15 bästa unika Android-spel gratis tid

Förutom applikationer kan du också få miljontals spel i Google Play Butik. Med intressant spel, här är tio unika spel för Android som kan vara din semesterkompis!

Android-smartphone inte bara kan du använda den för att kommunicera med olika applikationer. Du kan också få intressant underhållning genom multimediafunktioner. Det finns också olika spel du kan försöka bli av med tristess.

Många spel tillgängliga på Google Play Butik erbjuder ett brett utbud gameplay, storyline eller grafik är fängslande.

Så det är därför som följer ApkVenue kommer att rekommendera det 15 unika Android-spel bäst att fylla din lediga tid 2018.

  • 7 bästa spelsökmotorer för att hitta superspel
  • 5 bästa elektriska polspel 2017 #SaveTiangListrik
  • De 10 bästa film- och speltrailrarna 2017

De 15 bästa unika Android-spelen som passerar ledig tid 2018

För att fylla fritid, förstås spela spel är en av de aktiviteter som du måste göra. Med ett brett utbud gameplay unikt, du kan spela serien av spel nedan enkelt och avslappnat!

1. Tower Assassin's Creed

Fotokälla: Foto: youtube.com

Tower Assassin's Creed tagit från en franchise det bästa spelet från utvecklaren Ubisoft. Detta unika Android-spel från Ketchapp erbjuder gameplay och enkel grafik men ändå intressant för dig att prova.

I det här spelet kan du använda olika typer av karaktärer från Assassin's Creed. Från Ezio i Florens, Jacob i London och Bayek i Giza. Ditt uppdrag är att ta karaktären till toppen av tornet och göra det trossprång. Så galet killar!

Ladda ner den i Google Play Butik: The Tower Assassin's Creed

2. Swish Ball

Fotokälla: Foto: youtube.com

Detta spel erbjuder två spelkoncept som du kanske redan känner till. Swish Ball som utvecklades Appsolute-spel blandningar gameplay flipper med basket med huvuduppdraget skjuta in i ringen så mycket som möjligt.

På 24 sekunder är du live knacka på skärmen för att flytta flipperspelet för att studsa basket. Med 8-bitars retrografik, Swish Ball-spelet är värt att prova på din fritid.

Ladda ner på Google Play Butik: Swish Ball

3. Snabb dragning

Fotokälla: Foto: play.google.com

Om du vill ha ett modernt spel, Snabb dragning kanske det kan vara lösningen. Detta spel kombinerar teknik artificiell intelligens (AI) enkelt att gameplay vilket är intressant. Rapid Draw-spel utvecklat av Aniruddh Chandratre.

Ditt huvuduppdrag är ritning klotter och följ instruktionerna på smartphone-skärmen. För de av er som vill delta i utvecklingen av Rapid Draw, detta spel öppen källa du vet.

Ladda ner på Google Play Store: Rapid Draw

4. Kort smält

Fotokälla: Foto: twitter.com

Vill du spela retro Pacman-spel men med grafik och gameplay närvarande? Kort smält utvecklats av utvecklaren Big Blue Bubble erbjuder flera ytterligare funktioner som gör att du är beroende av att spela det.

Ditt huvuduppdrag är att undvika fiender, samla pussel och spela mot en begränsad tid. Det finns flera skede som du kan slutföra med allt svårare svårighetsgrader killar.

Ladda ner på Google Play Store: Short Fused

5. Stack It AR

Fotokälla: Foto: youtube.com

Stack It AR kombinerar avancerad teknik genom funktioner förstärkt verklighet (AR). Tidigare hade detta spel en vanlig version med huvuduppdraget att bygga tornet så högt som möjligt och få bästa poäng.

Genom Augmented Reality kan du bygga ett torn med rum runt dig. Men för dig som vill prova Stack It AR måste du ha 3MP bakre kamera samt ett rum som är ganska rymligt när du spelar.

Ladda ner på Google Play Store: Stack It AR

6. SuperTuxKart

Fotokälla: Foto: kdeblog.com

Vill du spela Mario Kart på en Android-smartphone? Du måste prova spelet SuperTuxKart som utvecklades Devee. Detta spel erbjuder anständig 3D-grafik.

Inte bara det, SuperTuxKart är ett spel öppen källa med olika karaktärer, spår och spellägen som du kan prova. Detta unika Android-spel är säkert att spela i alla åldrar.

Ladda ner på Google Play Butik: SuperTuxKart

7. Spinal Tapper

Fotokälla: Foto: play.google.com

Spinnal Tapper är ett spel som du inte får missa för dig som gillar musik. Eget spel gameplay som Tahu Bulat kräver det att du trycker på skärmen så mycket som möjligt för att tjäna pengar.

