Dessa fyra spel kan mäta hur stor din fantasikraft är

Fantasi kommer att utvecklas när du står inför ett val som du aldrig hittat förut. Följande är Android-spel som kan testa din fantasi.

Vad är det där Fantasi? Fantasi är kraften eller processen att producera mentala bilder och idéer. I princip är fantasi bilden av en person. Alla har olika fantasi. Detta beror på att mänsklig kreativitet är annorlunda.

Hur Hur du testar din fantasi? Det är enkelt, fantasin kommer att utvecklas när du står inför ett val som du aldrig hittat förut. Följande är Android-spel som kan testa din fantasi:

  • 10 mest spännande Android-spel för november 2015 (under 50 MB)
  • 10 bästa one-piece-spel 2018 (Android, PC och PS2)

Dessa 4 spel kan mäta hur stor din fantasikraft är

1. Moron-testet

Spel Moron-testet är ett spel gjord av DistinctDev som kräver att du inte svarar på problem med logik utan med din fantasi för att vinna varje nivå i detta spel. Med flexibel grafik är det garanterat att du kommer att hitta svårigheter på varje nivå.

Ladda ner spelet The Moron Test på JalanTikus:

DistinctDev, Inc. Pusselspel LADDA NER

2. Troll Face Quest otur

Spel Troll Face Quest otur är ett spel publicerat från utvecklareSpel Spel. I det här Android-spelet måste du klara varje nivå med dumma och konstiga idéer. På varje nivå kommer du definitivt att hitta det svårt, men efter att ha slutfört det kan du brista av skratt.

Ladda ner spelet Troll Face Quest Unlucky på Jalantikus:

Pusselspel Spel Spel LADDA NER

3. Troll Face Quest Sport Puzzle

Detta spel, som också är en fortsättning på Troll Face Quest Unlucky, kommer definitivt att göra dig förvirrad. I första hand spel Troll Face Quest Sport ger nivåer som lägger till en helhet 50 nivåer !! I det här nya nedladdningsbara Troll Face-spelet måste du dyka in på varje nivå för att hitta något att klicka på. Varje artikel har sin egen effekt, men bara rätt objekt tar dig till nästa nivå.

Ladda ner spelet Troll Face Quest Sport Puzzle på Jalan Rat:

Pusselspel Spel Spel LADDA NER

4. Är du en idiot?

Spel Är du en idiot? skapat av Georg Sendt temat handlar om att lösa problem i skolan. Som att lösa matematiska formler på tavlan. Men vänta .. Ser ut som att det här spelet är svårare än matte?! Kan du avsluta det?

Ladda ner spelet Är du en idiot? på Jalan Rat:

Georg Sendt Pusselspel - GSE Mobile DOWNLOAD