Män som menstruerar tills folk duschar, det här är de 5 konstigaste japanska spelen

Därför kallas Heepang förutom att vara känt som ett sofistikerat land ofta som ett land som presenterar olika unika egenskaper och konstigheter. Likaså med spel tillverkade i Japan.

Japan är verkligen känt för sina avancerade tekniker, särskilt inom super-sofistikerade och super-sofistikerade maskiner magisk till super konstig i Japan. På grund av det Heepang förutom att vara känd som sofistikerat land kallas ofta det nuvarande tillståndet olika unika egenskaper liksom konstigheter. Likaså med spel tillverkade i Japan.

Detta japanskt spel är utan tvekan det mest kontroversiella spelet någonsin. Mycket konstigt och definitivt inte kan du njuta av detta spel faktiskt förvirrad på grund av konstigheten, så det skulle vara bättre om du inte spelade. Tja, här är några konstigt spel tillverkat i Japan vilket får dig att skaka på huvudet!

  • 7 läskigaste dolda saker någonsin i spelet
  • Dessa 5 Android-applikationer har konstiga funktioner och missförståelse, vad är de för?
  • Förstår inte längre! 6 Dessa Android-spel är supertråkiga, varför är de gjorda?

Dessa 5 mest excentriska spel tillverkade i Japan får dig definitivt att skaka på huvudet

1. Varelse till Koi Shiyo

Spel konstig den första är utan tvekan mycket kontroversiell och du bör inte ens försöka spela det, för uppdrag vad som ges är väldigt konstigt och vi förtjänar inte att vara ett exempel. På spelet Varelse till Koi Shiyo Du får en enkel uppgift som rekommenderas för attraherad av kärlek till djur.

Kan inte förklara i detalj, vad som är klart är det här spelet mycket ta fram scenerna som det inte förtjänar.

2. Mister Mosquito

Den andra är väldigt konstig och för långt, Mister mygga tar dig till anu-nuans värld och som spelare kommer du fungera som en mygga som måste kika någon som badar.

Detta spel kommer att vara ganska konstigt att spela eftersom scenerna också är ganska ansvariga. Om du älskar vuxnaspel rekommenderar ApkVenue att du laddar ner ett spel som är mer vettigt.

3. Söt pool

Menstruation är en vanlig sak i världen men bara för en kvinna. Till skillnad från detta spel som är berättar om män som har menstruation, och uppdraget i detta spel kanske du inte längre är skyldig att försöka ta reda på det orsakar och botar menstruation hos män. Löjligt och konstigt.

4. Sjömann

Sjöman också inte mindre excentrisk där detta spel faktiskt gör spelarna förvirrade över essensen i detta spel. Jag vet inte vad det verkliga syftet är men vad Seaman säkert kommer att berätta om någon som underhåller ett djur med ett mänskligt ansikte, så som spelare måste du utföra uppdraget. Det låter konstigt och läskigt, men det är spelarnas uppdrag.

5. Alpaca Evolution

Den femte är Alpaca Evolution spel som levererar excentriskt spelande men som inte klassificeras som kontroversiella. Huvuduppdraget i det här spelet är ganska enkelt men konstigt och absurt! du spelar rollen Alpaca som kan utvecklas till konstiga varelser och få spelarna att inte förstå

Om du fortfarande är nyfiken på spelet kan du ladda ner i Google Play Store. Även om det är gratis garanterar det inte att du kan njuta av det här spelet eftersom spelet som levereras är väldigt konstigt.

Det är 5 konstiga spel tillverkade i Japan som gör att spelare inte förstår. Även om de fem spelen ovan är väldigt konstiga och olämpliga att spela, om du fortsätter att driva av nyfikenhet är det inget fel med att ladda ner också.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found