8 bluestacks-problem och hur man åtgärdar dem

BlueStacks är ett Android-emulatorprogram i Windows-operativsystemet. Kanske finns det många liknande emulatorer som du känner till tidigare, men för närvarande är BlueStack den mest använda. Använda denna applikation som om

BlueStacks är ett Android-emulatorprogram i Windows-operativsystemet. Kanske finns det många liknande emulatorer som du redan känner till tidigare, men för närvarande är BlueStack den mest använda. Att använda den här applikationen verkar göra alla Android-system integrerade med Windows på den dator vi använder. Vi kan installera alla applikationer i Play Store och köra dem på våra datorer.

Men tyvärr kan sådana emulatorapplikationer inte vara fria från fel eller fel. Det finns olika fel som ofta möts av användarna och den här gången kommer vi att diskutera åtminstone 8 problem eller fel BlueStacks-användare stöter oftast på och hur man fixar dem. Följande är hur man löser det fel BlueStacks.

 • Enkla sätt att ändra storlek på Bluestacks-upplösning för att spela spel mjukare!
 • Hur man visar bildsamlingar i BlueStacks
 • Hur man installerar BlueStacks på en Windows-dator

Felsökning av BlueStacks-fel

Det finns minst åtta problem som BlueStacks-användare ofta stöter på. Det här problemet är inte bara med BlueStacks-applikationen i sig utan också på den använda datorn. Tja, nedan är hur man löser problemet fel BlueStacks om de vanligaste problemen.

Fel 1406 (misslyckades med att verifiera)

Detta fel indikeras vanligtvis av utseendet på skrivningen systemfel, kontrollera att du har tillräcklig tillgång till den nyckeln eller kontakta din supportpersonal. Detta beror vanligtvis på ett verifieringsfel under installationen så att BlueStacks inte kan installeras på datorn. Lösning för att lösa problemet fel BlueStacks är ganska enkelt, ni försöker igen installera BlueStacks på din dator. Om det fortfarande finns ett fel, kör Regedit och sök efter BlueStacks. Därefter tar du bort varje nyckel- associerad med BlueStacks. Stäng sedan Regedit och ta bort alla BlueStacks-mappar som är installerade i C: \ Program Files och C: \ ProgramData.

Fel 25000 (VGA-fel)

Fel detta uppstår på grund av ett problem med VGA. Minimispecifikationerna som måste uppfyllas för att installera BlueStacks är att du måste använda den senaste VGA och minst 2 GB RAM. Fel 25000 påträffas mycket av användare. Lösning för att lösa problemet fel Denna BlueStacks är att du ska försöka ersätta din VGA med den senaste modellen eller åtminstone en bättre. Om du använder en bärbar dator använder du inställningen Hög prestanda i Power Settings för att maximera VGA-prestanda. Efter det avinstallera BlueStacks genom att använda Revo Uninstaller för att göra det renare. Sedan försöker du installera BlueStacks igen.

Appar Produktivitet VS Revo Group LADDA NER

Hämtar Runtime-datafel

Fel Detta händer för att när du installerar BlueStacks och under nedladdningssessionen körning uppgifterna fungerade inte. Fel Detta beror inte på att det finns ett problem med datorn, men problemet är med Bluestacks själv så processen ladda ner runtime data den är inte perfekt och den är inte färdig. Tja, den enklaste lösningen för att lösa detta bluestacks-felproblem är: Stoppa installationsprocessen och installera om den efter ett tag.

Anslutningen misslyckades på servern

Vanligtvis indikeras detta fel genom att skriva ut; Ingen app hittades. Kontrollera din internetanslutning och försök igen. Vanligtvis visas detta fel när du installerar program via Play Store. Faktiskt fel på Bluestacks orsakas detta av anslutningsproblem på enheten som används. Felsökningslösningar fel BlueStacks: du kan göra omstart på internetnätverket som används. Eller så kan du ocksåomstart de enheter du har. Om tecknet fel detta visas fortfarande så du bör försöka installera om BlueStacks.

Fel på internt minne

En av förutsättningarna för att använda BlueStacks är att datorn måste använda minst 2 GB RAM. Många användare säger att de har en stor hårddiskkapacitet och hävdar att de kan köra BlueStacks bra. Även om det viktigaste inte är hårddiskens kapacitet utan RAM-kapaciteten. Om du vill vara säker kan du använda en dator med 4 GB RAM eller minst mer än 2 GB.

Fel vid aktivering av Viber

Viber är en av de mest försökta att installera och använda appar på BlueStacks. Efter att användaren har installerat den här applikationen finns det naturligtvis en aktiveringskod som måste anges så att den kan användas. Tja, vanligtvis när ett försök att ange den här koden visas ett felmeddelande ett fel har inträffat under viber-aktiveringsprocessen. Lösningen, du måste först ta bort Viber-applikationen som har installerats. Vänta sedan minst 24 timmar och försök sedan installera igen. Förutom det måste du också försöka ange ett annat nummer när du ska aktivera.

JalanTikus Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

Felinformation från servern (RPC: S-5: AEC-0)

Fel eller fel detta är också vanligt. Sättet att lösa detta BlueStacks-problem är ganska enkelt. Du behöver bara göra följande steg:


Gick in i Inställningar >> Välj applikationer >> Hantera applikationer >> välj sedan "Alla".


Efter det skrolla och välj Google Play Butik. Tryck sedan på Tvinga stopp och OK. Tryck sedan på Radera data och OK. Därefter återgår du till föregående meny och söker Google Service Framework. välja Tvinga sedan OK. Sedan Välj Radera data och tryck OK. Gör det då starta om på BlueStacks.

Laddningsfel

Fel eller fel Den här BlueStacks upplevs också ofta av användare, nämligen att stanna under visning läser in. För att övervinna detta problem finns det flera steg som måste vidtas, nämligen:

 1. Logga in som administratör.
 2. Gick in i C: \ ProgramData högerklicka sedan och välj Egenskaper.
 3. välja Fliken Säkerhet.
 4. Välj sedan användarnamnet som du använder i Windows.
 5. välja Redigera.
 6. välja Välj användare och Användartillstånd för användareoch välj sedan Välj Full kontroll och fyll i alla rutor med en bock.
 7. Tryck Tillämpa och OK.
 8. Starta om Dina BlueStacks.

Så de 8 problemen och metoderna ovan är de som oftast finns när du använder BlueStacks som en emulator. Om du hittar ett bättre och enklare sätt kan du också delning som det är här. Hoppas det hjälper: D