så sexig! Dessa åtta kvinnliga hjälteuppträdanden på mobila legender gör spelarens fokus fel

Närvaron av dessa kvinnliga hjältar bidrar verkligen till attraktionen för spelare.

Hero Mobile Legends är inte bara fylld med tuffa män som är redo att slåss på slagfältet. Kvinnliga hjältar är också närvarande med färdigheter och stridsförmåga som inte är mindre formidabla. Närvaron av dessa kvinnliga hjältar bidrar verkligen till attraktionen för spelare.

Inte bara olika färdigheter, utseendet på kvinnliga Mobile Legends-hjältar är också ett bekymmer för spelare. Inte bara attraktiva ansikten och attribut, flera kvinnliga Mobile Legends-hjältar kommer också med öppna kläder och sexiga kroppsformer. Eftersom det är så sexigt kan spelare fokusera fel och inte koncentrera sig på spelet. Tro inte? Kom igen, ta en titt 8 väldigt sexiga Mobile Legends-hjältar det följande.

  • 6 starkaste hjältar i mobila legender i varje roll, galen MVP!
  • 9 Starkaste Marksman Heroes i Mobile Legends, kan enkelt rädda!
  • Guide 10 Tanker Heroes in Mobile Legends: The Strongest Leader on the Front Line

8 utseendet på den här kvinnliga hjälten i Mobile Legends gör att spelaren fokuserar fel

1. Miya

Miya är en favorit kvinnliga hjälte i Mobile Legends. Den här vackra figuren som använder pilar som vapen visas med ganska öppna kläder. Det är en lögn om du inte tittar på vissa delar av Miyas sexiga kropp som exponeras utan sensorer. Den här skytten hjälten blir sexigare med hud den nyaste, Modena Butterfly.

2. Fanny

Den här hjälten med två grundsvärd för att döda fienden ser sexig ut med snäva och öppna kläder på framsidan. Fannys rygg är också exponerad med två sidor av midjan som också syns tydligt. På huden Campus Youth och Punk PrincessFanny ser fortfarande sexig ut med en framträdande bröstkorg och en sexig mage som syns.

3. Natalia

Tydligen var Natalia verkligen utformad för att få pojkens ögon att springa. Inte bara har ett vackert ansikte, denna mördarehjälte ser också sexig ut med minimala, supertäta kläder som gör att vissa delar av hans kropp sticker ut. Natalia blir sexigare på huden Glasblad. Hennes sexighet kunde inte täckas även om hon hade på sig en mantel.

4. Karina

Karina är inte bara bra på att spela svärd med båda händerna, men har också en mycket fantastisk kropp. Den ideala kroppsformen som kvinnor drömmer i den verkliga världen visualiseras perfekt i Karina-figuren. Inte bara kroppen och sexiga kläder som gör fokus fel, Karina är också mycket elegant och ser både elegant och dödlig ut.

5. Eudora

Eudora är en hjälte som spelare använder ganska ofta. Förutom att ha kvalificerade färdigheter är Eudoras utseende också ganska intressant att titta på. Hon hade inte på sig alltför avslöjande kläder som Miya eller Natalia, men Mage hjälte den här kan få spelaren att fokusera fel med bröstet som är för exponerat.

6. Alice

Batens drottning som kan absorbera HP från denna motståndares hjälte verkar så modig med sina superminimala kläder som täcker hans blekvit hud. Det är omöjligt om spelare inte tänker något annorlunda när de ser Alice's sexiness, vilket får henne att fokusera fel med den riktigt sexiga Wizardry Teacher-huden!

7. Hilda

Till skillnad från andra kvinnliga hjältar gör Hilda fel fokus inte bara med sina minimala kläder utan också med en muskulös kropp som en man. Om du tittar på Hilda bakifrån kanske du inte tror att hon är en kvinna, men om du har sett delen utskjutande bröst är du säker på att du tror det?

8. Layla

Den första hjälten som introducerades för dig när du startade Mobile Legends-spelet var inte heller mindre sannolikt att du skulle fokusera fel. Layla, som har långt blont hår och dödliga vapen, har ett friskt och iögonfallande utseende. Hennes smala kropp bandagerades trånga kläder och korta kjolar gör att det ser sexigt ut, speciellt om du använder några Layla-skinn som visar deras sexighet ännu mer.

Det är 8 hjälte-mobillegender får ut det mesta av fel fokus. Hur? Är du en av spelarna som är fängslade av dessa kvinnliga hjältars sexighet? Det är okej att bli förtrollad, men misslyckas inte med att fokusera på att göra kampen kaotisk, va!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found