hur man gör det mest unika minecraft-skinnet

Trött på standard Minecraft-skinn? Läs detta för att lära dig hur man skapar Minecraft-skinn genom officiella karaktärsskapare och tredjepartsfunktioner.

Om du pratar om det Minecraft, vi hör mest om unika byggnadsdesigner i Minecraft men anpassningen i Minecraft är inte begränsad till det, du vet!

Inte bara kändisar som har rätt att delta ashiyap, vår avatar i Minecraft kan vi också trolla fram ashiyap.

Liksom moderna spel i öppen värld ger Minecraft spelare stor frihet att bestämma utseendet på deras avatarer.

För dig som är uttråkad av utseende Steve och Alex, två standardskinn från Minecraft, kanske är du intresserad av att lära dig att göra Minecraft-skinn själv.

Hur man gör en Minecraft-hud

Som att åka till Rom finns det många sätt att skapa din egen Minecraft-hud.

Inledningsvis krävde Minecraft att spelare skulle använda tredjepartsfaciliteter och ladda upp sina skinn.

Men för en tid sedan, Mojang som utvecklare av Minecraft meddelade att de kommer att utfärda en officiell karaktärsskapare som kan nås direkt i Minecraft.

För närvarande kan karaktärsskaparen nås på betaversionen av Minecraft Windows 10, Xbox One och Android.

Det roliga, men med extra karaktär skapare officiellt tillåter Minecraft fortfarande spelare att ladda upp sina egna skinn.

Så om du har haft tid att titta på vad som händer karaktär skapare och känner dig besviken över de begränsningar som finns, du behöver inte oroa dig.

Verkligen karaktär skapare som har tillhandahållits av Mojang är ganska komplett, men fortfarande inte lika gratis som DIY-metoden (gör det själv).

För de av er som fortfarande kan vara förvirrade, här kommer vi att försöka förklara in och ut om hur man gör Minecraft-skinn med karaktär skapare tjänsteman eller använda tredjepartsfaciliteter.

Använda sig av Karaktärsskapare Officiell

Funktioner skapande av karaktärer i Minecraft skiljer sig inte mycket från funktionerna skapande av karaktärer i andra spel.

För de av er som har smakat spel som The Sims, se karaktär skapare i Minecraft borde det vara bekant.

Tja, se hur man använder Minecraft-skinn skapare följande tjänsteman!

 • Steg 1 - Öppna programmet Minecraft på din dator och i huvudvyn, klicka på alternativ Profil
 • Steg 2 - Använd piltangenterna för att välja mellan fem platser och klicka på alternativet Redigera karaktär att börja göra skinn. Ikon skräp tjänar till att ta bort din hud.
 • Steg 3 - Klicka på alternativ Kropp för att ändra det fysiska utseendet på avataren, såsom formen på ansiktet, ögonen, fötterna och händerna.
 • Steg 4 - Välj önskad fysisk typ i den vänstra panelen. I det här exemplet visar det processen att välja avatarens hår.
 • Steg 5 - När du är klar med att fastställa avatarens fysiska utseende klickar du på alternativ stil för att byta kläder och accessoarer som används av avataren.
 • Steg 6 - Välj den typ av kläder du vill ha på den vänstra panelen. Här visas processen att välja en överordnad. Ikonen för guldmynt indikerar att detta alternativ kräver Minecoin, aka inte gratis.
 • Steg 7 - När du väl är nöjd med att klä upp din avatar klickar du på ikonen Bygga ut längst ned till höger för att se resultaten av ditt hårda arbete mer detaljerat. Resultaten av din karaktär blirAutomatisk sparning, gäng.

Använda tredjeparts Skin Editors

Det mest primitiva sättet att skapa din egen hud är att ladda ner hudmallen som har tillhandahållits av Mojang.

Genom att använda applikationen bildredigering som Paint eller Photoshop kan du ändra mallen efter eget tycke.

