hur man skräppostar wa (chattbomb) automatiskt, bara ett klick!

Skicka chattbomber till WhatsApp-kontakter för att göra dina vänner okunniga! Här är tre sätt att skräpposta WA utan en applikation och använda den senaste applikationen 2021. Garanterad framgång!

Vill ha roligt med vänner, flickvänner eller släktingar genom att skicka bomber chatt WhatsApp? Det blir tröttande om du skriver chatten och en. Bättre att använda WA-skräppostmetoden som ApkVenue kommer att diskutera den här gången!

Som ett av de mest populära och mest använda kommunikationsmedierna erbjuder WhatsApp användarvänlighet tack vare dess funktioner. Detta gäller dock inte om du vill försöka skicka en bomb chatt.

Anledningen är att WhatsApp inte tillhandahåller den här funktionen som vissa WhatsApp MOD-applikationer som börjar presentera den. Ta det lugnt, dina roliga avsikter kan fortfarande göras, verkligen! Den här gången ger ApkVenue dig tips hur man skräppostar WhatsApp med bara 1x klick.

Hur man spammar WA med Labalabi-applikationen

Den första applikationen du kan använda för bomber chatt WA-skräppost är Labalabi för WhatsApp. Denna applikation i sig är känd för sina funktioner som gör att du kan skicka hundratals till tusentals chatt snabbt.

Med hjälp av denna applikation kan du spela pranks på dina vänner praktiskt taget utan behov ansträngning stor. Hur, intressant, eller hur?

Om så är fallet, låt oss bara titta på stegen för hur man använder Labalabi för WhatsApp för bomber chatt det följande.

 1. Ladda ner och öppna Labalabi-applikationen.
Sociala appar och meddelanden LADDA NER
 1. Tryck på knappen Komma igång och bevilja ett antal appåtkomstbehörigheter till enheten.
 1. Tryck på knappen Jag accepterar på sidan Användarvillkor och sekretesspolicy.

 2. Aktivera skjutreglageInställningar för tillgänglighetsservice och följ instruktionerna i fönstret dyka upp.

 1. Skrolla nedåt och välj menyn WhatsApp / BWhatsApp Labalabi.

 2. Ange destinationens WhatsApp-nummer, nummer chatt bomber och skräppostmeddelanden från WA. Välj WhatsApp-applikationsalternativet och tryck på knappen Skicka.

Notera:

 1. Chatt WhatsApp-bomben skickad.

Om du faktiskt blir offer för det här WhatsApp-spam-tricket, för att undvika den här typen av distraktion igen kan du bara blockera WA-kontakten direkt, va!

Hur man bombar Chatt WhatsApp använder den tomma meddelandeprogrammet

Förutom Lalabi finns det också ett alternativ till WhatsApp-bombapplikationen uppkopplad som du kan använda. Ansökan heter Tomt meddelande gjord av utvecklaren Rocketech Apps.

Det är lite annorlunda än WA-spam-applikationen som användes tidigare, den här applikationen låter dig göra det skräppost chatt tömma till en specifik WhatsApp-kontakt.

Detta är naturligtvis intressant att prova, med tanke på att den officiella WhatsApp-applikationen inte tillåter dig att göra saker som detta, eller hur? Så att du inte är nyfiken, här är stegen för hur du skräppostar WhatsApp med tomma meddelanden.

 1. Ladda ner och öppna applikationen Tomma meddelanden.
99: e Studios sociala och meddelandeprogram DOWNLOAD
 1. Välj mängden skräppost chatt blank som skickas och ställs in miljö formatera chatt om det behövs.

 2. Tryck på menyikonen Skicka och välj ett alternativ Skicka via WhatsApp.

 1. Välj en WhatsApp-kontakt destinationen och tryck på knappen Skicka.

Så här spammar du WA utan applikation

Om de två tidigare metoderna kräver ytterligare applikationshjälp, finns det också andra metoder som kan göras utan en applikation.

Men tyvärr bara på detta sätt gäller PC- eller bärbara enheter endast. Med andra ord, här kan du bara använda WhatsApp webb att göra det.

Det är bara ett sätt att bomba chatt WA på Android utan egen applikation, ApkVenue har inte hittat det mest effektiva sättet som kan göras. Kom igen, ta en titt på stegen nedan.

 1. Kopiera kod manus för WA-skräppost kan du se här.

 2. Öppen WhatsApp webb och bestäm vilka kontakter som ska skickas spamchatt.

 3. Högerklicka på kolumnen chatt, välj menyn Inspektera.

 1. Klicka på menyn Trösta och klistra in spam-skriptoch tryck sedan på Stiga på.

 1. Skriv det skräppostmeddelande du vill skicka, klicka på knappen SPAM.

 1. Bestäm beloppet chatt bomba och klicka OK.

Åh ja, efter att den här funktionen är klar med användning, se till att du är logga ut WhatsApp Web först och logga in tillbaka innan du öppnar chattrum en annan kontakt eller grupp.

Om skräppostfunktionen fortfarande är aktiv skickar du automatiskt skräppost chatt till WA-kontakten du öppnade chattrum-hans.

Låt det inte bero på din vårdslöshet, dusparka med den kontakten eller gruppen, ja!

Där har du det, några tips om hur du skräppostar WA på mobiltelefoner och datorer antingen med hjälp av ett program eller utan ett program. Du kan också skicka chatt WA bomber online utsända, du vet! Hur, praktiskt, eller hur?

WhatsApp är verkligen den mest populära meddelandeplattformen, särskilt med närvaron av den senaste coola Dark Mode-funktionen idag.

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com.

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Naufal.