Tio tecken på att din smartphone har buggats av en hackare, kolla in den nu!

Misstänker att din mobiltelefon kapades? Vill du veta egenskaperna hos en mobiltelefon som tappas eller hackas? Kolla in det här!

Varje år finns det alltid många brottmål dataintrång det hände. Slutligen fall dataintrång förbi Anonym vilket hände flera institutioner och stora personer i USA och Europa 2020.

Nå, nu frågar ApkVenue dig. Är du säker på att du är säker från hot hackare? Vem känner din smartphone i hemlighet har varit bugged förbi hackare! Hur mår du?

Koppla av, ApkVenue berättar för dig 10 egenskaper om din mobiltelefon har tryckts eller hackats. Här är recensionen!

Egenskaper för tappade smartphones

Förutom att du använder det som ett kommunikationsverktyg måste du också lagra mycket personlig information på din smartphone, eller hur? Tänk dig om all denna information var känd av andra människor. Så, låt oss lära känna skyltarna om du trycker på din smartphone!

1. Ofta avbrutna röstsamtal

Har du någonsin haft ett samtal när du plötsligt hörde ett ljud eller knastrar?

Om rösten bara kan höras i dig, medan den andra personen är normal, måste du vara misstänksam om du trycker på ditt samtal.

Det är en bra idé om du ofta startar om systemet på din mobiltelefon och ofta konsulterar med dina vänner som förstår detta.

2. Det finns applikationer som inte är kända

Att trycka på en smartphone, vanligtvis hackare eller närstående parter måste installera ytterligare applikationer på målsmartphonen. Unikt, dessa hackare brukade dölja dessa applikationer.

För att överlista, försök kolla menyn Inställningar - Appar eller Application Manager, kontrollera sedan om det finns utländska applikationer på din smartphone.

Om det finns ett misstänkt program som du aldrig har installerat förut kan det vara skadlig kod eller en spionapp som stjäl dina data.

3. Batteriet är lätt att tömma och hett

För att skicka dina data installeras spionappen av hackare måste gå stadigt på bakgrund.

Effekten är att din smartphone kommer att bli värme lätt och batteriet blir slöseri. Detta är naturligtvis farligt för din egen mobiltelefon.

Kontrollera din batterianvändning. Om det finns ett konstigt program som fortsätter att köra, kan det hända att din smartphone buggas av någon.

4. Slösaktig kvot

Förutom att batteriet är slösaktigt eftersom det finns utländska applikationer som körs bakgrund, smartphones som utnyttjas är vanligtvis också slösa med kvoter.

Detta beror på dessa okända applikationer fortsätta att överföra data utan din vetskap. På bara några sekunder kommer dina viktiga data automatiskt att vara deras.

Därför är det mycket viktigt för dig att inte bara öppna en riskabel webbplats eller webbplats, eftersom det kan vara så att dina data blir stulna därifrån.

5. Långsam smartphone

Känner du ofta att din smartphone är långsam när du kör applikationer eller spel, även om du känner att applikationen körs normalt?

Om din smartphone ofta känns långsam när du kör en lätt applikation kan den vara där skadlig kod som arbetar för att överföra data till andra människor.

Föreställ dig din tid chatt, visar det sig att samtidigt den installerade spionapplikationen också fungerar. Så det är svårt.

6. Pop-up-annonser visas ofta

Vissa applikationer för att knacka på smartphones kan inte köras automatiskt. Vissa använder annonser dyka upp som trigger för att aktivera den.

Så när annonsen klickas kommer spionapplikationen att vara aktiv. Naturligtvis är detta verkligen farligt för din mobiltelefon, gäng!

ApkVenues råd, undvik att klicka på olika typer av popup-annonser för att undvika hackare som vill stjäla dina data.

7. Plats plötsligt aktiv

Ett av målen för människor som trycker på en smartphone är att ta reda på platsen. Därför, om din smartphones platsinställning plötsligt är aktiv (när den normalt är avstängd) kan det finnas en applikation som tvingar den aktiva platsen.

Det kan också vara så att din mobiltelefon avlyssnas eller hackas på distans. Så vad ska man göra?

Du kan starta om din mobiltelefon eller återställa inställningarna på din mobiltelefon. Du kan också installera det bästa antivirusprogrammet som skyddar din mobiltelefon.

8. WiFi aktiveras ofta ensam

När du befinner dig på en allmän plats och plötsligt är din WiFi-anslutning aktiv måste du vara vaksam. Vem vet, du blev fel. Varför måste det vara WiFi?

Problemet är via en WiFi-anslutning på en allmän plats, hackare lätt kan infektera och överföra data till sitt mål.

Detta är ett allvarligt bekymmer för de av er som gillar att använda offentlig WiFi av sparsamma skäl, du måste vara ännu mer försiktig, va!

9. Det finns ett okänt nummer på Nyliga samtal

Har du någonsin hittat okända nummer i kontaktlistan eller i kolumnen nyliga samtal din?

Även om du kommer ihåg kände du aldrig att du hade ringt det numret eller fått ett samtal från det numret.

Var försiktig, detta nummer kan vara antalet hackare som vill stjäla dina data. Var alltid försiktig med att spara ditt nummer och inte dela eller lista det slarvigt.

10. Smartphone startar plötsligt om ensam

Det karaktäristiska inslaget hos HP i det senaste hacket är en smartphone som startar om utan mobiltelefonhållarens vilja.

Det finns faktiskt fall där mobiltelefonen plötsligt stängs av och startar om sig själv. Är det inte hemskt?

Undersök, detta händer eftersom systemet på din mobiltelefon har infiltrerats av hackare som tänker trycka på din mobiltelefon. Gilla det eller inte, du måste ta med det till ditt eget mobiltelefonservicecenter.

Hur? Du vet redan nu egenskaperna hos en smartphone som utnyttjas? Är ett av de åtta tecknen på att smarttelefonen är knackad på din smartphone? Om så är fallet, omedelbart smartphone-format Fabriksinställningar för att vara säkra.