inte bara dota, här är 5 andra moba pc-spel som inte är mindre spännande

Varje gång du diskuterar MOBA-spel tänker du genast på Dota och Mobile Legends, eller hur, Gangs? Det är inte fel, dessa två spel är riktigt populära och blir favorit för många spelare.

Varje gång man diskuterar spel MOBA, du kommer omedelbart komma ihåg Dota och Mobile Legends rätt, Gäng? Det är inte fel, två spel det är väldigt populärt och en favorit för många spelare. Men det vet du naturligtvis spel MOBA är inte bara Dota och Mobile Legends. Både på PC och Mobil, Det är många spel MOBA som inte är mindre spännande.

Den här gången rekommenderar ApkVenue 5 spel MOBA för PC som inte är mindre spännande än Dota och Mobile Legends. Vill du veta vad? Kolla in följande recensioner, ja!

  • Granska Game Paladins Strike: Ny MOBA Mobile med olika spel
  • 5 kvinnliga MOBA-hjältar som har de starkaste förmågorna
  • Gör dig redo! Två av de största mobila e-sport-MOBA-turneringarna är redo att hållas i Indonesien

5 PC MOBA-spel som inte är mindre spännande än DotA

1. Battleborn

2014: s "Battleborn" var den perfekta blandningen av spelMOBA och FPS. I framtiden berättar 'Battleborn' historien om en science fiction-fantasivärld där varje art flyr till en planet som heter Solus på grund av en stor katastrof. Detta spel har unik visuell stil sera coola och fantasifulla hjältar. 'Battleborn' har också flera lägen och nivåer som spelarna kommer att gå igenom.

2. Stormens hjältar

Spel MOBA från Blizzard, 'Heroes of The Storm' kommer med hjältar från spel andra, nämligen Warcraft, Diablo och StarCraft. Samma som spel En annan MOBA i Heroes of the Storm har spelare också uppgiften att förstöra fiendens huvudbas, men djupt spel Det finns mycket mer olika speltekniker från spel Ytterligare en MOBA. En av dem är att det finns 7 olika kartor med sin egen unikhet.

Flera andra regler är också olika, t.ex. reglerna för att välja en hjälte först före Find Match samt ett stridsystem som placerar spelare på samma nivå i a match.

3. Strid

'Strid' representerar spel MOBA utvecklat av S2 Games och släpptes 2015. Gratis att spela spel den här kommer med attraktiva bilder och coola karaktärer med mångsidiga färdigheter. A slåss oavbruten åtgärd vilket är snyggt kombinerat med unika hjältar och färdigheter spel detta är ännu roligare att spela.

4. Gigantisk

'Gigantic' representerar spel gjord av Motiga som släpptes i mitten av 2017. Spel detta är inte bara en vanlig MOBA eftersom det finns genrer TPS vad gör spel detta är mer realistiskt och roligt. Hjältarna dyker upp med fräscha och attraktiva bilder. Färdigheten kommer också att förbättras varje gång du höjer dig. Kyl igen, du kan kontrollera lagets styrka och slåss tillsammans.

5. Slå

'Smite' representerar spel En annan PC MOBA som också är blandad med genre TPS. Intressant, inuti spel av dessa finns det 80 hjältekaraktärer som är mytologisk figur som gudar, gudinnor och så vidare. Dessa mytologiska karaktärer är fria att välja bland spelare som ska vara en del av laget och slåss mot andra lag. Olika coola färdigheter ägs också av varje hjälte och spelare kan också välja flera spellägen som finns.

Tja, det är 5 spel MOBA för PC som inte är mindre spännande än Dota och Mobile Legends. För de av er som letar efter andra alternativ till de två populära MOBA-spelen, låt oss prova de 5 spelen som ApkVenue rekommenderar. Garanterat att inte ångra, deh!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found