7 anonym webbläsare med hög integritet och säkerhet

Även om du har använt inkognitofunktionen i din webbläsare betyder det inte att dina data på internet är säkra. För att vara säker, se ApkVenues artikel om de 7 säkraste anonyma webbläsarna!

Surfar på internet har blivit en vana för moderna människor att leta efter svar på något. Inte bara svar, ibland bläddrar vi också för att "möta" våra behov, gäng.

Det vi söker på internet kan beskriva hur vår personlighet är. Detta är vad hackare ofta använder för att stjäla personuppgifter och bryta mot vår integritet.

Inte bara hackare, ibland finns det också många onlineföretag som stjäl dina personuppgifter när du surfar och gör det sedan riktade annonser vilket är väldigt irriterande.

7 anonyma webbläsare med hög integritets- och säkerhetsnivåer

Allt på internet är inte dolt, gäng. Ett sätt att dölja din sökhistorik och spår på internet är att använda en VPN.

ApkVenue rekommenderar dock att du använder anonym webbläsare. Som vår portal för åtkomst till internet bör den webbläsare vi använder vara vårt största bekymmer.

Anonyma webbläsare kan dölja dina surfvanor på internet genom att eliminera spårare som spårar din sökhistorik.

Inte bara det, vissa anonyma webbläsare är också utrustade med annonsblockerare som blockerar annonser i webbläsarprogramvaran du använder.

Tja, här är 7 anonyma webbläsare med högsta nivå av integritet och säkerhet sorterad från säkraste.

1. Tor-webbläsare

Tor Project Browser Apps LADDA NER

Tor Browser är en anonym webbläsare som människor använder för att komma åt djupnätet. Detta är vad som gör Tor Browser till den säkraste webbläsaren hittills.

Som vi vet det, djupt nät presenterar innehåll som du inte kan hitta fritt på internet i allmänhet. Den djupa webben är också där hackare strövar omkring och letar efter offer.

Genom att använda Tor Browser behöver du inte oroa dig eftersom säkerhetsnivån är skiktad som en lök. Detta demonstreras genom att Tor använder lök som sin logotyp.

Du kan använda Tor Browser på alla plattformar. Även om det är väldigt säkert är surfhastigheten med Tor Browser väldigt långsam, gäng.

2. Episk webbläsare

På andra plats rekommenderade Jaka Episk webbläsare som den säkraste anonyma webbläsaren. Epic Browser har gränssnitt vilket är lätt att förstå och tilltalande för ögat.

Epic Browser är baserad på Chromium eller Chrome, så det ser ut och fungerar som Google Chrome.

Denna anonyma webbläsare har blockerare som blockerar alla typer av annonser och webbspårare så att du kan surfa på internet säkert och bekvämt.

3. Comodo Dragon Browser

Ladda ner Comodo Browser Apps

I den tredje positionen, Comodo Dragon Browser kan vara ett alternativ för dig, gäng. Comodo Dragon Browser har två typer, nämligen Comodo Ice Dragon & Comodo Dragon det vanliga.

Denna webbläsare har inte så många funktioner som Tor Browser, men den här programvaran kommer också att blockeras webbspårare, reklam, småkakoroch mycket mer, gäng.

Du kan också använda den här webbläsaren för att bläddra igenom blockerade webbplatser. ApkVenue rekommenderar starkt denna webbläsare, gäng.

4. SRWare Iron Browser

SRWare Iron Browser ligger på 4: e plats i Jakas lista. Denna webbläsare har en Chromium-bas så det är enkelt för dig att använda.

Du kan använda SRWare Iron Browser på olika plattformar, t.ex. Windows, Mac OS X, Linux, och så vidare. Denna webbläsare har också verktyg att blockera webbspårare, småkakoroch irriterande annonser.

5. Modig webbläsare

LADDA NER appar

Modig webbläsare är en av de mest populära webbläsarna bland Android-användare. Du kan använda den här webbläsaren på alla Windows-plattformar, Mac OS X, Linux, Android och iOS.

Denna webbläsare har allt du behöver för att komma åt internet säkert.

Dessutom har denna webbläsare också den bästa hastigheten jämfört med alla webbläsare som ApkVenue har inkluderat i listan.

6. Svansar

Svansar är en ytterligare version av Tor Browser. Den här webbläsaren är lättare än Tor och också bärbar, gäng, du kan sätta den här webbläsaren på flashdisk du.

Eftersom Tails inte använder en hårddisk blir du säkrare när du surfar på internet. Även om funktionerna är obetydliga är Tails fortfarande tillgängliga för dig att lita på.

7. Yandex

Chromium Authors Browser Apps LADDA NER

Yandex är en av de mest populära anonyma webbläsarna för Windows-plattformen. Utöver det, Användargränssnitt Yandex bygger också på Chromium, vilket gör det lättare för er som är vana att använda Chrome.

Yandex har turboläge vilket gör att du surfar snabbare.

Dessutom inkluderar Yandex skydd mot DNS-spoofing så att du blir säkrare från alla typer av bedrägerier.

Det är Jakas artikel om 7 anonyma webbläsare med hög integritet och säkerhet. Förhoppningsvis är den här artikeln användbar för dig, gäng.

Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Bläddring eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba