10 faror som lurar om du använder piratfönster

Cirkulationen av piratfönster i Indonesien är svampande och till och med svår att övervinna. Förutom att det är gratis är piratkopierade Windows också mycket lätta att få. Många programvaruaffärer säljer också detta olagliga Windows. Följande är där

Cirkulationen av piratfönster i Indonesien är svampande och till och med svår att övervinna. Förutom att det är gratis är piratkopierade Windows också mycket lätta att få. Massor av butiker programvara som också säljer detta olagliga Windows. Inte bara off-line, för närvarande butikerna uppkopplad det gör det också svårt att begränsa distributionen av piratkopierade Windows. Faktum är att det erbjudna priset är mycket långt från det ursprungliga Windows-priset. Men vet du att bakom billigheten hos piratkopierade Windows finns det många faror som lurar? Följande är de faror och negativa effekter som du kommer att uppleva när du använder piratkopierade Windows.

  • 3 Viktiga skäl till varför du bör ladda ner Windows 10
  • Hur man undviker att förlora viktig programvara i den senaste uppdateringen av Windows 10
  • 10 populära hackingsapplikationer för att bryta Windows-lösenord och webbplatser

Farorna med att använda piratfönster

1. Irriterande meddelande visas från Windows

Om du använder piratkopierade Windows på en dator får du ett meddelande eller meddelande som är ganska irriterande från Windows. Meddelandet innehåller en påminnelse så att du köper original Windows. Så vanligtvis visas meddelandet inom en viss tid.

2. Datorn kan inte användas

Att använda piratkopierade Windows kan riskera att göra din dator oanvändbar. Om du till exempel använder Windows 7 visas en varning i formuläret vattenstämpel och tapeten blir svart. Speciellt om du fortfarande använder Windows XP. Denna Windows har en process Äkta fördelar och orsaka användare låst och oförmögen att använda sin dator.

3. Funktioner fungerar inte optimalt

Att använda piratkopierade Windows kan också förhindra att funktioner körs optimalt. Det finns några funktioner i Windows som bara kan användas i originalversionen. Till exempel i Windows 8 finns det några inställningar som är låsta som att ändra bakgrund till startskärm och det finns också funktioner synkronisera som inte kan användas och mycket mer.

4. Brist på säkerhet

Windows uppdatering faktiskt har till uppgift att göra operativsystemet mer optimalt. Uppdatering Detta är också mycket viktigt för att uppdatera säkerheten för att undvika virus, buggar, och andra. Piratfönster används dock inte för uppdatering så att Windows-säkerhet blir sårbar och sårbar för attacker.

5. Lagöverträdelse

Använda sig av programvara olagligt är naturligtvis emot lagen. I vilket land som helst är detta definitivt förbjudet och är målet för brottsbekämpare. Olagliga Windows-användare kan givetvis förvärvas av detta och straffet är naturligtvis fängelse.

6. Det finns ingen garanti för integritet

Piratfönster kan enkelt köpas var som helst. Vi vet heller aldrig vem som faktiskt lyckades kopiera De piratkopierade Windows. Det finns också en möjlighet att Windows har äventyrats programvara skadliga inkräktare som bryter mot vår integritet. Det kan vara så att dåliga människor spionerar på och utnyttjar den data vi har på datorer.

7. Kan skada datorer

Som sagt tidigare är piratkopierade Windows hantverk från oansvariga människor. Vi själva har svårt att veta om det finns en programvara vissa skadliga på dessa piratkopierade Windows. När vi installerar kan det finnas skadliga saker som sprider sig på datorn och kan skada den.

8. Kan vara föremål för olagliga razziaer

programvara olagligt strider verkligen mot lagen. Myndigheterna tillämpar ofta lagen i detta avseende. Vanligtvis är det frekventa raider riktade till användare programvara en av dem är detta piratkopierade Windows. Det är väldigt riskabelt att du kan fångas i denna razzia och kan gå i fängelse.

9. Kaotisk datorprestanda

Olagliga Windows kan innehålla många farliga virus och detta kan skada datorn du använder. Infektion av virus kan skada vissa saker som är viktiga för datorn och om det händer kommer datorns prestanda att bli mycket störd och bli kaotisk.

10. Hacker faror

Hackare är ett av hoten i cyberspace. Nu genom att använda piratkopierade Windows kan detta hot bli ännu större. Om det har infiltrerats hackare, kommer det att vara mycket farligt för data och hela systemet på den dator du använder. Därför bör du använda original Windows.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found