De 5 bästa apparna för speltillverkare för nybörjare enkelt

Vill du göra spel enkelt? Använd bara den bästa speltillverkningsapplikationen som passar dig att använda för följande nybörjare, garanterat enkelt och gratis!

Har du för avsikt att bli en välkänd spelutvecklare? För att bli en välkänd spelutvecklare måste du ha speciella färdigheter som alltid tränas.

Men tänk om du verkligen vill lära dig att vara utvecklare? Ja, du kan börja med att lära dig själv det programmeringsspråk du använder.

Tyvärr finns det inte många speltillverkningsappar som är lätta att använda.

Men den här gången kommer JalanTikus att leverera rekommendation programvara bäst som kan användas för att göra ett spel enkelt.

Vissa programvara Denna spelmakare kan också användas gratis och utan att kräva tung kodning.

Vilka är de gratis speltillverkarapparna med lätthet? Här är den fullständiga recensionen.

Gratis programvara för att skapa spel

1. Konstruktion 2

Med TaglineIngen programmering behövs!, Konstruktion 2 är en programvara bäst för att göra spel för er som aldrig skriver kodning under hela ditt liv.

Detta spel erbjuder ett ganska bra GUI. För att göra ett spel behöver du bara göra dra och släpp. Du kan enkelt justera spellogiken och variablerna.

En annan fördel med Construct 2 är att du kan publicera ditt spel i olika versioner, från och med HTML5, Windows Store, Chrome Web Store eller Facebook.

Om du köper den betalda versionen kan du också exportera till versioner av Android, iOS, Windows, Mac, Linux och många fler.

Intresserad av att göra ett spel med Construct 2? Du kan gå rakt följande länk: Konstruktion 2

2. GameMaker: Studio

Nästan liknar Construct 2, programvara det låter dig skapa ett spel med just dra och släpp. Ändå kan du fortfarande ändra skriptet spelet med ett programmeringsspråk som är lätt att förstå.

För gratisversionen kan du publicera spelet endast till Windows-versionen. När det gäller den betalda versionen kan du exportera till Android, iOS, HTML5, och mycket mer.

Intresserad av att göra ett spel med GameMaker: Studio? Du kan gå rakt mot följande länk: GameMaker: Studio

3. Enhet

För spelutvecklare är de naturligtvis bekanta med programvaraEnhet. programvara det låter dig skapa 3D-baserat spel lätt. 2D-spel kan också göras.

För dig som vill prova att skapa spel med Unity kan du börja med Personlig version. Förutom att vara gratis kan du också använda några av Unitys utmärkta funktioner här.

Intresserad av att göra ett spel med Unity? Du kan gå rakt följande länk: Enhet

4. Godot Game Engine

Godot Game Engine är en _öppen källspelmotor_ som stöder 2D- och 3D-spel. För 2D-spel, programvara Denna speltillverkare erbjuder bättre prestanda, mindre buggaroch ett rent arbetsflöde.

Godot använder systemet dra och släpp vid tillverkningstillfället. Användare kan dock utöka kommandot genom att lägga till en manus språk Pytonorm vilket är allmänt känt som GDScript.

Intresserad av att göra spel med Godot Game Engine? Du kan gå rakt följande länk: Godot Game Engine

5. Unreal Engine 4

Från de många spelmotorer som har beskrivits ovan verkar det Unreal Engine 4 är en programvara skapa ett spel som inte är avsett för nybörjare.

För dig som bara försöker Unreal Engine 4 behöver du inte oroa dig. Det finns tusentals Unreal Engine 4 videohandledning som du kan se på YouTube om du känner dig förvirrad.

Förutom att skapa spel kan Unreal Engine också användas för att skapa virtual reality, utbildning, arkitektur och filmer.

Intresserad av att göra spel med Unreal Engine 4? Du kan gå rakt följande länk: Unreal Engine 4

Det här är några speltillverkningsapplikationer som kan användas för att skapa spel. Förutom programvara ovan finns det en variation spelmotor andra som kan provas, till exempel Stencyl, GDevelop och Defold. Lycka till!

Se också till att du läser relaterade artiklar Spel eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.