5 kraftfulla sätt att öppna en blockerad åtkomstanslutning (bypass torrent)

Ökningen av piratkopiering på internet har lett till uppmaningar att slåss mot webbplatser som anses kränka, varav en är Torrent-webbplatsen.

Ökningen av piratkopiering på internet har lett till uppmaningar att slåss mot webbplatser som anses kränka, varav en är webbplatsen Torrent. Innehållsskapare och upphovsrättsinnehavare fortsätter att försöka blockera all åtkomst till webbplatsen webbhotell Torrent. Vissa internetleverantörer (internetleverantörer) måste också alltid vara aktiva för att blockera alla aktiviteter som luktar torrenting.

Även om ansträngningar att stänga eller blockera Torrent-webbplatser fortsätter intensivt, finns det fortfarande piratkopieringssajter som fortsätter att dyka upp. Dessutom finns det flera sätt att öppna webbplatser som är blockerade eller begränsade av den ISP vi använder, inklusive Torrent-webbplatser. Hur? Låt oss bara titta på följande.

  • De 10 bästa spelen 2017
  • De 10 bästa äventyrsspelen på Android 2017

5 effektiva sätt att öppna blockerade Torrent-anslutningar

1. Använd en annan anslutning

Den första lösningen att göra gå förbi torrentåtkomstanslutning som är med en annan anslutning. Ofta flera Internetleverantörer och brandvägg nätverk som tillämpar grundläggande block, till exempel på kontor eller campus.

Detta grundläggande block används för att begränsa den initiala anslutningen till torrentwebbplatsen. Så, för att lösa detta problem kan vi använda flera olika anslutningar för att överlista det. Så när vi startar en torrentåtkomst kan vi använda en mobillinje internetdata på mobilen och sedan efter nedladdningen av torrenten, använd en annan anslutningsåtkomst som WiFi igen för att fortsätta nedladdningen.

Obs! Den här metoden fungerar inte om brandväggen använder mer avancerade funktioner, men det gör inte ont att prova den första gången.

2. Ändra DNS-servern

Ofta är det enda blocket som ISP använder endast nivån DNS. DNS eller domännamnssystem översätta IP-adresser till webbplatsnamn används ofta för att begränsa åtkomsten till torrentwebbplatser. För i en standardanvänder användaren en DNS-server som ställts in av ISP. Därför kan det att lösa problemet med svår åtkomst till torrentwebbplatsen ändras till offentlig DNS.

Följande är de mest populära offentliga DNS-servrarna som används:

  • Google DNS: 8.8.8.8 | 8.8.4.4

  • OpenDNS: 208.67.222.222 | 208.67.220.220

  • Comodo DNS: 8.26.56.26 | 8.20.247.20

Vi kan ändra DNS-servern via nätverksinställningar och snart kommer vi att kunna komma åt alla webbplatser som blockeras av varje ISP.

Så här ändrar du DNS-servern:

På Windows: Ange nätverksenhet och högerklicka> Klicka på Egenskaper> Ipv4-egenskaper, ändra sedan DNS-servern och klicka på OK.

På Mac OS: Gå till Systeminställningar> Nätverk> Avancerad> DNS och lägg till en ny DNS-server och klicka sedan på OK.

På Linux: Klicka på nätverksapplet> Redigera anslutningar> Redigera> IPv-inställningar> Endast automatiska (DHCP) adresser> DNS-server och lägg till varje ny adress åtskild med kommatecken.

3. Använd en gratis VPN

Om du inte känner till nätverksinställningar som den ovan, är en annan alternativ metod för att öppna blockerade webbplatser att använda ett VPN. VPN eller virtuellt privat nätverk tjänar till att täcka den ursprungliga IP-adressen. I princip kommer vi att adresseras som klient som kommer åt internet från ett annat land, där webbplatsen inte är blockerad i det landet.

För närvarande kan vi använda flera pålitliga gratis VPN-leverantörer, men ändå kommer vi att ges en gräns för att ladda ner data varje månad.

För dem som inte vill bry sig om något gratis VPN som kan användas, kan du prova Windscribe eller Hide.me. Båda VPN: erna kan fungera bra och pålitligt. Men när det gäller säkerhet är Hide.me säkrare än andra gratis VPN, för verktyg det sparar inte loggar vad som nås av användaren. Om du inte vill bry dig längre kan du använda webbläsaren Opera som som standard har en inbyggd gratis VPN som kan användas så mycket du vill.

4. Använd en Premium VPN

Fördelarna med att använda Premium VPN är att förutom att vara mer pålitlig är det också säkrare än gratisversionen. Premium VPN har en funktion för att kryptera data och de loggar inte heller användarens nätverksaktivitet på Internet, så de är garanterade säkra. Hur man använder det är också väldigt enkelt, bara betala prenumerationspriset och installera det på din dator eller router används, och vi kan komma åt och ladda ner torrenter mycket enkelt.

Om du vill prova Premium VPN-tillförlitlighet kan du prova det med ExpressVPN, det är en VPN-tjänst som har testats speciellt för att tillgodose alla dina behov. torrenting. Men ändå finns det också många andra pålitliga VPN-tjänster att välja mellan där ute.

5. Använd ZbigZ eller Seedbox Premium

Seedbox är en verktyg nytt för torrenting. Seedbox är en virtuell server som låter oss ladda upp och ladda ner torrents. Man kan säga att Seedbox liknar en tjänst Dropbox populärt, bara den här gången fungerar det som en plats för åtkomst till allt som har med torrenting att göra.

Anledningen till att Seedbox är populärt är på grund av dess unika dataöverföringsfunktioner. Så det tillåter alla nätverksadministratörer att inte blockera Seedbox-tjänsten, för det betyder att de måste blockera all webbåtkomst.

Lösningen är att använda en betald Seedbox, den tar bort alla begränsningar. De mest praktiska och lättanvända sålådorna för torrent är Bitport, Seedr och Filestream. Men om du känner dig bekväm med din egen privata virtuella server är det inget fel med att använda tjänster som Online.net och Kimsufi som kan vara rätt val att använda.

Så frågan är, använder du torrents lagligt eller för pirataktiviteter? Låt oss dela dina svar i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found