Dessa 7 Android-applikationer gör dig garanterat till en pålitlig programmerare

Vilka är de bästa Android-apparna du kan använda för att lära dig programmeringsspråk? Följande är recensionen.

Programmerare är en IT-yrke vilket är känt för sin viktiga roll för att utveckla olika programvaror för att möta de olika systemkraven i dagens digitala era. Programmerare är nu som bli en pelare som stöder utvecklingen av den digitala världen själv.

Fram till nyligen fanns det hundratals programmeringsspråk som kan läras från olika källor oavsett om det är från böcker som säljs i butiker, direktinlärning från lärare eller föreläsare, lärande från internet och så vidare. Förutom det kan du också lära dig olika programmeringsspråk med med en smartphone-enhet. Men naturligtvis måste du installera ett antal applikationer först så att din smartphone kan vara ett roligt inlärningsmedium för programmeringsspråk. Vilka är de bästa Android-apparna du kan använda för att lära dig programmeringsspråk? Följande är recensionen.

  • Så programmerare bestäms inte av bra universitet! Du måste vara så här ...
  • 10 programmeringsjobb för att vara en pålitlig programmerare
  • 10 vanliga felaktiga antaganden om programmerare, det är så sorgligt att berätta!

Dessa 7 Android-applikationer garanteras att göra dig till en pålitlig programmerare

1. Programmeringsnav

Programmeringsnav är en av de bästa applikationerna för de av er som vill lära sig olika populära programmeringsspråk som HTML, PHP, C, C ++, Java, Javascript, R, VBoch många fler med din Android-smartphone. Den här applikationen ger mer än 1800 exempelprogram (för sammanställt) för övning på olika språk och naturligtvis kan du få olika läromedel som alltid finns tillgängliga.uppdatering rutinmässigt. Bortsett från det är denna applikation också möjlig delning applikationer som du gör till dina vänner för att underlätta gruppstudier.

2. Code Hub

Foto: play.google.com

För de av er som älskar webbprogrammeringsspråk som HTML och CSS, Code Hub är den bästa applikationen och är mycket lämplig för ditt val att lära dig de två språken. Denna applikation tillhandahåller 50 lektioner som kompletteras med enkla exempel och videor som underlättar din inlärningsprocess.

3. Codemurai

Codemurai är nästa programmeringsinlärningsapplikation som du måste prova eftersom den här applikationen också innehåller olika läromedel för ett antal programmeringsspråk som HTML, CSS, JavaScript, Python, TypeScript, Angular 2, ES6, MongoDB, Node, React, Java, Android SDK och många fler och mycket lämplig för nybörjare.

4. Koda

Foto: play.google.com

Koda är ett program för inlärning av programmeringsspråk HTML, Javascript och CSS vilket är väldigt interaktivt. Du läser inte bara materialet och testar exempel på befintliga program, men det gör du också utmanade att skapa ett program via din smartphone vilket naturligtvis kommer att förbättra dina färdigheter i programmering.

5. Enki

Foto: play.google.com

Enki är ett program som kan hjälpa dig att lära dig ett antal programmeringsspråk som Javascript, Python, CSS, HTML, git och Java. Naturligtvis, förutom att läsa materialet, kommer du också att få olika exempel på programutdrag och det finns också ett slags spel relaterat till programmering där du måste fylla i / förbättra en kod.

6. Code Monk

Foto: play.google.com

Code Monk är ett program för inlärning av programmeringsspråk som är perfekt för nybörjare. Denna applikation tillhandahåller olika handledning relaterade till datavetenskap från C, C ++, Javascript, algoritmer, etc. varje vecka. Efter att ha avslutat lärandet på en vecka kommer du att göra det gör provet för att testa dina färdigheter.

7. Lär dig programmering

Foto: play.google.com

Lär dig programmering är ett program som hjälper dig att lära dig olika programmeringsspråk, från populära till svåra. Denna applikation stöder mer än 30 programmeringsspråk såsom CSS, C, C ++, Angular, Python, Ruby, Perl, PHP och så vidare. För att göra lärandet roligare ger den här applikationen också utmaningar som kunskap frågesport kring programmering och belöningssystem.

Det var det 7 bästa Android-appar som du kan använda för att bli en bra programmerare, förhoppningsvis användbart och lycka till. Bli den programmeraren det tar mycket ansträngning och du kommer inte att kunna bli en bra programmerare om du inte regelbundet övar programmering och förstår teorin väl. , se till att du lämnar spår i kommentarerna och dela med sig den här artikeln till dina vänner.