Men nu finns det tredjepartsfaciliteter tillgängliga, så du behöver inte vara komplicerad längre med att skapa din egen Minecraft-hud, gäng.

Webbplats som Skindex och Planet Minecraft erbjuder online hudredigerare och huddatabasstjänster, så att du kan se och ladda ner Minecraft-skinn gjorda av andra spelare.

Till exempel kommer Jaka att använda Skindex för att söka efter Minecraft-skinn.

 • Steg 1 - Öppna en webbplats på din PC-webbläsare Skindex (//www.minecraftskins.com) och klicka på alternativ Redaktör för att börja skapa en Minecraft-hud.
 • Steg 2 - Om du är lat med början från 0, klicka på alternativ Ladda upp från dator att använda en annan skal som utgångspunkt som kan laddas ner direkt från Skindex.
 • Steg 3 - Längst upp till vänster finns det Pennverktyg och Suddgummi som tjänar till att färga och radera enligt den färg som har bestämts till höger gränssnitt.
 • Steg 4 - Nedanför Suddgummi, det finns funktioner Autoton som fungerar som Pennverktyg men ger en färggraderingeffekt automatiskt.
 • Steg 5 - Nedanför Autoton, det finns funktioner Färgväljare där om den här funktionen används på en färgad pixel, väljer systemet automatiskt den färgen.
 • Steg 6 - Nedanför Färgväljare, det finns funktioner Skopverktyg som tjänar till att färglägga ett område som helhet.
 • Steg 7 - Nedanför Skopverktyg, det finns funktioner Ångra och Göra om vilka funktioner som avbryter tidigare utförda åtgärder och att upprepa åtgärder som har avbrutits.
 • Steg 8 - Nedanför Ångra och Göra om, det finns funktioner Mörkare färg och Ljusare färg som fungerar för att ändra den valda färgen till mörkare eller ljusare.
 • Steg 9 - Nedanför Mörkare färg och Ljusare färg, det finns funktioner Zooma in och Zooma ut som fungerar för att förstora eller minska Minecraft-huden som har gjorts.
 • Steg 10 - I det nedre vänstra hörnet finns det funktioner Spegelverktyg som om det är aktiverat kan du arbeta på vänster och höger kroppsdel ​​samtidigt.
 • Steg 11 - Under färgalternativen finns det alternativ Kropp och Yttre lager för att göra det lättare för dig att fokusera på det fysiska lagret eller kläder och accessoarer. I detta exempel bara lager Kropp Den valda.
 • Steg 12 - Under skiktalternativen finns det ett urval av kroppsdelar som gör det lättare för dig att fokusera på en del först.
 • Steg 13 - När du är klar med att skapa din egen Minecraft-hud kan du ladda upp ditt arbete direkt till databasen Skindex eller ladda ner till din dator via panelen längst ner till höger.

Ta den snabba vägen eller den hårda vägen?

Från förklaringen ovan kan man gissa att dessa två metoder har sina plus och minus.

För frågan vilken metod som är mer rekommenderad, återgår svaret till var och en av er, gäng!

Här kommer ApkVenue att försöka ge ett litet rutnät om vilket val som passar dig bäst.

Karaktärsskapare officiellt är det bättre om

 • Ni är så fäster vikt vid bekvämlighet för här måste du bara ladda ner Minecraft-skalet som har tillhandahållits.

 • Du tvekar inte att komma in i fickan för att se ut eftersom det är nästan säkert att de mer eleganta anpassningsalternativen är inte gratis.

Tredjeparts hudredaktörer är bättre om

 • Du upprätthåller verkligen principer kreativitet för här är gränsen bara din egen fantasi.

 • Du har inget problem att lära använd verktygen som behövs för att skapa din egen Minecraft-hud.

Det är ett litet råd från ApkVenue om hur man gör Minecraft-skinn.

Vill inte förlora för Minecraft YouTubers, gäng! Din Minecraft-avatar kan också se unik ut genom att följa de enkla stegen ovan.

Läs också artiklar om Minecraft eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found