I det här spelet kan du uppgradera ett band med 50 användbara musikerkaraktärer. Det finns också 6 olika steg som du kan utforska i Spinal Tapper.

Ladda ner på Google Play Butik: Spinal Tapper

8. Någonstans

Fotokälla: Foto: play.google.com

Någonstans erbjuder en spelupplevelse som att vara i den verkliga världen. Du har ansvaret för att hjälpa till Måla, en journalist som är på uppdrag att avslöja ett ärende. Vänligen hjälp genom att ge tips och svar.

Detta unika spel kräver inte internetåtkomst för att kunna spela det. Du får ett meddelande när Cat skickar ett meddelande och behöver din hjälp.

Ladda ner den i Google Play Butik: Någonstans

9. Första strejken

Fotokälla: Foto: play.google.com

Att vinna olika priser gör att du verkligen inte missar det här coola Android-spelet. Första slaget gör att du måste kontrollera världen mitt i ett kärnvapenkrig som kan utlösa en apokalyps.

Du kan ta över olika länder med den bästa kärnkraften, från och med Kina till Nordkorea. Utveckla de bästa vapen för att besegra fienden.

Ladda ner på Google Play Store: First Strike

10. Fader.IO

Fotokälla: Foto: father.io

Vem sa att spela spel bara kan göras inomhus? Father.IO får dig att leka utomhus och bilda ett team med dina vänner. Det är spelet skytte det använder sig av teknik förstärkt verklighet (AR) killar.

Nu för att spela Father.IO-spelet behöver du också speciell extrautrustning som kallas Inceptor som säljer för 39 US $ eller omkring IDR 500 tusen. Säljs i Indonesien eller inte?

Ladda ner på Google Play Butik: Father.IO

11. Bolllopp

Fotokälla: Foto: techinctis.com

Android-spel utvecklade av utvecklareKetchapp definitivt erbjuda gameplay enkelt, men unikt och roligt att spela. En av dem är det senaste spelet Balls Race som har tema om racing.

Här kommer du att köra en karaktär som inte är en racerbil utan snarare en boll som rullade på banan med dussintals andra motståndare.

Följ och köra fienden för att komma till polpositionen. Glöm inte att korsa hindren som är formade som fält Tetriskillar.

Ladda ner i Google Play Butik: Balls Race

12. Gibbets: Bow Masters

Fotokälla: Foto: play.google.com

Vilka uppdrag har detta unika Android-spel? Gibbets: Bow Masters kräver att du räddar livet för dem som hänger dig själv! Läskigt? Med unik grafik ser det ut som att ett läskigt element inte ens existerar alls.

Du kommer också att fungera som en bågskytt som siktar mot repet för att rädda honom.

Med liknande spel Arga fåglarGibbets: Bow Masters är naturligtvis perfekt för att spela på din fritid.

Hämta från Google Play Butik: Gibbets: Bow Masters

13. Heads Hop

Fotokälla: Foto: toucharcade.com

Med konstnärlig grafik, spel Heads Hop samtidigt erbjuda gameplay särskild. Fungerar som huvudet, du hoppar så långt du kan medan du passerar hinder som ibland möter på vägen.

Utvecklade spel Fineallday-spel den kan spelas gratis och laddas ner i Google Play Butik. Använda sig av 16 huvudkaraktärer olika, nå högsta poäng för att uppnå seger.

Ladda ner på Google Play Butik: Heads Hop

14. Trump Space Invaders

Fotokälla: Foto: youtube.com

Vill du prova en ny stil med Space Invaders-spelet? För älskare av old school-arkadspel måste du prova ett unikt spel med titeln Trump Space Invaders utvecklat av Sekip Games.

Som namnet antyder ersätts karaktären som blir din fiende med ett liknande ansikte USA: s president just nu. Inte bara det, du kan också hitta en mängd olika rika saker som Trump ofta säger killar!

Ladda ner på Google Play Store: Trump Space Invader

15. Dumb Ways To Die 3: World Tour

Fotokälla: Foto: 1phut.io

Den tredje uppföljaren till den roliga och irriterande spelserien är tillbaka. Dumb Ways To Die 3: World Tour erbjuder en annan upplevelse genom att utforska konstiga världar, från Dumbgypt till Dumb Peak.

Spel utvecklade av Tåg med tunnelbana detta ger båda gameplay hur man undviker döden med spännande minispel. Få högsta poäng och glöm inte att visa upp det med dina vänner.

Ladda ner på Google Play Butik: Dumb Ways To Die 3: World Tour

Så det är en lista över de 15 bästa unika Android-spelen för att fylla din fritid 2018. Med olika genrer och gameplay annorlunda måste du prova en efter en spelet ovan killar. Har du några andra rekommendationer? Kom igen dela med sig med Jaka i kommentarfältet nedan.

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.