bästa ps3 pc / laptop-emulatorrekommendationer 2020

Vill du spela PS3 på PC eller bärbar dator utan fördröjning? Kom igen, se rekommendationerna för PS3-emulator på PC från ApkVenue. Garanterad att spela smidigt och kan vara upp till 60 FPS!

Playstation 3 (PS3) är en av de populära spelkonsolerna från Sony.

Även om det för närvarande har ersatts av PS4 och senare PS5, är PS3-entusiaster fortfarande många. Även i Indonesien svampar PS3-hyror fortfarande överallt.

Pratar om PS3-spelkonsolen. Det verkar som att även om det är formulerat med en speciell CPU och GPU, verkar det som om den här gången har framställts framgångsrikt på Windows.

För det kommer ApkVenue den här gången att dela rekommendationer för PS3 PC-emulatorer som du kan använda gratis. Låt oss titta på informationen tillsammans.

Den bästa PS3 PC-emulatorn 2020

Det finns olika val av PS3-emulatorer som du kan prova, och var och en av dessa emulatorer har sina egna fördelar och nackdelar.

Dessa emulatorinställningar skiljer sig också något från varandra, så du gör det välj bara vilken emulator som passar bäst med dina behov.

Utan ytterligare ado, här är en lista över PS3-emulatorer som du kan välja och spela på din PC och naturligtvis kan du ladda ner allt gratis, aka gratis.

1. RPCS3

Denna första PS3 PC-emulator som är en den mest populära eftersom den har många funktioner som kan användas och modifieras.

RPCS3 kan också spela en hel del PS3-spel utan att uppleva några betydande hinder, och prestandan för denna emulator är ganska stabil under lång tid.

Så länge PC-specifikationerna du använder kan du enkelt köra olika PS3-spel upp till 60 FPS.

För dem som vill veta mer om RPCS3-emulatorn, från inställningarna och så vidare, kan du omedelbart kolla in ApkVenues artikel nedan.

Hur man spelar PS3 på PC med RPCS3

2. Kärnan

PS3-emulatorn för PC heter nästa rekommendation från ApkVenue Kärnan utvecklat av AlexAlteas och distribueras gratis.

Nucleus har en ganska hög svårighetsgrad när den används eftersom Nucleus faktiskt är program öppen källa som distribueras bland datorentusiaster.

Ändå, med lite noggrannhet och önskan att prova något nytt kommer du omedelbart att kunna spela en mängd PlayStation-spel utan problem alls.

Ladda ner Nucleus här!

3. Retroark

Rekommendationen för PS3-emulatorn på nästa dator skiljer sig lite från den rekommendation som ApkVenue gav tidigare.

Om de tidigare emulatorerna fokuserade mer på själva PS3 är Retroarch det här låter dig spela en mängd olika spelkonsoler innuti.

Från SNES, Gameboy Advance, PlayStation 1, PlayStation 2, och naturligtvis kan du spela PlayStation 3 i denna emulator.

Fram till nu, bärarna av Retroarch tillhandahåller fortfarande frekventa uppdateringar, så din spelupplevelse kommer säkert att bli bättre i framtiden.

Ladda ner Retroarch för PC här!

RetroArch Ladda ner apparverktyg

4. Mednafen MultiSystem

Nästa PS3-emulator på rekommendation av PC från ApkVenue har ett enkelt utseende, och prestanda är ganska tillförlitlig.

Du kan spela olika PlayStation 3-spel med den här emulatorn utan problem, från actionspel som God of War 3 till äventyrsspel som Red Dead Redemption.

Bortsett från dess enkla utseende och pålitliga prestanda, den här emulatorn också har en storlek som inte är för stor.

Precis som Retroarch stöder Mednafen också olika plattformar i ett spel, mycket praktiskt att använda.

Ladda ner Mednafen nedan!

Mednafens apparverktyg DOWNLOAD

5. ESX PS3

Den sista PS3-emulator för PC som rekommenderas av ApkVenue för dig att prova är ESX PS3. Utvecklaren av den här emulatorn fortfarande aggressivt utveckla sin produkt hittills.

Denna emulator är ganska stabil att använda och i den har inbäddat olika typer av funktioner vilket gör din spelupplevelse mycket roligare.

Från den grafiska förstärkaren till FPS-optimeraren har allt tillhandahållits av utvecklaren i den här emulatorn.

Det är bara det att för att köra denna emulator optimalt, måste du använda det senaste process- och grafikkortet för att få det gameplay det där slät vid 60 FPS.

Ladda ner ESX PS3 här!

Så här spelar du PlayStation 3-spel utan fördröjning på Windows med en PS3-emulator på en dator. Denna serie emulatorer som ApkVenue rekommenderar har sina egna fördelar och nackdelar.

Om du har problem eller har din egen emulatorrekommendation, tveka inte att fråga igenom kommentarerna.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och vi ses igen i nästa artiklar.

Se också till att du läser relaterade artiklar Playstation eller annat intressant skrivande från Andalas son.