7 senaste och gratis Android-spel mars 2017

Den senaste och bästa Android-spelversionen av JalanTikus mars 2017-upplagan som är synd att missa. Vilka är de senaste Android-spelen i mars 2017?

Tidigare hade ApkVenue tillhandahållit ett urval av den senaste mars 2017-versionen av Android-applikationer som gjorde din smartphone ännu mer sofistikerad. Nu vid denna möjlighet har ApkVenue sammanfattat listan senaste Android-spelen och bästa av mars 2017-upplagan.

Ja, oavsett hur upptagen du är i ditt dagliga liv, tar det lite tid att spela Android-spel som du gillar kan definitivt uppdatera din trötta hjärna.

  • 5 spelkonsoler baserade på Android, spelare måste veta!
  • Dödar piratspel spelindustrin? Uppenbarligen ....
  • 20 bästa gratis Android FPS-spel juli 2017

Så här är ett urval av de senaste och bästa Android-spelen för mars 2017-upplagan av JalanTikus, vilket är synd att missa. Vilka är de senaste Android-spelen i mars 2017? Kom igen, ta en titt på recensionerna nedan!

Senaste Android-spel mars 2017

1. Batman: Arkham Underworld

Även om du bär namnet "Batman" i början av titeln kommer du inte att spela som en Dark Knight. Däremot fokuserar Arkham Underworld på onda fiender.

Du kommer att rekrytera olika superskurkar som Harley Quinn, Killer Croc och många fler, förbättra deras förmågor, bygga baser, invadera andras baser och försöka överleva invasionen av spelare från hela världen.

Batman: Arkham Underworld i sig är ett strategispel med actionelement utrustade med asynkrona flerspelarfunktioner. Så du kan säga, det här spelet är Clash of Clans, men ligger i en mörk stad i Gotham.

VISA ARTIKLAR

2. Fire Emblem: Heroes

Fire Emblem: Heroes är Nintendos tredje mobilspel med "taktiskt rollspel" -genren. Det här senaste Android-spelet berättar historien om två riken som kolliderar med en berättelse som berättar en fantasy-animestil.

Spel Fire Emblem Heroes är utformad för optimal pekskärmskontroll. Du kan välja ett team av hjältar och varje hjälte har speciella förmågor, vapen och unika attacker. Vinn strider och tjäna poäng för att uppgradera dina hjältar.

3. Pokémon Duel

Pokemon Duel är en annan titel på det nya Pokémon-spelet som nu har släppts på Android och iOS. Till skillnad från Pokemon GO tar Pokemon Duel form av Brädspel (Brädspel).

Du kommer att kontrollera 6 Pokémon och måste kunna utveckla rätt strategi för att vinna spelet. Tja, du kan spela med AI eller spelare vs spelare.

Pokémon Company Strategispel LADDA NER VISA ARTIKLAR

4. Sky Dancer

Sky Dancer är ett oändligt löpande spel aka ett oändligt löpande spel för att få högsta poäng som Temple Run 2.

Men med de vackra rörelserna och de otroligt skrämmande sprången. Du hoppar mellan branta och mycket höga klippor. När du ökar din nivå finns det tio tecken som du kan spela.

Denna nya speltyp freemium, så att du kan spela gratis och tillgängliga köp i appen. Det är jättekul att spendera tid på att vänta, bara prova.

5. Bra hundar!

För dig hundälskare, spel Bra hundar! detta är verkligen obligatoriskt för dig att spela för att spendera din fritid. Du kan välja vilken hundras du gillar och leka med honom i trädgården så länge som möjligt.

Det finns sju hundar som du måste samla in och föremål för att anpassa din hund. Prova bara själv, det är gratis.

6. Hjärtstjärna

Hjärtstjärna är ett roligt retrospel. Om du letar efter ett nytt spel att spela bör du prova Heart Star.

Detta spel handlar om lagarbete, där du måste vägleda två vänner genom parallella världar och försöka lösa unika pussel. Det finns 50 nivåer du kan spela på och det bästa är att det inte finns några annonser.

7. Olycklig någonsin efter RPG Lite

Unhappy Ever After RPG var ursprungligen ett Kickstarter-projekt. Efter framgångsrikt samlat in pengar är detta spel äntligen tillgängligt på Android. Detta är ett retro RPG-spel med en intressant historia.

Du kommer att ha en delvis öppen värld att utforska, till exempel vuxna teman, fängelsehålor och mer. Sammantaget skryter utvecklarna av att det finns mer än 20 timmars innehåll som du kan gå igenom.

Det finns till och med ett dag- och nattsystem som påverkar många saker. Du kan prova det gratis, om du tycker att du gillar det, bara uppgradera till den betalda versionen.

Slutsats

Det är ett urval av de senaste och gratis Android-spelen för mars 2017. Naturligtvis, för att underhålla dig, följa med dig för att fördröja tiden eller spendera din fritid. Vilket spel är din favorit?

Läs också artiklar om Spel eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found