hackare kan hacka datorn på 13 sekunder! så här förhindrar du det

En hackare kan stjäla data på våra datorer på bara 13 sekunder! Mycket kort och väldigt hemskt. Men oroa dig inte, JalanTikus har en lösning. Lyssna ja!

Hackare är ett yrke som allvarligt hotar säkerheten för internetanvändare. Anledningen är att hackare ofta stjäl våra värdefulla uppgifter och missbrukar den. Med början från Lösenord konto tills uppgifterna om finansiering kan stulas av hackare.

Det finns faktiskt många rykten som går på internet, nämligen att en hackare kan stjäla data på våra datorer på bara en tidsperiod tid 13 sekunder! Mycket kort och väldigt hemskt. Men oroa dig inte, ApkVenue har en lösning, bara överväga följande artikel om hur du kan förhindra hackareattacker.

  • 10 farligaste hackare genom tiderna
  • 7 sätt att bli en riktig datorhacker
  • Vill du bli en hackare? Detta är det programmeringsspråk du måste lära dig

Hackare kan hacka din dator på 13 sekunder! Detta är sättet att förhindra det

Datastöld på våra datorer är en mycket sårbar och mycket farlig sak. Föreställ dig om våra viktiga data från lösenord, kreditkort och företagsdata läckt ut överallt. Naturligtvis kommer detta att hota oss mycket.

Det var till och med en hel del samtal, det rapporterades att en hackare kunde stjäla våra värdefulla data på bara 13 sekunder genom att ansluta USB: n! Även om ditt datorsystem är i ett tillstånd låsskärmkan denna teknik fortfarande användas.

För mer information kan du se videoklippet från demonstrationen nedan.

Sett i videon ansluter en hacker bara USB på 13 sekunder, då är det klart. Dina uppgifter har stulits. Sådan är faran, de 13 sekunderna kan kasta ditt liv i en mardröm.

Så, vad är sätten att förhindra det? Här kommer ApkVenue att ge en lösning.

Förhindra hackareattacker

  • Lösning 1

Lämna aldrig någonsin Din dator eller bärbara dator är på en sårbar plats, även om positionen är låsskärmen. Även denna lösning föreslås också av Rob Fuller, testare, teknologirådgivare och uppfinnare av webbplatsen Rum 362. Här är Rob Fullers tweet om detta ämne.

  • Lösning 2

Om du använder Windows kan du göra säkerhetsförbättringar via Lokal grupppolicyredaktör. Här är hur.

  1. Klicka på "start", skriv "gpedit.msc" utan citattecken och "enter". Fönstret för lokal grupppolicy Editor öppnas.

  2. Därefter följer du följande sökväg, "Datorkonfiguration -> Administrativa mallar -> System -> Enhetsinstallation".

  3. Högerklicka sedan på "Förhindra installation av enheter som inte beskrivs av andra policyinställningar", klicka på "redigera" och klicka sedan på "aktivera"

  • Lösning 3

Sätt dataintrång vad hackaren gör enligt videon ovan fungerar bara på följande operativsystem.

  1. Windows 98 SE
  2. Windows 2000 SP4
  3. Windows XP SP3
  4. Windows 7 SP1
  5. Windows 10 (företag och hem)
  6. OSX El Capitan / Mavericks

Kanske efter att ha känt till detta kan du överväga att använda Linux. Eftersom Linux inte bara är säkrare mot attacker, utan Linux kan också ersätta Windows.

Så det var Jakas artikel om hur man kan förhindra hackareattacker. Förhoppningsvis kan det som ApkVenue har sagt vara till nytta för dig. Vad tror du? Är den här hackaren farlig? Lämna din åsikt via kommentarskolumnen!

Banner: Anything Mill


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found