8 tips för att vara bra på att använda Kagura-hjältar på mobila legender

Många hjältar i Mobile Legends har sina egna egenskaper och förmågor att spela.

När vi pratar om Mobile Legends kommer det definitivt inte att skiljas från problemet Hjälte. Många Hjälte i Mobile Legends som har sina egna egenskaper och förmågor att spela.

En som vi kommer att diskutera den här gången är Hjälte identisk med paraplyvapnet, Kagura. Jaka har sammanställt 8 tips för att vara bra på att använda Hero Kagura i Mobile Legends. Kolla in recensionen nedan!

  • Hur man får hjälte Freya i Mobile Legends
  • 6 hjälte-mobillegender med de mest unika färdigheterna
  • 5 tips för att undvika fördröjningssignaler när du spelar mobillegender

8 tips för att vara bra på att använda Hero Kagura i Mobile Legends

1. Rätt jordbruksordning

Det första du gör är att köpa en artikel Hunter's Knife. Efter det avslutar du den första vågen av hantlangare och jobbar med den sista slagetgunstling för att få ut det mesta av guld och exp. Det måste vara i nivå nu Kagura Du har flyttat upp till nivå två, om du lyckas sista slaget tre Minions.

Ta sedan det Buff Spinner eller Skördeman och få även artiklar Pillager Axe. Återigen, förstör Minions i den andra vågen, din guldinkomst är nu tillräcklig för att köpa saker Stövlar. Fortsätt, döda den här gången Litet djungelläger, du går rakt upp till nivå fyra, och åter utrotade den tredje vågen av Minions. Slutligen, köp en artikel Magiskt halsband för att få Mana Regen när du strövar.

2. Korrekt Roaming Way

Som tidigare diskuterat är du redo att ströva vidare efter att ha planerat fyra och köpt Magic Necklace and Boots Topp eller Nedre körfält. Innan du strövar, spendera Minions på din fil, hjälp sedan dina vänner på en annan fil, försök att få den hjälpa eller döda för att vara produktiv. Använd sedan den Attack Notify så att dina vänner är redo att gå i krig. När du är klar återvänder du omedelbart till ditt körfält, om fienden Minions är nära Turret för att säkra det.

3. Trakasserier

Använd skicklighet en Seimei Paraply Open Blue du når det maximala intervallet, försök att slå en eller flera motståndshjältar och minions, och flytta sedan lite tillbaka så att paraplyet återvänder till Kagura. Använd sedan den skicklighet två Rasho Paraply Fly Purple för att ge verkan bedöva på målet och var inte rädd för att hålla fast vid det grundläggande attack eftersom fiendens attacker inte är starka i början av spelet, men använd aldrig den här metoden om du har gått in i mitten eller slutet av spelet.

Upprepa detta tills fiendens hjälte HP är i delbetalningar och räcker för att köras med kombinationsfärdighet nummer två längst ner. Var uppmärksam Var du också och ta det alltid vältränad för Kagura är en slösaktig hjälte Var.

4. Rätt kombinationsfärdighet

När skicket jagar målet, använd skicklighet en med maximal räckvidd. Om paraplyet har träffat målet, slå sedan skicklighet två snabbt och ge det en långsam effekt med Ultimate Blue så att ditt lag kan nå målet som ska köras.

Om du är i ett skick att köra målet, se till att målet har använt skickligheten först fly hennes som flimmer etc. Attackera sedan med skicklighet en följt av skicklighet Yin Yang vänd lila, efter den skickligheten en, skicklighet två och attackera med skicklighet Yin Yang välta blå. Attackera sedan med skicklighet en när fienden lockas till den röda ultimata skickligheten och spring mot paraplyet som kastades för att ge effekt bedöva.

Till smitolycka eller i defensivt skick, kasta Seimei Umbrella Open Blue-skickligheten med maximal räckvidd mot målet medan du går bakåt. Om fiendens HP dör, använd den kombinationsfärdighet att verkställa.

Sista stunden revolverdykning, skräppost Seimei Umbrella Open, Yin Yang Overturn Purple, Seimei Umbrella Open Purple och Rasho Umbrella Open Purple färdigheter snabbt, försvara sedan din position med fienden så att repet inte lossas. När du använder tre sekunder av Ultimate Yin Yang Overturn-skickligheten kommer den intressanta effekten att vara aktiv vid den tiden, det är dags för dig att använda din Rasho Paraply Flee-färdighet för att komma ut ur kretsens område och sedan ta bort Seimei-paraplyet Öppna skicklighet för att få mer hävstångseffekt på mål som är intresserade av det ultimata ditt.

5. Dykningstorn är effektivt

När du får varan Koncentrerad energi, vilket betyder att din Kagura är tillräckligt stark för att revolverdykning med ditt team. Spam skicklighet en tills fiendens HP är redo att köras med kombinationsfärdighet. För att vara mer optimal, använd den ultimata skickligheten när fienden sammanfaller för att skapa skadade området. Var inte rädd för att tornets blod tar slut, så länge du använder en färdighet eller får en död, kommer objektet med koncentrerad energi att ha en effekt läka eller fyll blod för att överleva i tornet.

6. Alternativ för att bygga objekt

Flera objekt att välja mellan bygga Kagura har en mängd olika kompositioner, men det mest effektiva sättet är att bygga med objekt Arcane stövlar, Förtrollad talisman, Koncentrerad energi, Glödande trollstav, Devil Tears, och sist Holy Crystal.

7. Korrekt användning av emblem och trollformler

Emblemet som passar Kagura är, Gemensam magi eller Anpassad magiker, om det finns en skillnad i nivån på mer än tio mellan de två, bära emblemet med den största nivån. Om skillnaden ligger under den, använd emellertid Custom Mage-emblemet för att få den Magisk penetrering lång en. För den mest effektiva förtrollningen för Kagura är Vedergällning.

8. Beställ kompetens i enlighet med detta

Naturligtvis för att maximera Kaguras makt att göra upp skicklighet med rätt komposition är något du måste vara uppmärksam på.

I början maximerar du Seimei Umbrella Open-skickligheten först. Därefter höjer du Ultimate Yin Yang Overturn-skickligheten och slutligen Rasho Umbrella Flee-skickligheten.

Det är 8 tips för att vara bra på att använda Hero Kagura i Mobile Legends. Förhoppningsvis är den här artikeln användbar och kan hjälpa dig att bli bättre på att spela Kagura. Skriv också ner din åsikt i kommentarfältet nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found