tips och tricks för brottmål så att de alltid är fulla av energi

Hur kan du få en stjärna snabbt om du får slut på energi för att lösa ärendet så snabbt? JalanTikus har tips och tricks för att brottmål alltid ska vara fullt av energi. Här är hur.

Vem känner inte till Criminal Case-spelet? Om du har Facebook kan det bara vara din anmälan inbjudan-en brottmålsspel. Dessutom, singlar, det är helt säkert att FB-anmälan är full av brottmålsmeddelanden från vänner som ber om energi. Criminal Case är ett spel som bygger på reflexnivå, intelligens, noggrannhet och snabbhet för att lösa problem i ett ärende. I det här spelet fungerar spelaren som en polis som avslöjar fallets mysterium.

  • MOD Coin and Energy Criminal Case på Android med Xmodgames

Det är säkert att om du spelar Criminal Case är du alltid begränsad av den energi som tar slut snabbt. Hur kan du få en stjärna snabbt om du får slut på energi för att lösa ärendet så snabbt? JalanTikus har tips och tricks för att brottmål alltid ska vara fullt av energi. Här är hur:

Tips och tricks för att brottmål alltid ska vara fullt av energi

  • Spela ditt Criminal Case-spel tills energin tar slut. För en rygg tar det vanligtvis timmar.

  • Istället för att behöva vänta på din energi full igen kan du återställa klockan på din smartphone till att vara tre timmar snabbare eller så kan du lika gärna ändra datumet en dag tidigare.

  • Tja, inte långt efter att datumet har ändrats visas ett meddelande Energi bar du full tillbaka från Criminal Case-spelet.

  • Öppna nu ditt brottmål igen. Energi du har full Okej.

Riktigt enkelt, eller hur? Det här är tips och tricks för att Criminal Case alltid ska vara full av energi från JalanTikus. Kom igen, ladda ner det senaste brottmål på JalanTikus just nu. Om du har ett annat sätt, dela det i kommentarskolumnen.

Ganska enkla simuleringsspel LADDA NER