6 bästa Android File Manager-appar från 2016

Om du är uttråkad och vill byta till det bästa attraktiva filhanteringsprogrammet med de senaste funktionerna, här är de 6 bästa Android File Manager Applications 2016-versionen av JalanTikus.

Vet du? Vad är en filhanterare på en Android-smartphone? Filhanteraren är ett program som ofta används av Android-smarttelefonanvändare vilket är användbart för hantering av filer på din Android. Därför är denna managerapplikation mycket viktig för din Android-smartphone.

Inte konstigt att varje Android-smarttelefonprodukt har en standardfilhanteringsapplikation för varje. Om du är uttråkad och vill byta till det bästa attraktiva filhanteringsprogrammet med de senaste funktionerna, här är de 6 bästa Android File Manager Applications 2016-versionen av JalanTikus.

  • MiXplorer, inte bara en vanlig filhanterare!
  • Detta är det bästa filhanteringsprogrammet för Android-telefoner
  • De 10 bästa applikationerna för att överföra filer mellan Androids utan Bluetooth

6 bästa Android File Manager-applikationer 2016

1. ES File Explorer & File Manager

ES File Explorer & File Manager är vårt mest populära filhanteringsprogram Global is med betyg 4,5 och 100 miljoner smarttelefonanvändare laddar ner appen. ES File Explorer & File Manager-applikationen som den bästa filhanteringsapplikationen har också huvudfunktioner som multifunktionalitet, supersnabb filöverföring, kan extrahera Zip-, RAR-, Tar-, Tar.gz-, Tgz-, Tar.bz2- och Tbz-filer som kan göra det lättare för dig. dess användare.

Apps Productivity ES APP Group NEDLADDNING

2. Filhanteraren (filöverföring)

Mest populära filhanteringsapplikationen Filhanteraren (filöverföring) görs genom utveckling Cheetah Mobile med betyg 4,4 och 50 miljoner smarttelefonanvändare har laddat ner applikationen. Inte sämre än andra bästa filhanteringsapplikationer, den här applikationen från Cheetah Mobile erbjuder kompletta funktioner inklusive 3 uppsättningar kommersiella ikoner för 80+ olika filtyper, verktygsfält och menyalternativ; stöd för flera skärmupplösningar; 28 språkstöd; lista- och rutvisningar för hantering av filer; kompressions- och extraktstöd; och många andra. För de av er som vill ha den kostnadsfria versionen av Chetah Mobile's File Manager, vänligen ladda ner File Manager via Google Play Store.

3. Astro File Manager

Astro File Manager är det bästa och mest populära filhanteringsprogrammet som finns tillgängligt Metago med betyg 4,3 och 50 miljoner smarttelefonanvändare laddar ner appen. Denna Astro File Manager-applikation har en oattraktiv funktion med denna applikation, vi kan snabbt överföra filer, överföra filer.säkerhetskopiering filer, och appen stöder 13 språk inklusive: engelska, franska, spanska, italienska, tyska, japanska, arabiska, hindi, koreanska, traditionell kinesiska, förenklad kinesiska, ryska och portugisiska. Appar Produktivitet Metago NEDLADDNING

4. File Commander-filhanteraren

Denna gratis Android-filhanteringsapplikation är gjord MobiSystems med betyg 4,2 och 50 miljoner smarttelefonanvändare laddar ner den. Ansökan File Commander-filhanteraren har funktioner super smidig och Stöd Android version 6 Marshmallow med funktioner logga in applikation, skäm bort sina användare för att hantera den som att dölja filer och kryptera från andra användare. Appar Produktivitet Mobila system LADDA NER

5. Filhanteraren

Filhanterare detta är konstgjort utvecklingZenUI, ASUS Computer inc med betyg 4,6 av 10 miljoner smarttelefonanvändare laddar ner appen. Denna bästa filhanteringsapplikation har UI-funktioner och dess huvudfunktioner är smarta och korta filsökningar, sök baserade på kategorier så att du enkelt kan söka efter filer i den här applikationen och mycket mer.

Ladda ner File Manager-applikationen här

6. X-plore File Manager

Slutligen är ansökan från Lonely Cat Games. X-plore File Manager med betyg 4,5 och 5 miljoner smarttelefonanvändare laddar ner den. Denna applikation är lite mer unik, eftersom den här applikationen enkelt kan svepa åt höger och vänster när du enkelt kopierar och flyttar filer. Produktivitetsappar Topp gratis spel. LADDA NER

Det är Bästa Android-filhanteringsappen 2016 med avancerade funktioner. Dela med sig Den här artikeln är så att dina vänner och familj vet att det finns en filhanteringsapplikation på en Android-smartphone som är cool och intressant.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found