5 sims 'copycat' Android-spel

Gillar du att spela The Sims? Prova också de här bästa spelen som liknar The Sims!

Namnet The Sims för spelare kanske redan bekant igen, eller hur? Game The Sims är ett spel om simulering av mänskligt liv. I det här spelet kan du skapa en karaktär och bestämma syftet med karaktärens liv. Senare kommer uppdragen att bestämmas utifrån den destination du väljer.

Detta spel är intressant eftersom du förutom att kunna utföra karaktärens liv också kan skapa och dekorera ett hus för där din karaktär bor. Det är kul ändå. Tja, spelet blir mer och mer känt The Sims Detta, då finns det också några spel som är nästan samma som spelet The Sims. Här är en fullständig recension av De 5 bästa spelen som liknar The Sims.

  • De 7 senaste gratis Android-spelen för maj 2017
  • 7 senaste Android-spelen för april 2017-utgåvan som du måste spela
  • 7 senaste och gratis Android-spel mars 2017

5 The Sims 'Copycat' Android-spel

1. Avakin Life

Fotokälla: Foto: play.google.com

Avakin Life är ett spel där du redan dge mig en lägenhet för att du ska stanna. Detta spel kombinerar element mode och MMO. Du kan skräddarsy din karaktär med glasögon, hattar, skor, skjortor och mycket mer.

2. Life Quest 2

Fotokälla: Foto: play.google.com

I Life Quest 2 Du blir en ny examen, som är redo att övervinna de verkliga utmaningarna i livet. Du befinner dig på en vacker plats vid Metropoville. Detta spel kombinerar element Strategi, MMORPG och livssimulering.

3. Movie Star Planet

Fotokälla: Foto: play.google.com

Movie Star Planet inte mycket annorlunda än spelet The Sims för här kan du klä din karaktär som du vill. Och många också cool funktion, till exempel bara skapa nya vänner och chatta vidare chattrum cool, håll husdjur och mycket mer

4. Little Dream Home

Fotokälla: Foto: play.google.com

Little Dream Home är ett simuleringsspel realtid var får du hantera hushållet dig och tävla med dina vänner för att se vem som kan hålla sin virtuella lilla familj lycklig. Här kan du också ha barn och välj ett husdjur.

5. Style Me Girl

Fotokälla: Foto: play.google.com

I Style Me Girl du spelar rollen frisör som klär en modell genom att lägga till lite tillbehör, kosmetika och kläder. Han grät igen, den här speldisplayen använder redan 3D-teknik. i det här spelet kan du spela offline

Det är De 5 bästa spelen som liknar The Sims som du kan ladda ner i Play Store. Vilket är ditt favoritspel? Glöm inte att dela med sig ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found