7 populära spel tillverkade i Sydkorea, mer spännande än Drakor!

Korea är inte bara drakor och K-Pop-idoler, gäng, de är också bra på att göra spel. Här vill ApkVenue dela 7 populära spel som faktiskt tillverkas i Sydkorea.

Vi känner mestadels Korea från olika koreanska dramaer, Samsung-mobiltelefonprodukter och koreansk mat som nu ofta finns i Indonesien.

Men utan att vi vet det använder vi också en hel del produkter från Korea som vi kanske tror inte kommer från landet ginseng, gäng.

Hittills är videospel vanligtvis synonyma med Japan och Amerika och Europa, men det finns faktiskt många spel gjorda i Korea som är populära bland allmänheten.

7 populära spel tillverkade i Sydkorea

Koreanska spelföretag har inte ett rykte som japanska och amerikanska spelföretag, så det är helt naturligt att vi inte känner igen dem.

Och från Jakas iakttagelse finns det också många spel gjorda i Korea som är baserade på immateriell egendom (IP) från Japan eller väst så att vi inte inser att de skapades av Korea.

Tja, för de av er som redan är nyfikna, här vill ApkVenue dela 7 populära spel som faktiskt tillverkas i Sydkorea!

1.PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG)

Rätt, gäng, pionjär Battle Royale-genren Detta görs faktiskt av ett koreanskt företag! Faktum är att tanken på det här spelet faktiskt kom ifrån Brendan Greene med ursprung i USA.

Men Blåhål, en spelstudio från Korea, kontaktade Greene efter att han lämnade Sony och slutligen kom de överens om att utvecklas PUBG tillsammans.

Greene flyttade så småningom till Sydkorea för att arbeta på PUBG och äntligen hade Greene sitt eget team inne i det så kallade Bluehole PUBG Corporation.

Intressant är att PUBG-projektet är första gången ett spelprojekt i Korea leds av en utlänning.

2. Black Desert Online

Black Desert Online är ett MMORPG-spel tillgängligt på Steam och har en fantasiinställning som liknar den som finns i serien Sagan om ringen.

Detta spel bär också actiongenren RPG eftersom din karaktärs rörelse helt kontrollerar som i läge tredje person i PUBG.

På grund av detta är detta spel mycket populärt i USA och Europa. Detta spel är faktiskt detta spel gjord av Pearl Abyss från Korea och assisterad av Kakao som också gör KakaoTalk.

När det gäller grafikens kvalitet behöver detta spel inte ifrågasättas, gäng, för det är väldigt bra och väldigt annorlunda än de koreanska MMORPG: erna som här Ragnarok Online.

3. Punkt tom

Innan det var PUBG och spel Herre på täppan andra, tidigare skjutspel dominerades av spel Counter-Strike, a taktisk FPS artificiell Ventil från Amerika.

En av Counter-Strikes främsta konkurrenter är Point Blank som har ett mycket liknande utseende och spel.

Men, Point Blank inte från väst, gänget, utan från utvecklaren Zepetto Koreanskt ursprung med huvudkontor i Seoul.

Vad som gör Point Blank intressant är dess funktioner dynamisk miljö där miljön kan förändras tillsammans med förloppet för matcherna som inte finns i Counter-Strike.

4. Marvel: Future Fight

Marvel: Future Fight är ett action-RPG-spel tillgängligt på Android och iOS och är ett av de mest populära spelen med över 50 miljoner nedladdningar.

I det här spelet är du tilldelad att skapa ett team för 3 personer från de många karaktärerna förundras och du kan välja mellan den bästa Marvel-hjälten eller skurken, gänget.

Marvel: Future Fight skapades av Netmarble, en av de mest kända mobilspelutvecklarna som också kommer från Sydkorea.

För dig som är nyfiken är Netmarble också företaget bakom BTS World, ett spel som låter dig bli chef BTS, en av de mest populära K-Pop-grupperna idag.

5. King of Fighters: All Star

Även om det inte är lika känt gatukämpe eller Tekken, Kungen av kämpar är en 2D-kampsserie som har en lång historia skapad av SNK från Japan.

Tja, nyligen har de äntligen gått in i den mobila scenen med King of Fighters: All Star där du kan skapa ett team för 3 personer med karaktärer från King of Fighters historia.

Otroligt nog, detta spel gjordes också av Netmarble vilket visar att Netmarble kan lita på att göra spel på genre annorlunda.

Detta spel erbjuder inte bara ett stridsläge utan också ett läge slå upp dem där du går mot varandra mot flera personer samtidigt.

6. Dominationer

En överblick, Dominationer väldigt lik Sammandrabbning av klaner från Supercell men DomiNations har ett mycket djupare spel.

Detta beror på att DomiNations skapades av Stora stora spel som tidigare gjort RTS-spel Nationernas uppkomst på en dator som skördar mycket beröm från kritiker.

Men för DomiNations hjälpte Big Huge Games av Nexon, en koreansk utvecklare som redan har mycket erfarenhet av mobilvärlden.

Som Rise of Nations, här har du i uppgift att vägleda ditt folk från stenåldern till rymdåldern vilket gör detta spel mer intressant än Clash of Clans.

7. Summoners War: Sky Arena

Summoners War är ett populärt RPG tillgängligt på Android och iOS. Här spelar du en roll Summoner som kan kalla monster för att slåss.

Liksom Pokémon har varje monster en typ, som alla har sina egna fördelar och nackdelar.

Ditt jobb är att montera ett team med 5 monster genom att använda detta system för att vinna striden.

Detta spel gjordes av Com2Us, en erfaren mobilutvecklare från Korea och lanserades först vid evenemanget Electronic Entertainment Expo (E3) i USA 2014, gäng!

Det, gäng, är en lista över 7 populära spel som faktiskt tillverkas i Sydkorea. Du förväntar dig inte alls, eller om spelet ovan faktiskt kommer från Korea?

Till skillnad från spel som Mystic Messenger som tydligt har en koreansk bakgrund verkar spelen ovan vara gjorda för den globala marknaden.

Så det är inte förvånande att spelen ovan inte alls verkar koreanska, särskilt de som använder IP från Japan eller Amerika.

Är du förvånad över att spelen ovan kommer från Korea? Eller vet du ens? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found