikoptrar. Andra, bomba att förstöra bunkra fiendens försvar. Du kan gå framåt, bakåt, upp och ner för att undvika dina fienders attacker. Poängen kommer att öka när du framgångsrikt förstör helikoptrarna och bunkrarna.

Ladda ner spelet Heli Battle

Originalform konsolspelklocka Heli Battle:

3. Kung Fu

Ditt jobb är att besegra fiender som kommer ut för att slå dig. Du har två val av attacker, nämligen Stansa att slå din motståndare och Sparka att sparka din motståndare. Du kan flytta upp, ner, vänster, höger. Din poäng beräknas baserat på hur många fiender du kan slå. Det framgår tydligt av namnet Gamewatch att det måste vara relaterat till Kung Fu, eller hur?

Ladda ner Kung Fu-spelet

Originalform konsolspelklocka Kung Fu:

4. Tetris

I det här spelet har du till uppgift att ordna blocken som visas. Om du lyckas ordna blocken till ett plant område med en minsta storlek på 2x2 får du poäng. Ju högre nivå, desto snabbare hastighet med vilken blocken visas. Detta kommer att testa omfattningen skicklighet du ordna blocken snabbt. Fördelarna med detta retrospel, förutom att arrangera blocken, finns det också olika andra spel som bordtennis, bilracing, orm, boxning och andra.

Ladda ner riktiga retrospel

Originalform konsolspelklocka Tetris:

5. AliceGameWatch

Det visar sig att det här spelet om Alice har funnits sedan 80-talet. Och det visade sig vara mycket populärt vid den tiden tillsammans med filmens popularitet Alice i Underlandet. Ditt jobb är att leverera teet till flickan till vänster. Låt dig inte slå av ett knivkast från Midori (ovan), men om han kastar en fångst. Det finns två alternativ, spel A och spel B. Spel A är mer avslappnat, ja, men om din nivå är avancerad kan du prova spel B. Varje gång du levererar te får du 3 poäng.

Ladda ner spelet AliceGameWatch

Originalform konsolspelklocka Alice:

Så det är 5 legendariska Gimbot-spel som du nu kan spela på Android. Genom att spela dessa spel kan vi komma ihåg vår barndom. Ha en fin nostalgi!