5 sätt att göra digitala video-, bild- och webbplatsinbjudningar

Hur man gör digitala inbjudningar är förvånansvärt enkelt, du vet! I själva verket kan du designa det som du vill. Ta en titt på handledningen här!

Tydligen kan du göra hur du gör digitala inbjudningar själv hemma utan att behöva betala för professionella tjänster. Så du kan vara mer ekonomisk, deh!

När du behöver en inbjudan till bröllop, fästman, födelsedag eller annan sammankomst behöver du inte heller bry dig om att gå till en tryckeri.

Därför kan du göra digitala inbjudningar som kan delas med vänner, familj och avlägsna släktingar via chattapplikationer som WhatsApp.

Med teknisk sofistikering är det också lätt för någon att få tillgång till internet, kan du lära dig hur man gör en digital inbjudan vilket ApkVenue förklarar nedan!

Hur man gör digitala inbjudningar enkelt och praktiskt

Det finns olika sätt att göra digitala inbjudningar. Vissa kräver speciella färdigheter och programvara, och andra är praktiska och kräver inga speciella färdigheter. Den andra är vad ApkVenue kommer att diskutera.

ApkVenue delar för er alla det enklaste och mest praktiska sättet att göra digitala inbjudningar via din mobiltelefon, laptop eller till och med PowerPoint, gäng.

Är du nyfiken på hur du gör det? Ta bara en titt på den fullständiga informationen och stegen nedan!

Hur man gör digitala inbjudningar på HP

Med de sofistikerade specifikationerna för dagens sofistikerade smartphones kan du enkelt lära dig att göra digitala inbjudningar på din mobiltelefon.

Beväpnad med endast en applikation med en storlek på under 50 MB kan du omedelbart använda din mobiltelefon som en digital inbjudanstillverkare.

Är du nyfiken på hur? Kolla stegen i detalj nedan!

 • Steg 1 - Installera programmet först Tillverkare av inbjudningskort. Om du inte har den här digitala inbjudan kan du ladda ner den direkt nedan.
LADDA NER appar
 • Steg 2 - Öppna ett program som har installerats, välj menyn Start.
 • Steg 3 - Välj vilken typ av inbjudan som ska göras, från födelsedagsinbjudningar, återföreningar, till bröllopsinbjudningar, alla som du kan välja mellan i den här applikationen.
 • Steg 4 - När du har valt vilken typ av inbjudan som ska göras kan du välja den digitala inbjudningsmallen som du vill använda efter önskemål.
 • Steg 5 - Ange titeln och inbjudningsmeningen som du vill infoga i inbjudan som görs.
 • Steg 6 - Fyll i tillgängliga inbjudningsuppgifter.
 • Steg 7 - Redigera utseendet på inbjudan som nästan är klar, med början från storleken på texten, teckensnitt, för att lägga till söta emojis till den.
 • Steg 8 - Om allt känns rätt, ladda ner inbjudan som skapades genom att trycka på ikonen i det övre högra hörnet.

Hur man gör en digital inbjudan på en bärbar dator

För dig som vill ha mer flexibilitet i utformningen av inbjudningarna du vill göra, kan du använda hur man gör digitala inbjudningar på den här bärbara datorn.

Endast beväpnad med en bärbar dator, internetanslutning och utan en applikation för att göra digitala inbjudningar på din dator kan du enkelt och praktiskt designa digitala inbjudningar.

Här är stegen hur man gör en digital inbjudan på en bärbar dator som du kan träna direkt.

 • Steg 1 - Öppna webbplatsen canva.com via en webbläsarapplikation och registrera dig först för att få åtkomst till dess funktioner. Oroa dig inte, registreringsprocessen är gratis.

 • Steg 2 - När registreringsprocessen har lyckats, tryck på alternativet "Skapa en design" och välj "Inbjudan" för att dirigeras till nästa redigeringsfönster.

 • Steg 3 - När redigeringsfönstret öppnas väljer du den mest attraktiva mallen du vill ha.
 • Steg 4 - Gör redigeringen enligt vad du vill. Du kan lägga till olika typer av element genom att välja redigeringsmeny på vänstra sidan.
 • Steg 5 - Efter att processen för att skapa en digital bröllopsinbjudan är tillräcklig är allt du behöver göra att ladda ner inbjudan som gjordes. Formatalternativen varierar också, från och med JPG till PDF.

