hur man kan bli av med annonser på BBM utan att installera BBM mod

Störs du ofta av de många annonserna på BBM-flöden? I så fall är JalanTikus ett sätt att bli av med BBM utan att installera BBM Mod-applikationen.

Inte bara när det gäller tjänster och funktioner, även BBM (BlackBerry Messenger) har också börjat inkludera annonser som en form av intäktsgenerering. Utan tvekan finns det annonser som ofta visas på matar Ansökan chatt detta anses också störande.

Är du en lojal användare av BBM-applikationen och vill inte bli störd av annonser? Koppla av, JalanTikus har förberett ett nytt sätt att bli av med annonser på BBM på ett säkert sätt.

  • Hur bli av med annonser på BBM Android GRATIS utan rot
  • 6 säkra fördelar du får på BBM för Android men inte för äldre Blackberry

Hur man kan bli av med annonser på BBM säkert

Tidigare hade JalanTikus tillhandahållit en artikel om hur man kan bli av med annonser på BBM med BBM Mod. Men för de av er som är oroliga för smarttelefonsäkerhet från modapplikationer, prova bara följande metoder:

  • Se till att din BBM-applikation är den senaste versionen. Om inte, fortsätt och fortsätt uppdatering bara från Google Play Butik.
BlackBerry Sociala & meddelandeprogram LADDA NER
  • Öppna din BBM-applikation och gå sedan till fliken Senaste uppdateringar eller BBM-flöden. Ser du, massor av annonser, va?
  • Att bli av med annonser på BBM är det enkelt. Du behöver bara ändra BBM-inställningarna Matar-hans. Byt från Allt till Kontakter. På det sättet kommer du bara att se uppdatering endast från dina BBM-vänner.

Riktigt enkelt, eller hur? Utan besväret och risken att bli träffad skadlig kod från BBM Mod-applikationen, nu kan du säkert ta bort annonser på BBM. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found