hur man investerar i aktier online för nybörjare

Så här investerar du i aktier online för nybörjare. Kolla in vad du behöver förbereda och strategin här!

För närvarande finns det många investeringsfaciliteter som har många fördelar, varav en är aktieinvestering. Om du är intresserad, låt oss se hur man kontrollerar aktieinvestering uppkopplad i den här artikeln. Många fördelar vet du!

Tack vare tekniska framsteg kan nu aktieinvesteringar göras var som helst. Ja, vi kan köpa aktier hemma, på jobbet, var som helst, så länge vi har en stabil internetanslutning.

Än dina pengar tar slut E-handel, lagning avsatt för investering genom aktier uppkopplad. Hur man spelar aktier är inte så svårt som det verkar om du följer tipsen nedan!

Guide om hur man investerar i aktier Uppkopplad

Egentligen, vad är aktieinvesteringar? För dem som inte förstår är aktieinvesteringar en investering som är avsedd för lång sikt, i motsats till handel lager som är avsedda för kort sikt.

I grund och botten är innebörden av aktieinvestering att köpa aktier och sedan behålla dem under en viss tid innan de säljs igen när marknadsvärdet har stigit. På det sättet kan du få en hög vinst.

Mycket intressant, eller hur? Tyvärr tror många att detta är svårt eller risken för förlust är hög, men så är inte alltid fallet. I själva verket kan du nu investera i aktier med ett litet kapital.

I den här artikeln kommer ApkVenue att förklara hur man investerar i aktier, samt tips så att du kan få många fördelar. Garanterat, det är enkelt och även nybörjare kan göra det!

1. Öppna ett aktiekonto

Det första steget är att öppna ett aktiekonto. Oroa dig inte, för hur man öppnar ett aktiekonto är inte komplicerat alls.

Du behöver bara registrera dig som kund för ett värdepapper så att du kan köpa aktier på Indonesiens börs (IDX). Se till att du väljer en mäklare med programvara för onlinehandel pålitlig och enkel att använda.

Dessutom kommer du inte att debiteras några avgifter när du öppnar ett aktiekonto. Förbered bara dokumenten nedan!

  1. e-KTP
  2. Pass
  3. NPWP
  4. Sparar bok
  5. Fotokopia av familjekort
  6. IDR 6000 stämpelskatt

2. Insättning av medel

Nästa steg i vägen för att investera i aktier är att förbereda en insättning av medel. Om ditt aktiekonto är klart får du ett e-postmeddelande som innehåller RDI-numret (Investor Fund Account).

Du kommer att få användarnamn Lösenordoch en PIN-kod för att sätta in medel i RDI. Gör bara en insättning enligt det belopp du vill ha eller minsta belopp enligt mäklarens krav.

För att sätta in pengar kan du omedelbart göra en transaktion via kassör bank, bankomat, internetbank eller annan överföringsmetod.

3. Använd applikationen Näthandel Bäst

I det här steget måste du ladda ner programvara eller ansökan näthandel tillhandahålls av mäklaren där du öppnar kontot.

Vanligtvis, programvara det är gratis och kan användas via PC eller mobiltelefon. Nu finns det många online-programvara lättanvänd handel.

Till programvara Förutom den bästa lageransökan kan du lyssna på artikeln nedan för en fullständig förklaring.

VISA ARTIKLAR

4. Köp och sälj aktier genom applikationen

Tja, här är det sista steget i vägen att investera i aktier uppkopplad. I grund och botten använder du ett program som du har laddat ner för att göra transaktioner köp och sälj.

Här kommer ApkVenue att förklara hur man köper aktier för nybörjare i allmänhet eftersom det i grunden är en applikation handel har samma menyer och verktyg.

  1. Välj meny köpa, ange den aktiekod som du vill köpa.
  2. Ange aktiekursen du vill köpa.
  3. Bestäm antalet aktier du vill köpa.
  4. tryck på knappen Skicka.
  5. För att sälja aktier, tryck Sälja.

Sättet att investera i aktier är väldigt enkelt, eller hur? Om det finns vinst kommer medlen att gå direkt till ditt saldo.

5. Tips om aktieinvesteringar

Naturligtvis kan vi inte bara köpa och sälja aktier eftersom det kan leda till förluster om vi inte är försiktiga.

Vid investering finns det flera strategier som måste övervägas. Här är några tips för att spela aktier så att du kan fortsätta att tjäna pengar!

  • Välj värdepapper med små transaktionsavgifter.
  • Var inte uppskattad med att köpa aktier, anpassa den till din ekonomiska förmåga.
  • Välj aktier listade i LQ45 eller IDX30 Index.
  • Köp aktier från bank eller konsumtionsvaror.
  • Köp aktier när priset sjunker, men överväg fortfarande olika aspekter.
  • Läs aktieportföljen, välj den med goda och stabila finansiella grunder.
  • Välj en långsiktig investering.

Så det är de saker du måste tänka på när du köper aktier. Om du fortfarande inte är säker på att spela aktier finns det andra alternativ du kan prova, nämligen fonder.

Till skillnad från aktieinvestering behöver du inte bry dig om att kontrollera din aktieportfölj en efter en eftersom dina pengar kommer att hanteras av investeringsförvaltaren. Du lutar dig bara och sätter in dina pengar!

Naturligtvis är detta ett av de populäraste valen bland årtusenden idag. För de av er som vill veta mer om fonder, se artikeln nedan.

Det är sättet att investera i aktier uppkopplad från Jaka. Följ bara stegen ovan för att börja investera i aktier uppkopplad och glöm inte att hålla dig uppdaterad om marknadsutvecklingen för att fastställa de bästa aktieoptionerna.

Om du inte vill bry dig om det kan du också betrakta fonder som ett alternativ. Lycka till!

Läs artiklar om Stock eller andra intressanta artiklar från Michelle Cornelia.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found