Hur man gör en digital inbjudan med en Power Point

Om det verkar komplicerat hur man gör digitala inbjudningar online kan du försöka använda PowerPoint på din bärbara dator eller PC.

Den här metoden kräver inte en internetanslutning, ytterligare programvara eller något redigeringsprogram.

Här är stegen för hur du gör en digital inbjudan med PowerPoint som du kan följa, gäng!

 • Steg 1 - Öppen Kraftpunkt, över bildbakgrund används med den bild som passar bäst för din inbjudan genom att högerklicka och välja bakgrundsformat.
 • Steg 2 - När du har ändrat PowerPoint-bakgrunden redigerar du befintlig text i PowerPoint efter behov.
 • Steg 3 - Lägg till intressanta accenter som du kan välja mellan på menyn "Föra in" efter behov.
 • Steg 4 - Om det räcker, behöver du bara spara bilden i formen JPEG eller PDF.

Hur, gäng? Riktigt enkelt, eller hur? Garanterat att vara mer praktiskt än att göra digitala inbjudningar med PhotoShop!

För dig som inte har en lämplig och lämplig mall, försök bara ladda ner en intressant PowerPoint-mall på den här länken.

VISA ARTIKLAR

Hur man gör en digital videoinbjudan

För dem som vill se ännu mer sofistikerade ut när man gör digitala inbjudningar finns det ett sätt att göra digitala videoinbjudningar som du enkelt kan öva på.

Med praktiska och problemfria steg kan du omedelbart göra digitala inbjudningar i form av videor och är redo att delas med dina närmaste.

Är du nyfiken på hur? Här är de fullständiga stegen som du kan träna direkt.

 • Steg 1 - Ladda ner och installera appen Video Invitation Maker först, och för dem som inte har den kan du ladda ner den via länken nedan.

Ladda ner applikationen, Video Invitation Maker här!

Appar Video & Ljud photoshop mobilappar LADDA NER
 • Steg 2 - När programmet har installerats kan du omedelbart öppna det och öppna huvudmenyn. På huvudmenyn ser du en mängd olika mallar som du kan redigera och välja.

 • Steg 3 - Välj en av de mallar som du tycker bäst passar behoven hos den inbjudan du vill göra.

 • Steg 4 - När du har valt en mall öppnas ett redigeringsfönster där du kan redigera text, musik, klistermärke, bilder, bakgrunder och andra element.
 • Steg 5 - När redigeringsprocessen är tillräcklig behöver du bara ladda ner den videoinbjudan som gjordes tidigare. Klart, deh!

5. Hur man gör en digital webbplatsinbjudan

För att göra det kallare kan du också skapa din egen webbplats som innehåller dina bröllopsinbjudningar med din partner, vet du! Garanterad att bli cool!

Måste vara nyfiken, eller hur? Kom igen, följ handledningen om att göra en digital inbjudan i form av en webbplats nedan, gäng!

 • Steg 1 - Öppna ett webbläsarprogram på datorn. Besök sedan webbplatsen Webbröllop på webbadressen //www.webnikah.com/.

 • Steg 2 - Flera alternativ visas, men du kan bara klicka på alternativet Skapa en gratis bröllopswebbplats längst upp till höger på skärmen.

 • Steg 3 - Innan du börjar måste du först fylla i dina personuppgifter för att registrera dig som medlem genom att skapa ett konto. Gratis, verkligen!
 • Steg 4 - Efter registreringen kan du omedelbart skapa en bröllopswebbplats. I det här skedet anger du den underdomän du vill ha.
 • Steg 5 - Du kommer att bli ombedd att fylla i några uppgifter om dig och din partner, från ditt fullständiga namn till namnet på dina föräldrar. Klicka på när du är klar att fylla "Fortsätta".
 • Steg 6 - Då måste du fylla i tid och plats för ceremonin och mottagningen. När du är klar att fylla i klickar du på "Fortsätta".
 • Steg 7 - I detta skede är du klar med att göra en inbjudan till en bröllopswebbplats. Därefter kan du se resultaten och justera mallen till innehållet.

Där är han 5 sätt att göra en digital inbjudan på din mobiltelefon eller bärbar dator eller dator. Du måste bara välja vilken metod du tycker bäst passar dina behov.

Dessa olika sätt, ApkVenue delar medvetet dem alla för att göra det lättare för dig att hitta det enklaste sättet och enligt dina önskemål.

Förhoppningsvis är de tips som ApkVenue delade den här gången användbara för er alla, och vi ses i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.