bli frisk! Här är de 5 bästa blandade spelen på Android

Så att du fortfarande kan spela spel och också hålla dig frisk finns det också spel som kräver att du rör dig. På Android själv finns det spel med skak- eller skakrörelser. Vill spela? Här är 5 spel "shuffle" rekommendationer ApkVenue!

Att spela spel är riktigt kul. Men tyvärr om det är för mycket kan det faktiskt orsaka sjukdom. Anledningen är uppenbar, vilket beror på att du sällan rör dig.

Så att du fortfarande kan spela spel och också hålla dig frisk finns det också spel som kräver att du rör dig. På Android själv finns det spel med skak- eller skakrörelser. Vill spela? Här är 5 spel "shuffle" rekommendationer ApkVenue!

  • Älskar din Android! Så här testar du Android-prestanda när du spelar spel
  • Så här rotar du Android säkert utan att förlora garantin

Här är de 5 bästa 'Shuffle'-spelen på Android

1. Dansa nu

Fotokälla: Bild: Ubisoft Entertainment

Spelet som får dig att skaka den första smarttelefonen är Just Dance Now. Detta är en dansspel-serie som har varit mycket populär på konsolspel. För att spela detta spel behöver du en extern bildskärm. Du kan använda ChromeCast eller något liknande.

Ladda ner:Just Dance Now den senaste versionen

Ubisoft Entertainment Sportspel LADDA NER

2. Game of Shake

Fotokälla: Bild: RadioBox Labs

Följande spel är mycket enkla. I det här spelet behöver du bara skaka din smartphone så hårt som möjligt inom en förutbestämd tid. Senare får du poäng för hur hårt du slår. Värden kan tävlas online med dina vänner.

Ladda ner:Den senaste versionen av Game of Shake

3. Soda Shake

Fotokälla: Bild:

Precis som spelet tidigare är spelet mycket enkelt genom att skaka smarttelefonen så hårt som möjligt. Det är bara att utseendet på detta spel är mycket mer intressant. Det åtföljs av utseendet på en drinkflaska som är redo att spränga ut efter att ha skakats.

Ladda ner:Den senaste versionen av Soda Shake

4. Skaka tärningar 3d

Fotokälla: Bild: Infusoft

Om du vill spela monopol eller liknande men inte har tärningar, prova den här applikationen. Dess funktion är som en ersättning för tärningsslagen. Även om det är enkelt kan det vara beroendeframkallande också som en fidget spinner. Fortsätt att skaka tärningarna i det här spelet, det är riktigt kul.

Ladda ner:Den senaste versionen av Shake Dice

5. Shake It - Spel för barn

Fotokälla: Bild: LingoKids

Om du har barn eller fortfarande inte behärskar engelska, prova det här enkla blandningsspelet. Förutom att göra armarna friska hjälper det också att lära sig engelska på ett roligt sätt. När det gäller kvaliteten på det engelska innehållet behöver du inte tvivla eftersom det följer Oxford-standarder.

Ladda ner:Den senaste versionen av Shake It

Bland de 5 matcherna ovan spelar Jaka uppriktigt sagt Just Dance mest. Duh, spelet är definitivt bra, vänner, gjord av den berömda utvecklaren Ubisoft och är redan väldigt populär. Vad tycker du om dig själv, vilket nummer är bäst?

Dela med sig din åsikt! Och se till att du också läser artiklar relaterade till applikationer eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: ShutterStock

VISA ARTIKLAR