hur man tar långa skärmdumpar på en PC eller bärbar dator utan ytterligare applikationer

Förutom bokmärken är skärmdumpar ett enkelt sätt att spara webbsidor. Så här tar du en lång skärmdump på en dator utan ytterligare applikationer och tillägg. Visst användbart för de av er som inte vill bry sig om att installera ytterligare applikationer!

Information Du kan hitta unga människor där tekniken har utvecklats mycket snabbt som nyligen. Du kan söka efter moderna matlagningshandledning, Android-smarttelefontips eller underhållningsinnehåll via internet killar.

Jämfört med bokmärken blir skärmdumpar enklare att se offline. Den här gången kan du enkelt skärmdumpar länge på datorn utan ansökan eller tillägg ytterligare tabletter.

  • Hur man gör skärmdumpar på Android som professionella foton
  • Hur man tar skärmdumpar på Android utan att trycka på några knappar!
  • Samling av hur man skärmar på den senaste bärbara datorn / PC 2021 | Slutför allt operativsystem

Hur man tar långa skärmdumpar i Mozilla Firefox Quantum (PC och bärbar dator)

Hur man tar en lång skärmdump på en dator den här gången använder ApkVenue den senaste webbläsaren, nämligen Mozilla Firefox Quantum. För att använda den, se till att du använder Firefox 57-versionen.

Åh ja, han sa att denna webbläsarapplikation är snabbare och 30% procent lättare än Google Chrome killar. Är du mer nyfiken?

Steg 1

Första gången, om du redan har en webbläsare Mozilla Firefox Quantum Se till att det är Firefox 57. Men om inte, kan du ladda ner det på länken nedan killar.

Mozilla Organisation webbläsarappar LADDA NER

Steg 2

Öppna sedan webbsidan som du vill gå till Firefox Quantum. Den här gången öppnar ApkVenue Jalantikus.com snälla du. Hehehe ...

Steg 3

Att börja skärmdumparDu behöver bara trycka på ikonen med tre punkter i adressfältet. Då visas det falla ner menyn och välj bara menyn Ta en skärmdump.

Steg - 4

Du får alternativ Spara hela sidan till skärmdumpar en sida webbplats och Spara synligt till skärmdumpar sidan som visas på skärmen. Unikt kan du också skärmdumpar en viss del av en webbsida genom att helt enkelt flytta markören.

Steg - 5

Tryck Spara hela sidan till skärmdumpar längd i Firefox Quantum. Inom några sekunder får du resultaten skärmdumpar. Tryck på nedladdningsikonen för att spara resultatet skärmdumpar på din dator.

Steg - 6

Resten kan du också spara till Mozilla molnet med ett knapptryck Spara. Skärmdump den kommer att vara borta och raderas om 14 dagar killar.

Nåväl där har du det skärmdumpar länge på en dator utan ytterligare applikationer via webbläsaren Mozilla Firefox Quantum. Riktigt enkelt, eller hur? Du behöver inte bry dig längre, du kan göra det på några sekunder! lycka till killar.

Läs också artiklar om Handledning eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found