10 romantiska webbtoner skapade av landets barn som säkert får dig att må dåligt

För de av er som gillar att läsa gratis serier på LINE Webtoon, JalanTikus, finns det rekommendationer för romantiska Webtoon-serier av indonesier som kommer att göra dig uttråkad och bli upptagen med historien.

För att läsa gratis serier behöver du nu inte gå till bokhandeln och fortsätta läsa medan du står längre, utan bara installera applikationen LINE Webtoon. Då kan du läsa så många roliga serier som du vill gratis, bara en kapitalkvot.

Inte bara äventyrsserier, för dig som gillar romantiska saker kan du hitta massor av serier som gör dig galen på Webtoon. Istället för att slösa bort din kvot för att öppna en efter en, är det bättre att kolla in rekommendationerna för 10 romantiska Webtoon-serier som kommer att göra dig baper!

  • Här är ansikten till 10 framgångsrika serier på LINE Webtoon Indonesia
  • 9 'Cogan' på webtoon som får flickorna att lukta
  • Här är 7 romantiska webbtoner som kan få läsarna att fladdra

Romantisk Webtoon som gör dig Baper

Förutom att vara gratis finns det på Webtoon många intressanta och coola serier. Inte bara utifrån utan också från lokala serietecknare. Så skynda dig och ladda ner Webtoon så att du kan läsa följande romantiska Webtoon-serier!

Apps Entertainment NAVER Corp. LADDA NER

1.Eggnoid (av Archie The RedCat)

Kiranas ensamma liv har förvandlats till färg när Eggy, en stilig och oskyldig pojke, kommer ut ur ett mystiskt ägg. Förutom att ha tagits för att spåra ursprunget till Eggy, Eggnoid kommer att göra dig avsmalnande och avundsjuk eftersom Kiranas liv är omgivet av stiliga pojkar som Olfie och söder.

2. För sent att bli kär (xzbonbon-arbete)

Barney Shoufle är en super upptagen populär kille. Anledningen är att han inte bara är känd bland kvinnliga studenter, även i underklass för lärare som är beroende av honom. En situation får Barney att bekanta sig med Elvira, som visar sig ha en sjukdom som döms för att inte leva länge. Vad ska Barney göra mitt i sitt livliga liv innan det är för sent?

3. Wonderwall (av Senaloli)

För Jessy, Wonderwall är något eller någon som alltid är där och kan göra dig lycklig. Problemet är att Jessy måste ta itu med de 2 Wonderwall-personerna. Med Joe och Seans snygga utseende kommer det garanterat att göra dig i Jessys position!

4. felfri (av Shinshinhye)

Denna romantiska Webtoon-komik berättar historien om Sarah, en tuff tjej som av misstag möter den stiliga och mystiska blinda unga Elios. Sarah var ännu mer nyfiken på Elios. Är Sarah kär i en stilig blind pojke? Bara följ Felfri, och garanterat att du blir baper!

5. Alice (av Angellina)

Som "Alice in Wonderland", Angellina Skaparen av denna romantiska Webtoon berättar om en ny värld Alice, flickan är slarvig. Inte i världen magi, den här serien tar dig att utforska Alice dagliga liv på hennes nya campus. Han heter ett campus, en stilig pojke och en kärlekshistoria för apor som gör dig redo att göra dig kattande.

6. Curious Date (av telormatasappi)

För dem som är desperata efter människor, då Nyfiken datum är en romantisk Webtoon som är lämplig för dig att läsa. Denna serie berättar historien om Orlin som är nyfiken på skvaller om sin stiliga pojkvän. Kan Orlin överleva skvallerna och vinna hjärtan på hans förälskelse?

7. i en dröm (av Cindy Chwa och Angellina)

Vad ska du göra om det visar sig att killen i dina drömmar inte finns i den verkliga världen? Är det på värld av drömmar? Det var vad Valerie upplevde. Eftersom hon ofta inte har en affär i den verkliga världen, möter hon en mystisk, stilig pojke i sina drömmar. Kommer denna dröm att gå i uppfyllelse?

8. Paret Gaje (av Annisa Nisfihani)

Adimas och Adek är äntligen gift! För er som inte vet, Gaje par är en fortsättning på den romantiska Webtoon Mitt förbröllop. Så för dig som vill läsa den här romantiska Webtoon måste du verkligen läsa My Pre-Wedding till slutet. Namnen på de nygifta, Adimas och Adek kommer att föra dig till det roliga och romantiska livet hos de nygifta. Spännande!

9. 304: e studierummet (av Felicia Huang)

I 40 dagar genomgick Desyca, en lat men superhockeystudent, pre-OSN (National Science Olympiad) Physics quarantine med 4 stiliga pojkar från elit gymnasier i Studierum nummer 304. Du är garanterad baper och svartsjuk eftersom Desyca har tur att vara omgiven av super stiliga och populära killar som Dirga, Juna, Reihan och Bejo.

10. söt EscapE (av kiyoshin_)

Sweet EscapE berättar om Nana, a fangirl, som avgudar JI: NX's Jun. En situation får Jun och Nana att träffas. Berättelsen som följer får dig att gissa, kommer Nana och Jun att gå tillsammans? Hur är det att dejta en idol? En sak att understryka, dessa Sweet EscapE-serieteckningar är fantastiska!

Eits, det är inte bara Sweet EscapE vars bilder är bra, alla romantiska Webtoon-serier som skapats av landets barn som gick på råttorna som nämns ovan har bra värde i bilderna och även historiens kvalitet. Garanterat att du kommer att gilla det. Men gör dig redo baper va!