5 typer av debuffs som ofta finns i mobaspel som mobillegender och aov

Den här gången kommer ApkVenue att granska de typer av debuffer som ofta möts av MOBA-spelare som Mobile Legends, Arena of Valor och andra. Se hela recensionen nedan!

Du vet definitivt vad är en debuff? Debuff är en term som ofta förekommer i spel som används på skicklighet eller förmågan eller effekten av ett föremål, vilket ger en negativ effekt till en fiendens karaktär i spelet.

Du kommer ofta att hitta denna debuff när du spelar RPG-genrespel, ibland kommer debuff också orsaka en skada. Den här gången kommer ApkVenue att granska de typer av debuffer som ofta möts av MOBA-spelare som t.ex. Mobile Legends, Valors arena och andra. Se hela recensionen nedan!

  • MOBA Flavor FPS! Här är 4 av de bästa MOBA FPS-spelen du kan spela
  • Supercell släpper ett MOBA-spel för att tävla med Mobile Legends
  • MOBA Varför analog? Här är 5 fördelar med MOBA-spel på Android

5 typer av debuff som ofta finns i MOBA-spel

1. Bedövning

Låter inte bekant? Särskilt om du ofta spelar MOBA-baserade spel väldigt ofta deh hör den här termen. Bedöva allmänt känd som en mycket irriterande sak som kan vara orsakar ett nederlag, för om karaktären är bedövad kan de inte göra något annat.

Tänk dig, vad händer om spelkaraktären du spelar Bedövad länge? Detta kommer att ha en mycket dålig effekt, för om stunen varar länge kan karaktären du kör vara dog förgäves.

2. Gå långsamt

I allmänhet kommer videospel definitivt att serveras några karaktärer med förmågan att röra sig snabbt såväl som i MOBA-baserade spel. Detta är också ganska inflytelserikt! Om vi ​​är försumliga lite kommer de omedelbart att avsluta av dem som har snabb rörelse, börjar bli oundviklig, för att inte tala om när de attackerar. Och värst av allt kommer de att göra det det är svårt för oss att komma ikapp.

Här debuff Flytta långsamt du känner att göra saker som att minska en viss hastighet när fiendens rörelse blir en av sakerna stavas ut avgörande på ett MOBA-baserat spel. Detta är inte bara användbart för utföra attacken, men du kan också använda den när du försvarar.

3. Attack långsamt

karaktärens attackhastighet verkligen är det mest lönsamma och kommer att vara avgörande för stötande karaktär i spelet. Vad som är säkert är ju bättre karaktärens attackhastighet skada resultatet blir ännu större.

Det skulle vara irriterande om de var våra fiender för det skulle de verkligen göra svårt för oss att döda! Så det är därför som denna Attack Slow kommer att vara en viktig sak. Genom att minska karaktärernas hastighet kan vi vara säkra på det blir lättare att hantera det.

4. Minska rustning och motstånd

Då är den fjärde Minska rustning och motstånd. Denna debuff är identisk med spelkaraktärens försvarsnivå. Dessutom kommer antalet HP och rustningar att avgöra hur stark karaktären påverkas av ett alias fick en attack.

Motstånd Detta kommer att avgöra hur stark och stark karaktären skrivs över eller fick en attack som magi. Det är inte ovanligt att några av karaktärerna i MOBA-spelet har rustning och motstånd vilket är ganska högt, vilket definitivt är dem du kommer inte att döda lätt!

5. Tystnad

Den sista är Tystnad, vilket vi kan mena tystnad. Tystnad finns ofta i MOBA-spel som Mobile Legends och andra, denna tystnad har effekten att din fiendens karaktär eller så blir du dum. kan inte använda skickligheten eller befintliga förmågor.

Naturligtvis är det mycket farlig sak där karaktären blir hjälplös eftersom han inte kan använda sina grundpelare.

Det är 5 typer av debuff som ofta finns i MOBA-spel. Av de fem typerna av debuff ovan, vilken tror du att du gillar mest eller till och med den som irriterar dig mest?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found