De 5 bästa Android RPG-spelen april 2017

Det finns olika RPG-spel som kan spelas direkt på en Android-smartphone. Vilka är de bästa RPG-spelen för april 2017 på Google Play Store som kan spelas

RPG-spel eller står för Rollspel är en av spelgenrerna som gynnas av många cirklar. Detta spel är utrustat med attraktiv grafisk skärm och ett väldigt spännande äventyr, där du kommer att finslipa dina färdigheter för att spela roll med imaginära karaktärer och samarbeta i spelet.

Nu är det tillgängligt olika RPG-spel som kan spelas direkt på en Android-smartphone. Vilka är de bästa RPG-spelen i april 2017 på Google Play Butik som kan spelas direkt på Android? Här är en recension.

  • Måste titta! Här är 7 bästa RPG-teman anime idag
  • De 10 bästa RPG-spelen på Android du måste prova
  • 5 effektiva sätt att bli ett PRO när du spelar RPG-spel

5 av de mest spännande Android RPG-spelen för april 2017

1. Sju riddare

Fotokälla: Foto: play.google.com

Sju riddare är ett konstgjort Android-spel Netmarble-spel. I det här spelet kommer du att fungera som en modig riddare som kämpar mot förstörelsens Gud för att återställa freden i världen. Detta spel är redan installerat mer än 5 miljoner gånger.

2. Slutfantasi: Brave Exvius

Fotokälla: Foto: play.google.com

Final fantasy Brave Exvius är ett avancerat RGP-spel SQUARE ENIX Co., Ltd.. Detta spel har en mängd intressanta funktioner som du kan spela, inklusive många unika hjältar, intressanta uppdrag och uppgifter, karaktärsutveckling och mycket mer. Hittills har spelet Final Fantasy Brave Exvius installerats mer än 5 miljoner gånger i Google Play Butik.

VISA ARTIKLAR

3. Guardians of Fantasy

Fotokälla: Foto: play.google.com

Nästa RPG-spel är Guardians of Fantasy. Konstgjort spel Dreamer Limited Den har vacker japansk grafik av hög kvalitet som i Sagoland. Du kommer att bli bortskämd av många vackra landskap, som ängar, gröna skogar, vulkaner, forntida ruiner och många fler.

Eftersom det här spelet har grafik högupplöst, datastorleken är nästan 1 GB. Så det är lämpligt att ge utrymme tillräckligt med internt minne från din Android-enhet. För närvarande är det nya Guardians of Fantasy-spelet installerat runt 10 tusen gånger.

4. Kingdom Warriors

Fotokälla: Foto: play.google.com

Kingdom Warriors är ett konstgjort RPG-spel Snail Games USA Inc.. Det finns olika intressanta funktioner som du kan prova i detta RPG-spel, inklusive att spela med vänner, ha mer än 40 trupper, gameplay enkelt och mycket mer. Detta spel är redan installerat mer än 1 miljon gånger.

5. Magic Rush: Heroes

Fotokälla: Foto: play.google.com

Det senaste RPG-spelet är Magic Rush Heroes. Detta spel är ett RPG-strategispel som har ett mycket spännande äventyrsspel. Konstgjort spel Elex Den har en mängd unika funktioner, inklusive ett stort antal internationella spelare, färgstark grafik, enkla kontroller, ett stort urval av tecken att välja mellan och mycket mer. Magic Rush Heroes är också ett av de mest populära RPG-spelen ganska efterfrågad, hittills har den installerats mer än 10 miljoner gånger.

Observera att Magic Rush Heroes kan laddas ner och spelas gratisdock kan vissa spelartiklar också köpas. Om du inte vill använda den här funktionen, fortsätt ställa in lösenordsskydd för köp i appinställningarna för Google Play Butik. Och även under våra användarvillkor och sekretesspolicy måste du lägsta ålder 13 år för att spela eller ladda ner detta Magic Rush-spel.

Det är några rekommendationer för de bästa RPG-spelen som du kan spela på en Android-smartphone. Om du har andra spelrekommendationer, glöm inte dela med sig i kommentarskolumnen. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found