se filmen batman v superman (2016) hela filmen

Vill du se Batman v Superman (2016) men förvirrad över var? Oroa dig inte, titta bara på den här ApkVenue-artikeln, gäng.

Stålman och Läderlappen är två ikoniska superhjältar från DC-universum. Båda har också den högsta kasten inom rättvisans liga.

Batman med intelligens och sofistikerade verktyg, mot Superman, utomjordingar med supermakter. Vem tror du kommer att vinna, gäng?

Om du undrar vem som vinner duellen mellan Batman och Superman, se bara på filmen Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), gäng!

Synopsis Film Batman v Superman (2016)

Två år efter Superman-kampen Zod på film Stålmannen, Bruce Wayne hålla ett nag mot Superman.

Anledningen är att staden Gotham som Batman alltid skyddar påverkas av Superman-striden.

Bruce Wayne är orolig för att Superman kommer att förstöra världen igen och observerar Supermans rörelser för att hitta övermänsklighetens svaghet.

Bruce lär sig att Superman är svag mot kryptonit. Men att hitta den sällsynta kryptoniten är extremt svårt. Dessutom upptäcktes kryptonit först på jorden av Lex Luthor.

Lex Luthor är en rik affärsman i Metropolis som hatar Superman. I hemlighet planerar Lex Luthor också att eliminera Superman från jorden.

Lex Luthor kände till Batmans plan och utformade också ett scenario för att sätta Batman och Superman mot varandra. Planen var framgångsrik.

Superman och Batman slåss till döds. Mitt i en kamp, ​​Supermans nemesis, nämligen Domedag, steg upp och attackerade jorden.

Hur är läget? Titta bara på det själv, gäng.

Batman v Superman Facts (2016)

Vissa parter anser att denna episka superhjältefilm inte uppfyller förväntningarna. Ändå är den här filmen fortfarande kul att titta på DC Universes fans.

Här är några intressanta fakta från filmen med hela titeln Batman v Superman: Dawn of Justice:

  • Efter att ha fått rollen som Batman, Ben Affleck Det är tillrådligt att inte öppna sociala medier i förväg för att undvika negativa reaktioner från fans. Ben Affleck var hänsynslös och gick omedelbart offline till sociala medier efter att ha sett kommentarer som avvisade honom.

  • I den här filmen, Batman använd röstväxlare för att göra ljudet högre. Detta gjordes också för att överlista Ben Afflecks ursprungliga röst som var mindre tung.

  • Ben Affleck tränar sin kropp för att bli Batman. Han fick 10 kg muskelmassa på några månader och har bara 8% av fettet i kroppen. Mycket friskt, gäng!

  • Ben Afflecks Batman-kostym är en kostym i serierna The Dark Knight Returns som släpptes 1986.

Titta på Batman v Superman (2016)

TitelBatman v Superman: Dawn of Justice
leva25 mars 2016
Varaktighet2 timmar 31 minuter
ProduktionDC Entertainment, RatPac Entertainment, Atlas Entertainment, grymma och ovanliga filmer
DirektörZack Snyder
KastaBen Affleck, Henry Cavill, Amy Adams
GenreAction, Äventyr, Sci-Fi
Betyg28% (RottenTomatoes.com)


6.5/10 (IMDb.com)

Efter att ha läst sammanfattningen och intressanta fakta och sett trailern till denna actionfilm med en Sci-Fi-touch, vad tycker du, gäng?

Om du är nyfiken på att titta på filmen Batman v Superman, oroa dig inte. ApkVenue har förberett en länk för er som vill se den här filmen.

>>> Titta på Batman v Superman (2016) <<<

Efter att ha sett liv och dödsstrid mellan Batman och Superman, vem tycker du är rätt och fel mellan dem två?

Skriv ditt svar i kommentarfältet, gäng!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba