6 andra funktioner i WhatsApp som sällan används av många människor

Det mest populära meddelandeprogrammet i världen är inte bara roligt för chatt, killar. Ja, det finns många andra funktioner i WhatsApp som vi kan använda förutom att skicka meddelanden. Nyfiken? Här är ett antal andra funktioner i WhatsAp

WhatsApp verkligen mycket flitiga att släppa nya funktioner för att skämma bort sina användare. Ansökan meddelanden det mest populära i världen är inte bara kul att göra chatt-en bara killar.

Ja, det finns många andra funktioner i WhatsApp som vi kan använda förutom att skicka meddelanden. Nyfiken? Här är ett antal andra funktioner i WhatsApp som sällan är kända för många.

  • Så här svarar du automatiskt på WhatsApp-meddelanden
  • Inga fler offer, här är 5 typer av bedrägerier på WhatsApp!
  • Hur man spårar personer som skickar falsk plats på WhatsApp

Andra funktioner i WhatsApp

1. Fotoredigeringsprogram

Först kan vi använda WhatsApp som ett fotoredigeringsprogram killar. Du kan ge coola filtereffekter, beskära foton, ge roliga klistermärken, lägga till text eller klottra foton.

2. Animerad GIF Maker-applikation

En annan funktion i nästa WhatsApp är som ett tillverkarprogram animerad GIF. Ja, det rörliga bildformatet är verkligen trendigt, används ofta på internet, vare sig det är på sociala medier eller som sötningsmedel när du chattar.

Du kan enkelt konvertera videor till GIF med WhatsApp. Ställ in det själv, den roligaste delen av videoscenen som görs till en GIF.

VISA ARTIKLAR

3. Ansökan om filsändning

Istället för att skicka filer via e-post som mottagaren kan svara på länge kan du skicka filer direkt med WhatsApp, naturligtvis, öppna dem omedelbart. Nu kan du skicka nästan vilken filtyp som helst på WhatsApp.

Ändå finns det fortfarande en gräns för filstorleken. Du kan dela filer så stora som 100 MB för Android och upp till 128 MB för iOS. Inte dåligt.

4. Påminnelse ansökan

Har du någonsin fått uppgiften att be om att köpa denna eller hittat information som du tycker är ganska viktig? Ja, om den lämnas ensam kommer den att sjunka och bara försvinna.

Du kan också använda WhatsApp som en påminnelsesapp. Du vet, det finns en funktion som heter "Stjärnmärkta meddelanden", där du kan ge en asterisk för att spela in viktig information.

Tricket är att välja meddelandet du vill markera, peka och hålla kvar i några sekunder. Då kommer en stjärna att visas i WhatsApp-rubriken, välj stjärnan.

Om du vill se stjärnmärkta meddelanden är allt du behöver göra att trycka på menyn med tre punkter i det övre högra hörnet. Välj sedan fliken som säger "Stjärnmärkta meddelanden".

5. Gratis telefon- eller videosamtal-app

Den här, naturligtvis vet du redan, du kan använda WhatsApp som en ersättning för telefonsamtal med pulser. Köp bara ett internetpaket varje månad så kan du ringa obegränsade telefonsamtal eller videosamtal gratis.

6. För att ta reda på att din pojkvän lurar på dig

Känns det som att han har förändrats plötsligt? Långt svar, Senast sedd och Läsa kvitton var avstängd. Så vi vet inte om han är online och meddelandet har lästs eller inte.

För att se till att han fortfarande bryr sig eller inte och att veta att dina meddelanden läses eller inte ens om det blå WhatsApp-krysset är avstängt. Du kan titta på videon ovan.

Det är de sex funktionerna i WhatsApp som du kanske inte känner till. Så det är inte bara för att chatta tills dina händer krullar killar. Har du tillägg angående andra funktioner i WhatsApp? Dela i kommentarskolumnen.

Läs också artiklar om WhatsApp eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found