10 ea-spel för Android som du måste spela!

Namnet Electronic Arts (EA) måste vara känt för spelarens öron. Så den här gången vill ApkVenue dela de 10 bästa Android EA-spelen som du måste installera.

Spel från EA för Android finns det redan många tillgängliga på Google PlayStore.

Det finns en gratis version och det finns också en betald version. Spel med fantastisk 3D-grafisk kvalitet har alltid varit EA: s grundpelare.

Tja, här har ApkVenue valt 10 av de bästa EA Android-spelen som du måste spela!

10 bästa Android EA-spel du måste spela!

1. EA Sports UFC

Det första EA Android-spelet är EA Sports UFC. Vem känner inte det här spelet?

Anledningen är att det här spelet är baserat på en sport som för närvarande är populär, nämligen UFC. Om du har tittat mycket på UFC är det inte svårt att spela det här spelet.

ApkVenue rekommenderar starkt EA Sports UFC för dig som älskar Extreme Fighting Sports.

Sportspel LADDA NER

2. The Sims Mobile

Nästa finns spel The Sims Mobile. Precis som The Sims-spelet på PC styr du i The Sims-spelet för Android din karaktär för att göra dagliga aktiviteter, som att sova, äta och arbeta.

I det här spelet kan du också bygga en familj, festa med vänner, umgås runt staden och så vidare.

Electronic Arts Inc Simuleringsspel LADDA NER

3. FIFA fotboll

Nästa EA Android-spel är FIFA fotboll. För detta garanterar ApkVenue att du redan är bekant för dina öron. Speciellt för dem som verkligen gillar fotboll.

FIFA Soccer presenterar mycket attraktiv grafik och detta spel är också en tuff konkurrent till PES (Pro Evolution Soccer).

Det som är intressant med det här spelet är att du kan bygga och hantera ditt eget team.

Du kan även överföra superstjärnor som Messi, Henderson och så vidare!

LADDA NER appar

4. SimCity

Nästa finns spel SimCity. I SimCity-spelet kommer du att bygga en stad på ditt eget sätt.

Tja, här är din roll som stadsguvernören. Din uppgift är naturligtvis att bygga en stad från en tidigare tom befolkning till en storstad.

För att kunna göra detta kan du väcka staden till liv genom att använda befintlig infrastruktur, i form av mark, byggnader och så vidare.

LADDA NER Simuleringsspel

5. Tetris

Nästa EA Android-spel är Tetris. Naturligtvis för dig Tetris-fans är detta det första Tetris-spelet som du måste spela på din Android-telefon.

Sättet att spela är detsamma som Tetris, som du har känt länge. Tetris har ett spelkoncept där du måste matcha varje tomt block.

Men EA: s Tetris skapar och utvecklar Tetris-spelet för att bli mer modernt och roligare eftersom det finns flera spellägen som du kan välja mellan, nämligen gratisspel och Galaxy-läge.

LADDA NER Spel

Nästa EA Android-spel ...

6. NBA LIVE mobil basket

Detta basketbollsspel är för närvarande ett av de mest sålda Android EA-spelen på PlayStore. För dig basketälskare behöver du verkligen installera spelet NBA LIVE mobil basket.

Levereras med mycket tillfredsställande grafik och enkla spelarkontroller, det här spelet har också ett online-multiplayer-läge, olika spellägen, liveevenemang och mycket mer.

Electronic Arts Inc Sportspel LADDA NER

7. Växter vs. Zombies Heroes

Du måste vara bekant med Plants vs. Zombies. Plants Vs. Zombies Heroes i sig är ett avknoppningsspel från EA som presenterar CCG-genren i det.

Detta spel involverar fortfarande fortfarande gamla karaktärer som redan var kända.

Förutom det har EA också lagt till många nya karaktärer i den. Plants Vs. Zombies Heroes har fortfarande ett spel som Plants Vs. Zombies, dock EA innoverar med snygga kortspel turbaserad.

LADDA NER Spel

8. Real Racing 3

För bilspelsälskare måste du installera det Real Racing 3. I det här spelet kan du tävla på 39 banor från 17 platser.

Det finns många bilar som du kan tävla på, du vet! Med början från Ford, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin och Mercedes Benz.

Detta spel tillverkat av EA är onekligen det bästa EA-racingspelet!

Electronic Arts Inc Racing Games NEDLADDNING

9. Behov av hastighet: Inga gränser

Vem känner inte det här spelet? Ja, Behov av hastighet: Inga gränser är ett EA-bilspelsgenrespel tillgängligt för Android.

Detta spel har lyckats locka mycket uppmärksamhet från spelare i världen eftersom det presenterar ett mycket episkt spel, fantastisk grafik och förstör verkligen spelarnas ögon.

Racingspel LADDA NER

10. Star Wars: Galaxy of Heroes

Det senaste EA Android-spelet är ett spel Star Wars: Galaxy of Heroes. Detta spel är ett kortsstrategispel inslaget i RPG-stridselement.

I det här spelet kommer du också att möta Han Solo, Wookie Chewbacca, till Darth Vader och hans Stormtrooper-trupper.

LADDA NER RPG-spel

Det är 10 EA-spel för Android som du måste installera. Egentligen har EA fortfarande många andra spel för mobilsegmentet.

Så om du tycker att EA-spel är bäst och du fortfarande gillar att spela, killar?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found