Fototapet är gammaldags, låt oss skapa din egen live tapet på Android!

Uttråkad med utseendet på bakgrundsbilder på smarttelefoner som är precis så? Prova att skapa din egen tapet. Så att du inte säger hej för att du använder ett selfiefoto, försök att skapa en cool levande tapet själv.

Så att du inte blir uttråkad av utseendet på din smartphone kan du ändra det tapet-hans. Med tapet annorlunda varje dag, då kommer din smartphone alltid att se ny ut.

I Google Play Butik många tapetapplikationer som ger tusentals gratis bakgrundsbilder och cool. Men varför gör du inte bara din egen tapet? Och för att göra det ännu kallare skulle det vara fantastiskt om du gjorde det levande tapeter själv som passar din smak.

  • Hur man gör transparent bakgrundsbild på Android
  • Så här ändrar du Android-bakgrunden efter signalstyrkan på din Android Mobile
  • 7 bästa Android Live Wallpaper-spel du måste prova

Excellence Live Wallpaper på Android

En av fördelarna med levande bakgrundsbilder på Android är att utseendet på din smartphone är mer attraktivt och coolt. Så chansen att du blir uttråkad av hans utseende är mycket låg. Så, låt oss försöka skapa din egen live tapet på en Android-smartphone!

Hur man skapar en egen levande bakgrundsbild på Android

Till skillnad från vanliga bakgrundsbilder som du enkelt kan göra från din fotosamling kräver det att göra en levande tapet speciella tekniker för att göra det lätt och inte slöseri med batteri. Tja, på Android kan du enkelt skapa en levande tapet. Hur:

  • Ladda ner applikationen KLWP Live Wallpaper Maker. Denna ansökan kommer att tillhandahålla mall och gör det lättare för dig att skapa din egen live tapet.
Custom Industries Desktop Enhancement Apps NEDLADDNING
  • När KLWP-applikationen har installerats, ge KLWP åtkomst till allt den behöver. Oroa dig inte, det finns ingen misstänkt åtkomst från KLWP.
  • När du väl har öppnat startskärmen får du en tom mallvisning som du kan justera. Du kan lägga till en mängd intressanta element, till exempel levande väder, text, form, och andra.
  • Om du är förvirrad över vad du ska göra kan du använda den Förinställa tillgänglig i denna applikation. välja Ladda förinställning, då hittar du många förinställningar som kan användas. Det finns standardinställningar och rekommendationer som du kan välja mellan.
  • I Google Play Store finns det många KLWP-förinställningar som du kan ladda ner.
  • Låt oss till exempel välja förinställningen DClock2. Då omdirigeras du till den här förinställda anpassningssidan.
  • Här kan du ändra många element, från bakgrundsbild, klockplats, textplats, plats signalfält, batteristatus och mer. Allt du kan hantera.
  • När du är färdig med att ändra utseendet på temat kan du lägga till ytterligare stödjande element som du verkligen gillar, till exempel JalanTikus-logotypen. Unikt kan du göra att JalanTikus-logotypen har en speciell funktion, till exempel när du klickar på den öppnas JalanTikus-applikationen.
Appar Produktivitet JalanTikus.com LADDA NER VISA ARTIKLAR
  • När du är klar med att anpassa den levande tapeten, tryck bara på Spara-ikonen på ovansidan. Detta gör det automatiskt till din smartphone tapet.

Åh ja, den levande tapeten från KLWP-applikationen passar dig att använda tillsammans med NOVA Launcher. Med några ändringar blir utseendet på din tapet ännu mer attraktivt!

TeslaCoil-programvara LADDA NER Browser-appar

Det är enkelt, eller hur? Du kan vidare utforska användningen av KLWP om du redan har installerat det. Om du är flitig med att göra coola levande tapeter är det inte omöjligt för dig att ladda upp dem till Google Play Butik eller sälja dem.

Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found