mobila legender: bang bang 2.0 är officiellt här, vad har uppdaterats den här gången?

Moonton har precis släppt den senaste uppdateringen för Mobile Legends genom att öka spelversionen till 2.0. Vad är skillnaden mellan den nya versionen och den gamla versionen?

Dessa tre år, Mobile Legends dominera de mest populära mobilspel i Indonesien. Inte konstigt att det här spelet är det mest populära mobilspelet som konkurreras i professionella eSports-tävlingar.

Även om det fortfarande är populärt, måste anseendet för detta MOBA-spel bibehållas. Framväxten av nya spel har visat sig hota dominansen av det här spelet.

Olika uppdateringar har också gjorts Moonton som utvecklare för att upprätthålla det befintliga spelarekosystemet och locka nya spelare.

Ändringar som gjorts av Mobile Legends 2.0

Tja, Mobile Legends har precis släppt en större uppdatering, gäng. Bärande version 2.0, den nuvarande Mobile Legends skiljer sig verkligen mycket från den tidigare versionen.

Hört, Moonton använder en ny motor som gör spelet mjukare och mindre laggy. Bilden är också bättre, du vet.

Om du är ett stort fan av Mobile Legends-spelet är du säkert nyfiken, eller hur? Låt oss genast se ApkVenues artikel nedan!

1. Mer attraktivt gränssnitt

Det första Moonton gjorde för Mobile Legends var att ändra utseendet på menyn och användargränssnitt. Dessa förändringar gjordes upprepade gånger för att tillfredsställa spelarnas ögon.

Den blå färg som används nu är mycket kontrasterande men ändå subtil. Inte bara färger, du kan själv märka att ML-grafik blir jämnare och mer realistisk.

Flodflödet blir riktigt och djungel de mer grundläggande detaljerna kommer att skämma bort dina ögon, deh. Jag trodde inte att mobilspel kunde ha den här typen av grafik.

Åh ja, det är inte bara grafik, du vet, gäng. Ljudeffekterna som utfärdas är också ganska realistiska. Mobile Legends har också unika ljudeffekter för varje scenario.

Närvaron av en karta med ett nytt utseende kommer också att göra spelet ännu mer spännande. Hur som helst, du kommer att känna dig mer hemma när du spelar detta spel i timmar, gäng.

Användargränssnittet i Mobile Legends 2.0 uppmärksammar verkligen design och utseende. Ett enkelt men elegant utseende kommer säkert att förstöra ögat.

2. Mer Smooth Game Engine

Inte bara har ett nytt användargränssnitt, Mobile Legends kommer också med en ny motor. Bär motorn Enhet 2017, Mobile Legends erbjuder en mer maximal spelupplevelse.

Denna motor kommer att leverera användarupplevelse bättre, mer detaljerade karaktärsmodeller och kortare laddningstider, gäng.

Det sägs dock att den nya motorn kan förbättra Mobile Legends prestanda upp till 60%, gäng. Om det tog 25 sekunder att ladda det, är det nu bara 10 sekunder.

Med Unity 2017 kommer du också att uppleva ökningen av FPS i Mobile Legends, gäng. Spelet blir mjukare i kombination med minskad fördröjning från serversidan.

Även om det har bättre animering och grafik än tidigare, höjer detta spel inte minimispecifikationerna. Att spela på en potatis mobiltelefon är inte ett problem.

3. Nya och förnyade hjältar

Denna Mobile Legends version 2.0-uppdatering kommer också att ge några ändringar av rosterhjältar i spelet.

I den här versionen introducerar Mobile Legends en ny hjälte med namnet Wanwan. Hjälte skytt den har låg uthållighet, men dess svaghet maskeras av dess smidighet.

Grundläggande attack Wanwan är inte meningsfullt, gäng. Statistik brott och Förmågadet är nästan fullt. Jag tror att Wanwan kommer att bli en sådan tankförstörare Karrie.

Eftersom skadan är väldigt hög måste naturligtvis utvecklaren ge 1 svaghet så att spelet förblir balanserat. Wanwan är verkligen svårt att spela, gäng.

Bortsett från de nya karaktärerna, Moonton ocksåmoderniseraPharsa så att spelaren blickar igen. Som vi vet anses Pharsa ofta vara värdelös eftersom hennes färdigheter är ganska svåra att använda.

4. Tower Maze-läge

Den senaste Mobile Legends-uppdateringen ger också ett nytt läge som kommer att implementeras inom en snar framtid. Namngivet läge Tower Maze eller Schack-TD det kommer att ge nytt spel.

Detta läge kan spelas av 6 personer som kommer att placeras på 6 olika kartor. Du måste bygga en labyrint som tål fiendens kryp som tänker förstöra din bas.

För att göra din labyrint svårare för din motståndares kryp att passera kan du köpa enheter som kommer att orsaka skada på passerande kryp.

Detta läge kommer att vara riktigt underhållande om du fortsätter att förlora när du spelar rang. Istället för att rangordna är det bättre att hitta annan underhållning, eller hur?

Detta är Jakas artikel om uppdateringarna från den nya Mobile Legends version 2.0-uppdateringen. Naturligtvis ger den här uppdateringen en bättre upplevelse än tidigare.

Jaka vill spela snabbt, deh. Du är också nyfiken på att prova de nya funktionerna ovan, eller hur?

Vi ses igen i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Mobile Legends eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found