Hur man tar unika bilder med den bästa 3D-kameraprogrammet

Genom denna applikation kan du ta bilder i tredimensionell form som tydligt ser mer realistiska och naturliga ut. Hur som helst, det är kul att använda en 3D-kameraapplikation som heter Phogy 3D Camera.

För vissa Android-användare måste de ha tagit bilder och sedan redigerat dem med ett fotoredigeringsprogram. Vad sägs om en fotoredigeringsapplikation som Camera 360? Du måste också känna honom mycket väl, eller hur?

Nu vill jag dela en applikation som inte är mindre cool än fotoredigeringsprogram som har funnits tidigare. Genom denna applikation kan du ta bilder i tredimensionell form som tydligt ser mer realistiska och naturliga ut. Hur som helst, det är kul att använda en 3D-kameraprogram kallad Phogy 3D-kamera. Denna applikation kan ta fotobilder då resultaten kan ses som ett realistiskt 3D-foto och naturligtvis väldigt coolt.

  • Enkla sätt att göra 3D-foton utan Photoshop
  • Gör 3D-foton enklare och GRATIS med applikationer på denna Android
  • Häftigt! Så här gör du 360 graders foton och lägger upp dem på Facebook

Hur man tar unika bilder med den bästa 3D-kameraprogrammet

Fördelarna med applikationsfunktionerna för Phogy 3D Camera

  • Kräver inte specifikationer hårdvara specifikt på Android
  • Kan ta unika bilder med funktionen 3D-bilder
  • Resultaten av bilderna kan bli omedelbartdela med sig via e-posttjänster och sociala medier
  • Resultaten av bilderna kan delas med kvalitet hög kvalitet MP4- och GIF-format
  • Resultaten av 3D-bilderna kan användas levande tapeter på Android

Hur man använder Phogy 3D-kamera

  1. Ladda ner och installera först det bästa 3D-kameraprogrammet som heter Phogy 3D-kamera på Android.
  2. Öppna nu 3D-kameraprogrammet som har installerats på din smartphone.
  3. välja Ta Phogy och sedan visas en guide för att ta bilden på det rekommenderade sättet. Slutligen välj Start som förberedelse för att ta önskad bild.
  4. Nu är det dags att ta önskad 3D-bild genom att trycka på knappen som visas på Android-kameraskärmen. Ta bilder enligt tidigare riktlinjer.
  5. Därefter bearbetar applikationen den bild som har tagits. Vänta några sekunder så kan vi se 3D-fotoresultaten genom att skaka smarttelefonen åt vänster och höger.

Bästa Android 3D-applikation som liknar Phogy 3D-kamera

Fyuse 3D-bilder

Fyuse är den bästa 3D-Android-applikationen som också ger sina användare funktioner för att ta 3D-bilder, liknande Phogy-applikationen. Skillnaden är att i den här 3D-kameraprogrammet kan vi dela de foton vi har gjort med andra användare runt om i världen.

3D-kamera

Med den här bästa 3D-kameraprogrammet kan du ta upp till 99 foton i ett uppsättning 3D-bilder. Det maximala antalet bilder beror på hur mycket minne som finns tillgängligt på Android-enheten. Med ansökan 3D-kamera, kan du göra 3D-bilder upp till 360 graders vinkel.

Så, vilken 3D-kameraapp väljer du? Skriv i kommentarfältet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found