7 bästa Android-prank-appar för att "hämnas" på dina vänner

Lista över de bästa Android-prankapparna du kan prova. Har du vänner som gillar att vara stygga? Eller har du vänner som gillar att låna din smartphone att använda efter behag?

Har du vänner som gillar att vara stygga? Eller har du vänner som gillar att låna din smartphone att använda efter behag?

Kanske spelar det ingen roll om du blir mobbad en eller två gånger eller om din smartphone lånas av en vän. Men ibland blir detta väldigt irriterande, speciellt om det görs kontinuerligt.

Har du tänkt på att hämnas på en vän som gillar att vara okunnig eller ofta lånar din smartphone?

Du behöver inte bry dig om att tänka på rätt sätt eftersom ApkVenue hjälper dig att hämnas med bara den bästa Android-applikationen. Hur? Kolla in följande recensioner!

  • 13 fantastiska fakta från Google som du förmodligen inte visste
  • Försköna Pixel, Google anställer tidigare Apple-designers
  • 7 faror med att rota Android, clueless folk måste veta!

7 bästa Jahil Android-applikationer

1. Broken Screen Prank

Vänner som gillar att låna din smartphone kommer definitivt att bli mycket förvånade och få panik om plötsligt skärmen på din smartphone används knäckt.

Med den här applikationen kan du ställa in rätt tid för att skärmen ska visas trasig med ljudeffekter realistisk och verklig.

Koppla av, denna okunniga Android-applikation kommer inte att skada din smartphone. Skador på skärmen är bara tapet som ser verkligt ut.

2. Skrämma din vän

Denna applikation kan få vänner eller någon som har din smartphone sömnlöshet. Hurså? När någon har kul med din smartphone kommer en läskig bild plötsligt att visas med hemskt ljud i bakgrunden.

Allt du behöver göra är att välja den hemska bilden du vill visa, välja ett lika skrämmande ljud och ställa in rätt tid för att bilden och ljudet ska visas. Se till att du väljer de mest hemska bilderna och ljuden så att du kan se din väns chockade uttryck.

3. Falskt fel

Detta är en upptåg app för Android som är perfekt för att skrämma bort vänner som ofta lånar din smartphone. Föreställ dig hur han skulle reagera om han plötsligt använde din smartphone stötte på ett fel.

Du kan ställa in att din smartphone ska vibrera och ta fram ett varningsljud tillsammans med en felikon och ett meddelande som du kan komponera själv.

4. Audio Blaster Prank

Denna okunniga Android-applikation är lämplig för dig som vill skämma dina vänner mitt i en folkmassa. Till exempel i ett rum fyllt med många människor.

Du kan använda Audio Blaster-applikation Prank på din ofta lånade smartphone för att få fram höga ljud.

Olika typer av ljud kan växa upp i rummet, som dålig musik, farts och andra konstiga ljud.

5. Prankdial

Med ansökan Prankdial Här kan du skicka falska samtal till bästa vän eller vem du vill. Du kan välja hundratals falskt samtal och lyssna på reaktionerna från den person som tar emot samtalet.

Personen du skickar Prankdial till kommer att få ett samtal enligt det du väljer. Till exempel samtal från personer som är arg på grund av att deras bil träffades, samtal från polisstationen och så vidare.

6. Rör inte vid min Droid

Denna applikation är lämplig för dig att använda om det finns vänner eller andra människor som gillar att i hemlighet använda din smartphone. Tricket är att helt enkelt installera Dont Touch My Droid-applikationen och sedan aktivera den och lämna din smartphone någonstans, till exempel på ett bord.

Om någon tar din smartphone då ett larm hörs och du kan fånga alla som gillar att använda din smartphone utan tillstånd i lagen.

7. Rörelsefart

Motion Fart är en Android-applikation som tar fram ett distinkt pryljud. Du kan pranka vänner genom att lagra din smartphone som har denna applikation installerad i byxfickan och sedan göra några drag som kommer göra ett fjällljud med olika typer, från vanliga prylar till högprutningar.

Så det är de 7 bästa Android-applikationerna för att hämnas på dina vänner som gillar att vara okunniga och låna din smartphone. Tveka inte att använda en av dem eller vet att du kan använda dem alla så att dina vänner kommer att ge upp och inte våga låna din smartphone längre.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found